wiolasz 13.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 To ja czekam, bo jak pomyśle ze mam przegrzebać całe forum w poszukiwaniu..to przyznam sie, że nie chce mi się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 13.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Hmmm...próba generalna...Bea sorki że zaśmiecam Twój wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 13.08.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Udało się a więc zapraszam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 już go widzę Bea, gdzie się chowasz ostatnio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.08.2008 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hejka kobitki Właśnie wróciliśmy. Byczyłam się nad jeziorem z grupką znajomych. Niestety pogoda pokrzyzowała nam wszelkie plany więc trzeba się było zbierać. A jeszcze miało byc tyle atrakcji.. No trudno, może innym razem. Biegnę nadrobić zaległości w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.08.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hej Bea! widzę, że nie tylko ja miałam spaprane przez pogodę wakacje Tydzień temu wróciliśmy z nad naszego "ukochanego Bałtyku" . Ciągły deszcz, sztorm i woda +12stopni skutecznie popsuły nam urlop Ale nic to -wróciliśmy i walczymy dalej -głównie z niesłownymi wykonawcami -niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 16.08.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 My od poniedziałku też wracamy do "walki" Na razie odpoczywamy po wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 17.08.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Myślę, że jeszcze kilka miesięcy i zacznie sie robić u nas kolorowo.. Witam Bea7777 !!! Mam nadzieję, że za kilka miesięcy uda Ci się już pięknie wykończyć „dom na poddaszu”. A spapranym wyjazdem nad jezioro się nie przejmuj. Ważne, żeby „słonecznie” zawsze było na Twoim Poddaszu. P.S. Dopiero teraz dziękuję za odwiedziny w "Półdzienniku" ponieważ podczas urlopu "odłączyłem" się od sieci definitywnie. Cieszy mnie, że uśmiałaś się po pachy "wpadając do Gwoździkowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.08.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bea, szkoda że wyjazd nie do końca się udał. Ale przynajmniej wyjechałaś - tej myśli się trzymaj A teraz ... do roboty , do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2008 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Tylko nie do roboty... Dziś zaczęliśmy mękę z sufitem w salonie. Niestety mnóstwo czasu zabiera przykręcanie stelaża. Ehh, jeszcze tyle przed nami...Zaczynam wątpić czy kiedykolwiek skończymy ten bałagan w środku. A na zewnatrz następny bałagan przed nami.. Szkoda gadać. Może foto wrzucę, zeby nie było, że przesadzam. http://images30.fotosik.pl/266/843c7b186feb7b08med.jpg http://images43.fotosik.pl/1/ce4745aae25958f2med.jpg Na tym drugim zdjęciu widać przybudówkę. Mamy tam klatkę schodową a kilka dni temu wstawili nam okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 A tu ja na Słowacji, jeszcze o zdrowych zmysłach http://images50.fotosik.pl/1/049e43c2c6efedd2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Fajne te zmysły.. To znaczy, ze tę część klatki schodowej z pierwszego zdjęcia wiatr wiu...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2008 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Nie, nie, poprostu na drugim zdjeciu lepiej ją widać U nas ponoć tak mocno nie wiało (chociaż w tv mówili, że woj. łódzkie było zdmuchniete). Lało dość mocno ale nie żeby tam znów przy tym jakaś trąba powietrzna cy cuś... Wiolasz ja wiem , że to wygląda jak po jakiejś nawałnicy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Ale numer, myślałam, ze ta cześć zasłonięta jest dlatego, że zwiało, a nie specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2008 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Hehehe Też sobie wybrałam porę do wstawiania takich zdjęć Przynajmniej teraz będę miała wymówkę "Ano panie, taka wichura była..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Hehehe Też sobie wybrałam porę do wstawiania takich zdjęć Przynajmniej teraz będę miała wymówkę "Ano panie, taka wichura była..." No dokładnie, To teraz powinnam coś o tych nowych oknach powiedzieć? Ładnie, Pani, ładnie podoba mi się ta cegła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futuro 17.08.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 My również zaczynając remont, startowaliśmy z planem zagospodarowania poddasza. Ale w przeciągu tygodni okazywało się, że zdążymy naprawić główną awarię i 'poprawić' instalacje elektryczną i ogrzewanie. Na wyremontowanie poddasza, zabraknie sił ale także gotówki no ale najważniejsze, ze nie jesteśmy do tego jeszcze zmuszeni i można poczekać jakiś czas z remontem. Ciesze się, że tu trafiłam, bo poddasze na nas czeka dużo tu dobrych porad i rozwiązań ... życzę sił i wytrwałości w zmaganiach remontowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 17.08.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Bea głowa do góry Ja też mam dni lepsze i gorsze jak widze ten syf u mnie...teraz szybko trzeba obniżać sufit bo wymyśliłam sobie halogenki i trza obniżyć co by się folia nad płytami g-k nie zjarała dość już mam wszystkiego ale jutro mamy 1 rocznice ślubu w w weekend wybieramy się ze znajomymi nad morze chociaż skołatane nerwy ukoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ocieplenie robicie?? Znalazł sie wykonawca? ale Ty uśmiechnięta jesteś ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2008 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzięki kobitki za miłe słowa. No tak mnie wczoraj naszło że szok...Małż tez juz marudzić zaczął że ma dosyc i takie tam. Ania - wykonawca sie nie znalazł, a teraz to juz nawet nie szukamy bo nie byłoby mu jak zapłacić Wszystko własnoręcznie robi małż. Po dwie - trzy godziny dziennie. Wraca padniety z pracy, je obiad , odpoczywa chwilkę i na góre. Jak do tej pory oprócz muru, dachu i hydrauliki to wszystko jego robota. Nawet ta ceglasta przybudówka z małym daszkiem to jego dzieło. Zrobił też prąd, połozył płyty gk, murował ścianki działowe, zrobił kominek, ocieplenie dachu, podłogę na strychu, wstawił okna i wiele wiele innych rzeczy. Teraz śmiga sufit a w międzyczasie ociepla dom z zewnatrz. I widzę, że po woli zaczyna się wypalać...Nie ma nikogo do pomocy (ja robie co mogę ale to kropla w morzu),a w dodatku ociepla dom z drabiny bo nie mamy rusztowania . I obawiam się, że w końcu nie wytrzyma i to wszystko pizgnie w kąt. Ehh, jeszcze sporo wody upłynie zanim tam zamieszkamy. Bylebyśmy tylko do tej pory nie łosaleli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts