OK 26.12.2007 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Kawusia późnoporanna http://kopalniawiedzy.pl/m/foto/1182333350_806899.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 No doczekać się nie mogłam,więc..... wypiłam już swoją! A jak tam rodzinne świętowanie? My dopiero dzisiaj oczekujemy odwiedzin, a wczoraj to filmowo spędziłam dzień. A ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 U mnie luzik Całą rodzinkę chwilowo mam na kupie - oprócz Taty. Do południa w łóżeczku się wylegiwałam, dzisiaj też A potem pojechałam sprzątać - sprzątnełąm jeden pokój, umyłam podłogę i zabezpieczyłam preparatem do pierwszej konserwacji (olejowana jest). Jak mi tam teraz wlezie z buciorami jaka łajza i naśmieci, to zabiję Odkryłam rewelacyjną metodę na świąteczne przeżarcie Wprowadzę na stałe Nie sprzątać chałupy przed świętami tylko w trakcie Parę kursów do śmietnika, pobiegać z odkurzaczem i mopem i wszystkie sałatki, ciastka i kiełbaski robią miejsce następnym Dzisiaj też jadę wynieść kolejną porcję śmieci i zrobić podłogę na korytarzu, może w kuchni też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.12.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 To fajnie że znowu coś do przodu popchnęłaś. Zawsze o mały kroczek bliżej przeprowadzki, no nie? U nas na wsi nie chcąc być na językach trzeba by wysoki mur wybudować dokoła domu a potem można dopiero w święta sprzątać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Aha, jeszcze w ramach świątecznych rozrywek mam pod opieką kota koleżanki Kot koleżanki - piękny rudzielec - mieszka na Kabatach, to jest dokładnie drugi koniec Warszawy patrząc od mieszkania mamy, gdzie urzęduję. Większość znajomych tam mieszka, ale na święta wszyscy wyjeżdżają do rodzinki i tylko ja zostaję karmić rudzielca Stała fucha od paru lat na Boże Narodzenie i Wielkanoc. Za to zostaję obdarowana po powrocie specyjałami typu prawdziwa kiełbacha robiona sposobem domowym i innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 To fajnie że znowu coś do przodu popchnęłaś. Zawsze o mały kroczek bliżej przeprowadzki, no nie? U nas na wsi nie chcąc być na językach trzeba by wysoki mur wybudować dokoła domu a potem można dopiero w święta sprzątać. No, u mnie też osiedle kameralne, więc wzięłam mamę dla kurażu, a wcześnie się ciemno robi, to ze śmieciami ganiałyśmy po ciemku W zasadzie to mam w d.., co sobie ludzie pomyślą, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.12.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Ja w sobotę poszłam po sznurek do naszej pasmanterii tutaj i byłam tam drugi raz w życiu. Sprzedawczyni coś mi tam zaczęła tłumaczyć, ja jej na to że to wiem bo jestem z branży, a ona : Aha, to pani jest synową pani X ? No i bądź tu anonimowa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Jak wiosną wylądowałam w szpitalu, to na 4 kobity w pokoju: jedna mieszkała 500 m ode mnie, druga ok. 700, trzecia tak z kilometr - ja czwarta A tak a propos branży Doczytałam we wątku o maszynach do szycia, że znasz się na tym cokolwiek Będę potrzebowała porady, bo przymierzam się do kupna jakiego sprzęciorka - tylko jeszcze nie wiem, ile mi kasy na to zostanie Jak już będę wiedzieć, to coś mi doradzisz, plisss?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.12.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cholerka ja się nie znam na maszynach do szycia... Za to całe święta "haftowałam" -wirus mnie jednak nie opuścił więc wigilia i wczorajszy dzionek były tragiczne A tu jak na złośc tyle pyszności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Biedactwo Już lepiej troszku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Troszku troszku Ale piła jeszcze dzisiaj z Wami nie będę.. ewentualnie herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.12.2007 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 To może herbatki miętowej? http://www.casafree.com/modules/xcgal/albums/userpics/27897/normal_marocimg1zb4.jpg Uciekam karmić rudego i sprzątać dalej. Na razie i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.12.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć, mogę się przyłączyć? Czuję sie jak matka samotna tylko w cudzym domu normalnie.... Najpierw pytają "kiedy przyjedziecie?" a jak już przyjedziemy to nawet słowa nie zamienią bo jadą do innych w odiwiedziny...A ja co? Ano siedzę sama z netem bo dziecko chore to i wyjść nie możemy... Mówiłam już komuś ze z rodziną to na zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 26.12.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 OK Zawsze chętnie służę radą, a w branży jestem non stop już od 10 lat także co nieco wiem na ten temat. Może daleko mi jeszcze do Agamona, ale momentami czuję się bardzo doceniona zawodowo i to na szczeblu ogólnopolskim Chociaż trudno uwierzyć w to że w tej branży mogą istnieć jakieś rankingi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2007 01:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Bianca, trzymam Cię za słowo. Jak się już uporam ze wszyskim remontem, to walę do Ciebie po radę Wiolasz, umiesz liczyć? Licz na siebie Stare, a dobre... Nie wiem, jakie masz układy z rodziną, ale jakie by nie były... Widzę, że chyba podobnie trochę do mnie - "Ty sobie poradzisz zawsze i wszędzie" I nawet nikomu nie przyjdzie do łba, że nawet Ty potrzebujesz czasem trochę wsparcia... Trzymaj się - masz dla kogo - trzymaj się swoich dzieci, one zawsze będą z Tobą. I co z tego, że dziś chore i siedzisz sama? Przynajmniej masz z kim posiedzieć A rodzinka służy głównie do ozdabiania drzewa genealogicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2007 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Dzień dobry, kawusia jesthttp://blog.doctissimo.fr/php/blog/sensualite/images/cest_un_signe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.12.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Masz rację OK. Tak trza robić. A dziś tylko obiad i słoooodkie lenistwo już u siebie w domu. Jutro elektryk wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.12.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Puk puk! jest ktoś w domku? mozna się wprosic na herbatkę? http://images.fotosearch.com/bigcomps/TGR/TGR217/trd014ta0659.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.12.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A witam, witam Jak tam brzuszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Spoko Zostały Ci jakieś ciasta może ze świąt? poczęstuj koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts