Bea7777 18.08.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ale Ty uśmiechnięta jesteś ....... Uśmiechnieta jestem bo to zdjecie to sprzed kilku miesięcy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 18.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dzięki kobitki za miłe słowa. No tak mnie wczoraj naszło że szok...Małż tez juz marudzić zaczął że ma dosyc i takie tam. Ania - wykonawca sie nie znalazł, a teraz to juz nawet nie szukamy bo nie byłoby mu jak zapłacić Wszystko własnoręcznie robi małż. Po dwie - trzy godziny dziennie. Wraca padniety z pracy, je obiad , odpoczywa chwilkę i na góre. Jak do tej pory oprócz muru, dachu i hydrauliki to wszystko jego robota. Nawet ta ceglasta przybudówka z małym daszkiem to jego dzieło. Zrobił też prąd, połozył płyty gk, murował ścianki działowe, zrobił kominek, ocieplenie dachu, podłogę na strychu, wstawił okna i wiele wiele innych rzeczy. Teraz śmiga sufit a w międzyczasie ociepla dom z zewnatrz. I widzę, że po woli zaczyna się wypalać...Nie ma nikogo do pomocy (ja robie co mogę ale to kropla w morzu),a w dodatku ociepla dom z drabiny bo nie mamy rusztowania . I obawiam się, że w końcu nie wytrzyma i to wszystko pizgnie w kąt. Ehh, jeszcze sporo wody upłynie zanim tam zamieszkamy. Bylebyśmy tylko do tej pory nie łosaleli... Ciesz się że małżonek podłączył ci elektryke...my to dopiero w krpoce jesteśmy z tym prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Cholercia, męczy mnie cały czas wysokość na naszym poddaszu. Boje się żeby klitka nie wyszła... W łazience jest 2,45 przed kafelkami. Czyli będzie jakieś 2,43. Reszta ma obecnie 2,60 i odejdzie troszkę na podłogę. Na strychu mamy 2,20Napiszcie jaką wysokość macie w waszych mieszkaniach lub na poddaszach.Wiem, że i tak teraz już z tym nic nie da się zrobić ale jakiś taki tydzień narzekań mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati i Marcin 18.08.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Jak już Ci pisałam 2,95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.08.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 U mnie w mieszkaniu 2,60, (natomiast w "Gwoździkowej" jakieś 6 metrów ale to stosunkowo za dużo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2008 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 U mnie w mieszkaniu 2,60, (natomiast w "Gwoździkowej" jakieś 6 metrów ale to stosunkowo za dużo ) No Gwoździkowa to wyjątkowa jest pod każdym względem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2008 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 ja też mam 2,60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 19.08.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 my musieliśmy porobić nowe wylewki i jest teraz chyba mniej niż 2,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 20.08.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Cześć wszystkim znajomym U nas Bea mam wszędzie wysokości 2,40 tylko przedpokój 2,60 bo mi kable z prądem przewiercili i muszę mieć wyżej więc nie macie znowu tak nisko, tylko różnica jest taka że ja mam 1,5m wzrostu i mi 2,40 wysokości wystarcza, a z tego co pamiętam ty masz kilkanaście cm więcej..... Ale z drugiej strony w łazienkach powinno być niżej aby nie było wrażenia "studni". Chyba że mamy salon kąpielowy a nie łazienkę to wtedy może być wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przywitać się przyszłam Melduję, że teraz mam 2,65, ale przez parę lat mieszkałam w pokoiku na poddaszu i tam było równo 2. To była dawna służbówka Potem w tym samym pokoiku mieszkał mój brat (jedyne 2,02 wzrostu) I powiem Wam, że na swoim to każda wysokość jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja też tak uważam chociaż 2 metry... Olga, nie uderzałaś głową w lampę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Bea, gratuluję Męża Po przeprowadzce zafundujcie sobie porządny odpoczynek gdzieś z dala od domu, bo należy się Wam. Ja z tym wzrostem niby mam lepiej, tylko 1,6 m ale za to wszędzie stołki musze podstawiać, żeby sięgnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no... tak źle, tak niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.08.2008 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 Przywitać się przyszłam Melduję, że teraz mam 2,65, ale przez parę lat mieszkałam w pokoiku na poddaszu i tam było równo 2. To była dawna służbówka Potem w tym samym pokoiku mieszkał mój brat (jedyne 2,02 wzrostu) I powiem Wam, że na swoim to każda wysokość jest dobra Olga, to on sie bidula nawet wyprostować nie mógł.. Garba sie tam nie dorobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.08.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 tylko różnica jest taka że ja mam 1,5m wzrostu i mi 2,40 wysokości wystarcza, a z tego co pamiętam ty masz kilkanaście cm więcej..... Bianca, ja mam kilkadziesiąt cm więcej.. A małż ma prawie 1,90 i stąd me obawy Ogólnie to z małżem jest tak, że gdzie go nie przymierzę , np do "szafek w kuchni" lub do łazienki czy do "kanapy" w salonie to wszystko takie jakieś malutkie i niskie... Ale za to jak tam wchodzi moja mama (1.64m) albo teściówka(1.57m) to kawał chałupy Ale jak tak sobie poczytam to widzę, że z tym prawie 2,60 m mieszczę się w normie Bałam się tylko, żeby nie było efektu konserwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 ja też tak uważam chociaż 2 metry... Olga, nie uderzałaś głową w lampę?? Kuźwa, a plafony to od czego som?! I nie, brat nie dostał garba - on już od dawna nauczony, że jak pod dachem się wyprostuje, to w każdej drzwiowej framudze w łeb obrywa Poza tym, to nie o to mi chodziło, ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 20.08.2008 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A o co?? Bo ja dzisiaj niekukata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 a co?? Piłaś coś Bea?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.08.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 A o co?? Bo ja dzisiaj niekukata To ja Ci dużym druczkiem NA SWOIM, TO I W NORCE MOŻNA - WYSOKOŚĆ SUFITU NIE MA ZNACZENIA Ważne, coby się wygodne wyrko zmieściło Poniała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts