malgos2 26.07.2008 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Trzeba by zaczac cwiczyc z 5 lat wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Ja automatycznie przestałam słać różne...jak usłyszałam moje słowa w ustach córki brzmi koszmarnie i jak realnie że to będzie się powtarzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Niiezle mnie nastraszylas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 No Ty... Jeszcze jedna rzecz, z ktorej przy dziecku trzeba zrezygnowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.07.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Małgoś, ja żyję prawie jak mniszka. No jeszcze seksu czasem zaznam ale więcej nic. I pieniadze tak szybko mi uciekają z kieszeni.... Ale oprócz tego to posiadanie dziecka to same plusy a co? szykujesz się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Szykuje sie czysto teoretycznie. Jak ta cholerna podloge zrobie, to moze zaczne myslec powazniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.07.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 taaaa... jakoś Cię jeszcze nie widzę w tej roli ale nasz wpływ ma duży zasieg... więc wszystko możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.07.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 Nie przejmuj sie Ania, sa gorsze matki niz ja moglabym byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 26.07.2008 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 I ja Małgos damy radę Może nie teraz ale jak juz podłogi będą i będzie sie mozna na nich ... przechadzać, to człowiek pospaceruje i poważnie pomyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Taaaaaaaa, wlasnie. Tylko ta wizja roku bez alkoholu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Dzień dobry Czemu roku? A karmić zamierzasz czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Dzień dobry Czemu roku? A karmić zamierzasz czy nie? No wlasnie jesli bede mogla, to chcialabym karmic, wiec 9 miesiecy + co najmniej 3 miesiace = co najmniej rok. O ile nie dluzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ja karmiłam długo, bo 16 miesięcy prawie. do 6 miesiąca nie wiedziałam, ze dziecko kosztuje, bo nawet ciuchów nie kupowałam, tylko pampersy i raz na jakis czas mydełko i oliwkę bambino, bo na inne kosmetyki miała uczulenie. Dopiero potem zaczęłam wprowadzać jakieś zupki ale nadal karmiłam. Rewelacyjna rzecz: jedziesz gdzieś, żadnych butelek, kaszek, podgrzewaczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 No fajnie, tylko z przerazeniem obserwuje takie dzieci, co to nie moga sie od cycka oderwac do 3 roku zycia albo i dluzej. No i np. mojej mamie lekarka kazala przestac karmic w 4 miesiacu mojego zycia, bo... jej pokarm za bardzo lubilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 No i np. mojej mamie lekarka kazala przestac karmic w 4 miesiacu mojego zycia, bo... jej pokarm za bardzo lubilam. Idiotka a nie lekarka. Nie martw się, jest taki okres w życiu dziecka, kiedy ma ok. 6 miesiecy i ok. 13-14 miesiecy, kiedy bez płaczu mozna powoli odzwyczajać dziecko, zabierając po jednym posiłku- zamiast mleka dostaje cos nowego- serek, owoc...zupka..zależy od wieku. To wszystko tylko tak wygląda, tak naprawdę to coś fantastycznego karmić dziecko.Wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Ja nie karmiłam w ogóle, mój wybór i sobie chwale nie byłam uwiązana jak pies przy budzie mogłam wyjść kiedy chciałam i jeść co chciałam ale może ja nie dorosłam do dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 No chyba szczesliwa matka jest wazniejsza niz pokarm, co nie? Mnie lekarz przy ostatnim USG powiedzial, ze mam zadatki na niezla mleczarnie (tak tego nie powiedzial, to jest bardzo kulturalny pan doktor , ale o to chodzilo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Ja nie karmiłam w ogóle, mój wybór i sobie chwale nie byłam uwiązana jak pies przy budzie mogłam wyjść kiedy chciałam i jeść co chciałam ale może ja nie dorosłam do dziecka Wg mnie wolny wybór, jak ktoś chce to karmi, jak nie to nie. Małgoś, mi chodzi o to, że to czy matka karmi czy nie (wykluczając względy zdrowotne) powinno zależeć od matki a nie od decyzji lekarza. I takie piep...e że powinna matka przestać bo dziecko za bardzo lubi...no sory ale ręce opadają. A zadatki? Z tego co już zdążyłam zauważyć po znajomych mamach, często jest tak, ze piersi urosną do naprawdę monstrualnych rozmiarów a w środku wogle mleka nie ma. Ja mam małe a mleko aż sie lało Więc nie uogólniajmy bo na to reguły nie ma. A wogle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Wiolasz, chodzilo o to, ze mowiac delikatnie, za bardzo na tym mamy mleku uroslam. A moj pan doktor nie mowil o rozmiarze (na USG nie ma znaczenia...), tylko o "wybitnym ugruczoleniu" czy cos takiego. W kazdym razie powiedzial, ze bede miec duzo pokarmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts