aka z Ina 28.01.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ulga, ze chociaz kici lepiej.......! ja wracam z Brazowego wątku....... psina ja dziś opusciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Jeny, ja nie wiedziałam, ze takie rzeczy tu sie dzieją.. z kociczką lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wiola, dzięki, lepiej, dużo lepiej Wczoraj wieczorem już naprawdę byłam przerażona. Mam tylko nadzieję, że to już trwała poprawa. Akuś, nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. A co piła wcześniej? Znam faceta co popisując się wrąbał papryczkę pili-pili, a potem chwycił najbliższą szklankę i popił... spirytusem Ale ładne dzieci z tej historii były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. A co piła wcześniej? Znam faceta co popisując się wrąbał papryczkę pili-pili, a potem chwycił najbliższą szklankę i popił... spirytusem Ale ładne dzieci z tej historii były Podobno nic, w pracy byla. My to mamy znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. A co piła wcześniej? Znam faceta co popisując się wrąbał papryczkę pili-pili, a potem chwycił najbliższą szklankę i popił... spirytusem Ale ładne dzieci z tej historii były Podobno nic, w pracy byla. My to mamy znajomych. Niestety... rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. A co piła wcześniej? Znam faceta co popisując się wrąbał papryczkę pili-pili, a potem chwycił najbliższą szklankę i popił... spirytusem Ale ładne dzieci z tej historii były Podobno nic, w pracy byla. My to mamy znajomych. Niestety... rodziców Ozesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Małgoś, sama sobie liż podejrzane substancje, z czym do diabła można pomylić rivanol, bo mi jakoś nic do łba nie przychodzi, co by się do pici nadawało Z rumiankiem? Kurde, moj kot wlasnie wyciagnal szczotke tesciowej spod biurka. A co robiła szczotka teściowej pod biurkiem Małgoś, jak ktoś węch stracił, to i smaku najczęściej nie ma No wlasnie nie wiem, co robila, ale kot ma zabawe przednia. Wiesz, znam kobiete, ktora napila sie pacheen - takiego irlandzkiego bimbru, bo myslala, ze to mineralka. A co piła wcześniej? Znam faceta co popisując się wrąbał papryczkę pili-pili, a potem chwycił najbliższą szklankę i popił... spirytusem Ale ładne dzieci z tej historii były Podobno nic, w pracy byla. My to mamy znajomych. Niestety... rodziców Ozesz... Prawda? Niezły początek znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Niezly material na meza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Na żonę też - bo to mama ojca podpuściła na tę papryczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Nie ma jak sie dobrze dobrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przynajmniej do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Ale przynajmniej jest co wspominac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 I opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Mam nadzieje ze moje nie "wywleka" o mnie takich opowiesci sama chce przyszlym wnukom opowiadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Echhhh, przecież to "tylko" historia U mnie w domu nigdy nie było białych plam i wmawiania dzieciom, że rodzice same piątki Albo, że tatuś padał na kolana przed mamusią Bo to nieprawda by była.... Wszyscy wiedzą, że ten od padania na kolana i grożenia samobójswem to był pradziadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2010 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Echhhh, przecież to "tylko" historia U mnie w domu nigdy nie było białych plam i wmawiania dzieciom, że rodzice same piątki Albo, że tatuś padał na kolana przed mamusią Bo to nieprawda by była.... Wszyscy wiedzą, że ten od padania na kolana i grożenia samobójswem to był pradziadek Ciekawe, co beda o Tobie opowiadac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts