Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zamieszkać na poddaszu

Bea7777

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas sie "pije jak szewc.." :oops:

Swoja drogą to bidny ten szewc. Wszystko na niego ;)

Nie no, tak od poczatku zycia pic jak szewc nie bedzie. Tak gdzies kolo 13 roku zycia zacznie. Moja tesciowa ciagle opowiada (tak z 16 razy juz to slyszalam), ze jak moj maz mial tyle lat, to chciala z nim isc do cyrku, a on sie ulotnil z kolega. Ona wsciekla, szuka go po calym Kazimierzu, w koncu przypomniala sobie, ze jej synalek ma takiego kolege, co jego ojciec w wiezieniu byl itd. Idzie tam. Puka. Oczywiscie Piotrus pijaniutki w 3 numery. Poszli do domu, tam dziecko elegancko puscilo pawia, a tesciowa, jak to wiekszosc bab ma w zwyczaju zaczela jechac z koksem, ze synku, co z ciebie wyrosnie, przeciez ty jestes inny niz ci tam z podworka, ty jestes madre dziecko (taaaaaaa, bardzo). A moj monsz, jak kazdy pijany porzadnie czlowiek wyciagnal jeden podstawowy wniosek: mamusiu kochana, juz nigdy wodki czystej do ust nie wezme, tylko GATUNKOWA!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahahahhahahahahaha madre dziecko z niego było ;)

Mój się pierwszy raz urznął (tez tesciówka kilka razy nadała ;) ) na weselu swojej sistry jak miał 8 lat. Z kolega pod fortepian skrzynkę piwa wciagnęli i sie delektowali. Dali rade tylko jedno w dwóch przechylić :lol: :lol:

Aaaa, mój też jest Piotruś :lol: :lol: 8) Ponoć wszystkie Piotrki to fajne chłopaki :lol:

wszędzie o tym seksie :lol:

Ja Wam powiem coś na temat klęcia przez dzieci :) trochę się powymądrzam i pochwalę 8) jakoś nie pamiętam, żeby moja Julka klęła a jak już to zawsze jej mówiłam, że to nieładnie i że nie można tak mówić, a teraz ma 9 lat małżek klnie jak szewc a jak przyjdą znajomi to też czasami się nie kontrolują tym bardziej, że bezdzietni i ona ma wpojone, że tak mówią dorośli a jej tak nie wolno :) mądra po mamusi 8)