aka z Ina 19.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-ja to bym musiała zapisac sie w dogomanii, kociomanii, ptaszmanii itp. itd. mam takie szczęście, ze na mej drodze stawają przeróżne biedaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-ja to bym musiała zapisac sie w dogomanii, kociomanii, ptaszmanii itp. itd. mam takie szczęście, ze na mej drodze stawają przeróżne biedaki Na mojej ostatnio tylko koty PS. Kobiety Ci się mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 pomiziaj kociaki od cioci piękne futra a tak po za tym, to strzelam focha http://dziadek.webd.pl/images/smiles/11.gif to ja Ci tak specjalnie (i Małgosi) przepis na podanie kotu tabletki wrzuciłam a Ty nawet do mnie nie zajrzysz http://dziadek.webd.pl/images/smiles/11.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ech, no, na razie ganiam między kuwetami. Zajrzę na pewno Ale z podawaniem piguł nie mam większych problemów No i, odpukać, splunąć, tfu-tfu, póki co nie ma potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 no tak, ale zawsze warto wiedzieć jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu, u mnie nie ma to tamto Kot ma łyknąć, to łyka i łachy nie robi Ja już musiałam swoją myć codziennie - to podawanie piguł na mnie wrażenia nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.01.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ty uważaj, bo nowe futro niekoniecznie będzie chętne... tak czy siak.. no dobra, foch mi przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 E tam, chętne, niechętne, kto by się pytał Myślisz, że moja chętna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-ja to bym musiała zapisac sie w dogomanii, kociomanii, ptaszmanii itp. itd. mam takie szczęście, ze na mej drodze stawają przeróżne biedaki PS. Kobiety Ci się mylą a bo ja juz tak jestem dzisiaj zakręcona.... dzisiejsze wyjscie z tą bidula kosztowało mnie powaznym upadkiem na oblodzonej kostce, obitym pośladkiem i powaznym bolem głowy od walnięcia nią to przez to pewnie:roll: sorki Olguś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Aniu-ja to bym musiała zapisac sie w dogomanii, kociomanii, ptaszmanii itp. itd. mam takie szczęście, ze na mej drodze stawają przeróżne biedaki PS. Kobiety Ci się mylą a bo ja juz tak jestem dzisiaj zakręcona.... dzisiejsze wyjscie z tą bidula kosztowało mnie powaznym upadkiem na oblodzonej kostce, obitym pośladkiem i powaznym bolem głowy od walnięcia nią to przez to pewnie:roll: sorki Olguś!!!! Ależ nie ma za co Ja też ostatnio zakręcona jak słoik po dżemie I też mi się wykonało dwa dni temu klasyczny klapen-dupen na środku podwórka Pierwsza myśl: "dobrze, ze piwo tym razem puszkowe, nie butelki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja już musiałam swoją myć codziennie - to podawanie piguł na mnie wrażenia nie robi ja też będąc w 8 m-cu ciąży i ciężzarna kotką z grzybica i kocia grypą, która 2x dziennie w rkawicach po łokcie musiałam nacierac i kapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ja już musiałam swoją myć codziennie - to podawanie piguł na mnie wrażenia nie robi ja też będąc w 8 m-cu ciąży i ciężzarna kotką z grzybica i kocia grypą, która 2x dziennie w rkawicach po łokcie musiałam nacierac i kapać My szczęśliwie zaciążone nie byłyśmy Moja złapała jakieś bakteryjne zakażenie skóry - antybiotyk 2x dziennie + kąpiele. Sama radość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 że zaciążone mój niby kot okazał sie kotką rodzącą w dzień porodu mojego najmłodszego ja na porodowce a dzieci starsze odbierały koci poród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 że zaciążone mój niby kot okazał sie kotką rodzącą w dzień porodu mojego najmłodszego ja na porodowce a dzieci starsze odbierały koci poród To wesoło mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 historia na książkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Czesc Ja sie pogubiłam. Koty kąpiesz codziennie? czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Łał, nie Kąpałam, jak chora była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Myslałam, ze dobrowolnie sama z siebie tak o ich czystość dbasz i narazasz sie na te wrzaski i miauczenie. Nasz sie darł jakby go ze skóry obdzierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.01.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Myslałam, ze dobrowolnie sama z siebie tak o ich czystość dbasz i narazasz sie na te wrzaski i miauczenie. Nasz sie darł jakby go ze skóry obdzierali Czy ja wyglądam na samobójcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 No własnie nie podejrzewałam Cię o takie skłonności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts