Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ehh... Biegam cały czas... Sprawy załatwiam... Dużo mam pracy w tym tygodniu. Muszę zamknąć miesiąc. Raporty, spotkania, faktury, umowy i bierzmowanie brata w piątek. Dziś ekipa hydrauliczna zwiozła do nas swoje graty ;) Jutro dojadą rury i reszta sprzętu.Znów bałagan się zacznie. Strasznie się cieszę, że jakieś postępy będą tylko że wszystko na mojej głowie. Ledwo żyję. Dam znać o postępach (oczywiście fotki też porobię). Trzymajcie się cieplutko.

Bea widzę, ze my nie tylko sąsiadki ale i koleżanki po fachu :)

tyle, że ja od dwóch miesięcy przestałam zauważać różnice między końcem miesiąca, początkiem a środkiem.... mamy reorganizację, która oczywiście miała ułatwić mnóstwo rzeczy.... hmmmm chyba im nie wyszło ;(

.... ale dziś przestałam się przejmować praca mam lepszy orzech do zgryzienia... trzy godziny temu nasz właściciel mieszkania wypowiedział nam umowę... do końca czerwca musimy znaleźć inne :( kompletnie nie na rękę to nam teraz...no ale cóż takie życie lokatora :( dobrze, że ciepło się robi... może tak namiot kupić....

ogłoszeń masa ale ceny!!!!! załamka! tak więc Dziewczyny... jeśli ktoś coś słyszał o niedrogim mieszkanku gdzieś w łodzi albo w okolicach to proszę o mnie pamiętać.....

Bea, przypomnę się jeszcze o te namiary na projektanta jak znajdziesz chwilkę.

pozdrawiam serdecznie

Więc do tego zestawu dodam jeszcze: laparoskop, liquid, hemostaza no i black label :lol: :lol: :lol: :lol:

He he. Ania , dobrze to podsumowałaś 8) Za mną naprawdę cieżko nadążyć.

Panowie hydraulicy po woli kończą. Za 5 min przyjadą kaloryferki (jeszcze przed podwyżką zdążyliśmy). A jutro ponoć wyjeżdzamy pobyczyć się nad jeziorko 8). No i w niedzielę znów meczyk gram ;)