Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

Dzis był u nas potencjalny fachowiec od ocieplenia. Popatrzył, podumał, z majstrem pogadał i stwierdził, że sie nie podejmą bo dom za wysoki :o i rusztowania takiego nie opłaca im się załatwiać bo metrów za mało do zrobienia...I że na taką robote to muszą być we czterech a za taka kasę (30zł z metra) to w tylu nie da rady... :evil: :evil: Ja juz nawet stwierdziłam, że za to rusztowanie im dodatkowo zapłace (500zł) , a później już stanęło na tym żeby jeszcze raz cały dom otynkować ale coś im nie bardzo to pasowało...

No wściec sie można. Pojachałam taka zła do pracy, że myślałam że wszystkich tam rozniosę. Ale szybko mi przeszło bo stwierdziłam, że jak nie z zewnatrz to wewnatrz będziemy robić. Zadzwoniłam do hydraulika, po pracy przywiozłam go do domu, obejrzał, policzył... Zaczyna 26 maja :D Nawet gaz nam podłączy 8) Ma też ponoć kogoś od ocieplenia ale powiedziałam mu, że muszę troszkę ochłonąć i jak mi złość przejdzie 8) to się zgłoszę. No i humor mi sie poprawił ;) Zacznie się w końcu coś dziać. A później wchodzą z wylewką. I tak małymi kroczkami do celu. Uciekam na trening bo w niedziele mecz gramy i musimy go wygrać.

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no i dobrze :wink:

ja też uważam, że lepiej zaczynać od środka, to bardziej cieszy :lol:

a z zewnątrz zrobi się przy okazji :wink:

o ile się taka nadarzy...

zresztą, pzynajmniej woda z wewnątrz odparuje przez ściany a nie będzie Ci siedzieć w chałpie i grzyba robić, tak jak mnie :-? :wink:

Wpadłam tylko na chwilkę, zeby się pochwalić 8) . Meczyk znów dziś wygrany :D 8) A już myslałam, że nie dam rady bo wczoraj grilla mieliśmy i popiło się trochę :oops: , a dziś na 8 rano do pracy i później prosto na halę. Ledwo żyję.. Uciekam się szykować bo jutro z samego rana do pracy..

Dobrej nocki.