OK 29.08.2012 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Nudzi mi się po nocy, więc przedstawię aktualnych mieszkańców Mieszkanka zwanego też gdzieniegdzie Wariatkowem Po 1) i najważniejsze jest fota w awatarze - ciutkę się przeterminowała wprawdzie, ale co tam 2) Babcia Szelma 3) Ciotka Tatoo - Taćka 4) Delicja aka NieZTegoŚwiata Te trzy panny powyżej są Uznanymi domownikami, reszta to tymczasy z podziałem na wieczne i mniej-wieczne Wieczne: Baśka-Tylko-Na-Mnie-Pacz, najpiękniejsza dzika dzicz domowa Brzdąc - Baśki braciszek, prawie tak samo nietykalski co siostra; ciągle mam nadzieję, że jednak się w końcu pogodzi z ludźmi i będę mogła się go pozbyć na czyjąć korzyść Faxe - "Browarek" Dobrali się z Brzdącem jak w korcu maku... Łącznie jakieś 11 kg strachu i bezmózgowia Foster - "Browarek", rodzony brat Faxe'a, kotek tak naprawdę hospicyjny, chory od urodzenia, na leczeniu paliatywnym "Moja mała skarboneczka" Mniej-wieczne Kulokot aka Koko, kocia po zmarłej, z problemami behawioralnymi i ambiwalentnym stosunkiem do kuwety "Chłopcy z Nowolipia" Czarni - Wit i Witalis oraz bury Miron (mój prywatny ukochany kotek-który-nie-może-zostać) Nenga aka Nendza - też z Nowolipia, jeszcze na leczeniu i kwarantannie, ale zrobię z niej super-kota Uuuuufff... to chyba wszyscy mieszkańcy Mieszkanka zwanego Wariatkowem Aczkolwiek na wysuniętych choć nieodległych placówkach mam jeszcze ze dwa kotecki naznaczone swoją łapą Cholernamarmura aka Anakonda aka Gad udający bengala - jeszcze jeden wymarzony kotek, który nie mógł zostać AlKaida aka Pomponia - udająca persa lub długowłosego brytka (do wyboru ), aktualnie odrastająca po goleniu. aaaa... jeszcze jakieś dwie sznurówki wylądowały ostatnio na tymczasie, ale do nich się niespecjalnie poczuwam, więc fotki będą jutro. O ile ktoś tu w ogóle zajrzy. Bo bloga do szuflady to sobie mogę na jakimś mniej up...wym forum prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.08.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ooo kochana, witam spowrotem :D Masz duuużo tych podopiecznych...mam nadzieje, ze ci którzy mają znaleźć to znajdą swój dom docelowy, oby predzej....tylko chyba miekszanie trochę ciasnawe, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.08.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Troszkę Staram się ich pozbywać w miarę możliwości, ale co się któregoś pozbędę, to zaraz się jakaś nowa bida napatoczy... Te dwie ostatnie panny udało mi się po znajomych poupychać - zaczynam być niebezpieczna dla otoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.08.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 jak ja się cieszę, że jesteś!!! mnie mało na forum FM i tym bardziej jestem zachwycona twoją obecnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.08.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Cześć Akuś! Fajnie Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.08.2012 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 31.08.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Cześć Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.08.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Wiedziałam, że w końcu się pokażesz, małpiszonie Kociaków masz sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.09.2012 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ano sporo... 2 dni temu karmicielka sąsiadka zgarnęła siostrę Nengi. W stanie półnapół Właśnie wróciłam od weta - jeśli mała przeżyje i nic się nie wykluje, to za jakieś 2 tygodnie też trafi do mnie. Na szczęście zaczyna się rozkręcać sezon adopcyjny, bo już w piętkę gonię Wakacje to najgorszy moment w życiu kociarza - więcej kotów traci domy niż je znajduje, a sezon kociakowy w pełni :/ Ale nie ma tego złego... i w temacie - odkryłam niedawno, że środek do odkażania klatek i stołów chirurgicznych świetnie czyści jasne fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.09.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 dobrze wiedzieć, bo wszędzie mam jasne i zaczynają być już coraz mniej jasne, zwłaszcza na podłodze łazienki Tylko skąd ten środek wytrzasnąć? Przecież nie zrobię skoku na szpital Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrus 10.12.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Podziwiam Cię za ogólny remoncik starego mieszkania, ale nie wiem jakim stylu urządziłaś to mieszkanie.Moim zdaniem należało to wykonać w starym stylu, z zastosowaniem starych przedmiotów, oraz starych mebli.Tak ja to widzę bo jestem z tym tematem związany, zajmuję się renowacją starych przedmiotów i mebli wykonanych z drewna.Miłego wieczoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.12.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Styl ewoluował w kierunku drapakowego-odrapanego, a mieszkanie zostało opanowane przez tabuny przewijających się kotów i kociąt Na renowację niestety kasy nie starczyło Trudno, uhaha Z przerażeniem myślę, że należałoby się odświeżenie chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts