OK 17.06.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 To może przynajmniej do opisu się wstrzymaj? Jak przegniesz, to z treningów nici całkiem Czasem lepiej poczekać parę dni dla pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Chyba się wstrzymam jednak. Właśnie brat dzwonił i mówił, że on też na trening nie idzie (pewnie nie chciał mi przykrości robić ). Pojechał nad wodę bo pogoda dzis u nas piekna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 U nas też się rozpogodziło, tylko wiaterek taki dość chłodny A z treningiem się wstrzymaj - to łatwo sobie byle co poprawić na coś całkiem poważnego. Szkoda zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Przed minutka dzwoniła koleżanka. Jesteśmy zaproszeni do niej na slub i weselicho w sierpniu. Ale nam sie imprezy sypią. Ostatnio było bierzmowanie brata i rocznica komunii mojej chrzesnicy, a przy okazji moje urodziny (nie licząc imprezy na Dzien Dziecka i Dzien Matki. W ten weekend chrzciny i moje szkolenie w Krakowie. Pózniej imieniny i urodziny męża, nasza rocznica slubu, urodziny teścia, 18-tka chrzesnicy męża... Nie licząc urodzin i imienin mojej mamy i siostry męża ( i jej męza ) oraz urodzin zony brata męża (ale to zagmatwane ). I tak prawie co roku od 1 czerwca do 1 września. No nic tylko się zaszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Od czerwca do września to mały pikuś - u mnie to tak od początku września do końca maja Dobrze, że większość rodzinki nie pijąca - więc imprezy głównie przy lampce wina się odbywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 A u nas rodzinka bardzo liczna i równie bardzo pijąca Oczywiście wszystko zawsze pod kontrolą i z kulturką! W lecie to wszystkie imprezki zawsze na podwórku robimy bo w domu (choc miejsca duzo) przy takiej liczbie gości robi sie ciasno. Aż się boję co będzie jak mieszkanko wykończymy. Wtedy bedzie mozna balować przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z przerwami na treningi i mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Z przerwami na treningi i mecze no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 I jeszcze troszke czasu na pracę trzeba znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 może nie trzeba?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Dziewczyny, tak się właśnie zastanawiamy jaki prezent kupić dla chłopca na chrzciny. Nie chcielibyśmy dawać pieniędzy (mąż jest chrzestnym a słyszałam, że to teraz spora kwota, a my mamy obecnie duże wydatki związane z budową i innymi uroczystościami rodzinnymi) tylko coś kupić.. No właśnie, co ??? Pomóżcie bo chrzest w sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Jak chcecie mieć fajny prezent to pomyślcie i jakieś super zabawce dla chłopca na przyszłość...Jakieś stoliki z muzyczkami, albo krzesełka wypasione jak juz zacznie siedzieć. Kwota ok. 100 zł może ciut więcej, oby kolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 17.06.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 moja kolezanka z chlopakiem byly chrzestnymi i kupili lancuszek z krzyzykiem ( podobno krzyzyka sie nie kupuje- ale nie wiezmy w przesady ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja właśnie myślałam o łańcuszku z medalikiem. Ale czy to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Ja z kolei jako chrzestna kupowałam łańcuszek i medalik bo dla dziewczynki.Chyba co region to obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 U nas chrzestni dają po 500 zł, zwykli goście po 100 czy 200 (ciotki, wujki...). Młody żadnych innych rzeczy nie dostał. Dziewczynkom u nas kupuja kolczyki Ale myślę, że jakaś konkretna zabawka, albo huśtawka czy mata będzie ok. łańcuszek też, ale jak tak pomyslę, to mojemu młodemu na nic by sie nie przydał. Teraz jest za mały, raczej by go zerwał niż porządnie użytkował, a jak będzie wiekszy to wątpię, żeby miał o niego bardziej dbać, czy wogóle nosić. Dziewczynka prędzej, bo do sukienki czy do czegoś. To może być nie wykorzystany prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.06.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kurcze, no to juz w ogóle zgłupialam. Myślalam o łańcuszku bo złoto ma zawsze wartośc ale moze faktycznie dla dziewczynki lepszy. W sklepie kobitka mnie pytala czy medalik męski czy damski bo róznia sie strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Moja Julka dostała medalik od chrzestnego. piękny. Ale to ja go czasem pożyczam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2008 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 http://www.allegro.pl/item381171784_chicco_stolik_edukacyjny_multifunkcyjny_wys_12h.html http://www.allegro.pl/item379995267_m_a_t_a_e_d_u_k_a_c_y_j_n_a_plac_zabaw.html http://www.allegro.pl/item377970681_little_tikes_1621_muzyczny_ogrodek_zabaw_5w1_ssvip.html I wiele podobnych, wiem z doświadczenia, że rodzice błogosławią wręcz za takie zabawki, sami nie kupią, bo trochę kosztuje a jak bardzo dziecko zajmuje to tylko szczęśliwi posiadacze wiedzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.06.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 Dzięki za pomysły ale chyba jednak zdecydujemy sie na pieniążki. Poprostu nie mam czasu biegac za prezentem. Plecki mnie bolą jak cholerka a mąż poźno wraca z pracy. Dziś jeszcze sobie dołożyłam bo zaraz po pracy (nie poszłam wczoraj na trening ale za to do pracy musiałam na 2 godzinki się wyrwać ) przeciągnęłam przyczepę przez całe podwórko, podpięłam do auta i pojechałam po siatkę do wylewki. A po powrocie wysprzątałam całe mieszkanie..A teraz siedzę i drinka popijam bo na trzeźwo nie dam rady- tak rwie..Dobrze, że juz po 13-tej . A dziś jeszcze przede mną sprzątanie góry bo wylewkę robia w poniedziałek rano a nas w weekend nie ma i musimy zrobić to wszystko do piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts