kachna28 17.12.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No luknęłam w Twój dzienniczek. Etap mamy podobny, tylko okna zamieniłyśmy i elektrykę . Ja inst. el. już mam a okna będą luty-marzec. Jeszcze pytanie o okna- jaki to kolor? Drzwi zewnętrzne widzę dobrałaś na zasadzie kontrastu -ja też myślę czy tak nie zrobic Teraz powoli lepimy wod-kan. A gdzie dokładnie budujesz domek? My mamy rodzinę w rejonach podkarpackich -Nowa Dęba, Komorów, Huta Komorowska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Wy to macie dobrze Ja od pieniędzy na koncie już się zaczynam po mału odzwyczajać A tak ładnie mi wyglądało to konto przez chwilę. Aktualnie się rozkręca spirala największego znikania: zaliczka na kuchnię i drzwi, agd poszło, jeszcze z tydzień i trza będzie płacić resztę za kuchnię i drzwi Zostanie mi na konc(u)ie goła pensja minus ratatata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kachna, drzwi są tymczasowe,tyllko na etap budowy. Te docelowe bedą śliczne i dopasowane do okien kolorystycznie. Okna kolor złoty dąb z Vidoka- wyszły najtaniej spośród wielu ofert.Budujemy w Hermanowej, nie pochodzę stąd, więc te miejscowości które wymieniasz nic mi nie mówią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 A mi Hermanowa nic nie mówi Kobiety- jakie drzwi zewnętrzne? (w tym tyg. muszę zdecydowac). Patrzcie na model -nie kolory: 1. http://www.2-ec.com/upload/gs/452c2215992a9.jpg 2. http://www.2-ec.com/upload/gs/4606bdd003b13.jpg 3. http://www.2-ec.com/upload/gs/452c1f9eec519.jpg 4. http://www.2-ec.com/upload/gs/452c21091cdb8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie wiem, ale moze 1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dla mnie na 100% dwójeczka Kolorystycznie Ci chyba najbardziej podejdą, i klasy mają najwięcej wg mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No ja też myślę o 1 lub 2 -takie łukowo-stylizowane (jak np 3) to jakoś mi się przejadły chyba. Tylko muszę wybadac czy są z szybą matową -bo nie mam ochoty żeby mi naród do sieni zaglądał (wejście wychodzi na taką dróżkę którą "ukochane" sąsiadki na zakupy łażą ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dla mnie na 100% dwójeczka Kolorystycznie Ci chyba najbardziej podejdą, i klasy mają najwięcej wg mnie mówiłam -nie patrzec na kolory -bo w tym kolorze to są wszystkie modele Więc 1lub2 będą Wybór pomiędzy nimi zostawię chyba mężulkowi -niech ma chociaż z 5% wpływu na widok naszego gniazdka Wiolasz -u nas Vidok wyszedł identycznie jak jezierski -dlatego bierzemy jezierskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Nie tylko Tobie się przejadły łuczki, poza tym to zawsze ryzykowne - raz modne, raz nie modne. Ta dwójeczka jest klasyka i będzie zawsze ładna. Tylko ja bym matu nie dawała, stracą urok, dowiedz się raczej, czy jest bardzo ciemne szkło - przez tak małą powierzchnię, konia z rzędem temu, kto coś dojrzy, nawet jak się światło zapali w środku (poza tym że światło zapalone ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Dla mnie na 100% dwójeczka Kolorystycznie Ci chyba najbardziej podejdą, i klasy mają najwięcej wg mnie mówiłam -nie patrzec na kolory -bo w tym kolorze to są wszystkie modele Więc 1lub2 będą Wybór pomiędzy nimi zostawię chyba mężulkowi -niech ma chociaż z 5% wpływu na widok naszego gniazdka Wiolasz -u nas Vidok wyszedł identycznie jak jezierski -dlatego bierzemy jezierskiego. Sorki Za szybka byłam i nie doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kachna, chyba masz drewniane bo ja mam zwykłe PCV a na tych plastikach to Jezierski wychodzi drogi jak....diamenty chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 dziewczyny -JEST KASA!!! Stawiam: http://www.stumbras.eu/images/products/1139307707prd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kachna, chyba masz drewniane bo ja mam zwykłe PCV a na tych plastikach to Jezierski wychodzi drogi jak....diamenty chyba... Coś ty! -obustronny kolor PCV! pewnie nawet nie pytałaś -to tak jak ja początkowo -uważałam że to "za wysokie progi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 U mnie dzisiaj nic się nie dzieje AGD tylko przywożą Miał robić elektryk, ale zadzwonił, że ma interwencję, bo gdzieś był pożar Stolarze wrócą w środę Ale pan od stolarzy wymyślił mi jakieś fajne lampki pod szafki do kuchni, w dębowej zabudowie A ja miałam straszny zgryz, co tam dać, bo oczywiście nic mi się nie podobało No i teraz mam już tylko zgryz z uchwytami do drzwi przesuwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Za wódeczkę dziękuję..popatrzę..Własnie że byłam i pytałam, wyszło ponad 25 tys. a w Vidoku zapłaciłam niecałe 14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Kasiu, GRATULACJE Możesz teraz zaszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No i teraz mam już tylko zgryz z uchwytami do drzwi przesuwnych gdzie te drzwi przesuwane? Może fajne gałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Za wódeczkę dziękuję..popatrzę.. Własnie że byłam i pytałam, wyszło ponad 25 tys. a w Vidoku zapłaciłam niecałe 14 tys. No to szok! U nas wyszło 18tys -i tu i tu, ale to przesuwka na taras z roletami podrożyła sprawę -ona jedna to koszt 11tys .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.12.2007 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Te drzwi do kuchni+szafa - gałki odpadają, bo drzwi zachodzą na siebie i muszą być płaskie uchwyty Z płaskich to jest taki wybór: http://www.enger.pl/images/klamki/akcesoria/1695.jpg http://www.enger.pl/images/klamki/akcesoria/1696.jpg http://www.enger.pl/images/klamki/akcesoria/1697.jpg Wariacje różne rozmiary i kolory różne firmy produkują, ale to rozwiązanie mi się nie podoba Poza tym próbowałam w sklepach - jest po prostu nie wygodne. To będą duże ciężkie drzwi, będą mi się łamać pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.12.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Podobają mi sie te kwadratowefajne są.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts