Bea7777 21.08.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Eeee, no to poniała już wcześniej. Nie nawiązałam do tego bo wydaje mi sie to OCZYWISTE Aniu, nie piłam nic ale chyba powinnam, bo strasznie ciśnienie mi spada i przez to taka kołowata chodzę Ostatnio to miałam 89 / 48 i zastanawiałam się czy jeszcze dycham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Niskociśnieniowcy powinni mieszkać nad morzem Ja też mam chwilami niziutkie, aż mi ciężko oddychać, ale 89/48 to już bym padła jak pies Pluto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.08.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Noo, też się tak czuję jak Pluto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.08.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cześć Guzik tam nad morzem, mam nadczynność tarczycy i nadmiar jodu mi szkodzi Dziecięciem będąc byłam z ojcem u lekarza (tzn. on ze mną ). Lekarka ganiała po całej przychodni, klnąc na czym świat stoi i na jakim sprzęcie muszą pracować, bo wszystkie ciśnieniomierze popsute Jak w końcu mi ciśnienie wymierzyła na jakim, to się okazało, że to raczej brak skali To zmierzyła i ojcu No, u niego to łatwiej, bo te 90/60 idzie zmierzyć, u dziecka jest mniej Na receptę wypisała wyjazd do ciepłych krajów i uwalenie się pod kawowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.08.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 hej, Olga cóż za lico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 21.08.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Wooow , Olga Nie poznałam Cię. Aleś się odsztyftowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Cześć Guzik tam nad morzem, mam nadczynność tarczycy i nadmiar jodu mi szkodzi Dziecięciem będąc byłam z ojcem u lekarza (tzn. on ze mną ). Lekarka ganiała po całej przychodni, klnąc na czym świat stoi i na jakim sprzęcie muszą pracować, bo wszystkie ciśnieniomierze popsute Jak w końcu mi ciśnienie wymierzyła na jakim, to się okazało, że to raczej brak skali To zmierzyła i ojcu No, u niego to łatwiej, bo te 90/60 idzie zmierzyć, u dziecka jest mniej Na receptę wypisała wyjazd do ciepłych krajów i uwalenie się pod kawowcem Tylko nad polskim morzem jest tak duzo jodu i to najwiecej w zimie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.08.2008 02:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Mamy ekipę do ocieplenia domu !! Skończą to co małż zaczął. To ci sami ludzie którzy stawiali nam górę. I nawet nie wyszło tak drogo (ok 25 zł z metra + 30 zł za słup x 4). Może zaczną też coś podganiać w środku (w tej chwili robią u moich rodziców i nie chcemy im zabierać siły roboczej). Może coś nareszcie ruszy z miejsca. My własnie wróciliśmy z późnego grilla od sąsiada (pracowałam do 23.30). Praktycznie wygonił nas deszcz bo inaczej to siedzielibysmy do świtu. Zaczyna się zbierać na powtórkę z rozrywki. Zapowiadali takie burze jak tydzień temu. Mam nadzieję, że nie będzie takich strat jak ostatnio i nikt nie ucierpi... Dobrej nocki. Ps. ale łupnęło, aż się widno zrobiło, burza na całego, uciekam bo pewnie araz prad wyłączą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2008 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Bea, Jak ja Ci zazdroszczę takich imprez na powietrzu A ten prąd to mi przypomina siedzenie perzy świeczkach jak kiedyś wyłączali przy którymś tam stopniu zasilania Potem dużo dzieci sie rodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.08.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Oj... Wczoraj byliśmy na ognisku a nie na grillu Ale miałam prawo się pomylić Często mamy okazję do takich plenerowych spotkań. Ja osobiście wole posiedzieć "pod chmurką" jeśli pogoda na to pozwala, a wczorajszy wieczór był strasznie ciepły. Poza tym dzieci jeszcze nie mamy, więc nie ma po co się do domu spieszyć. Można biesiadować do świtu (a było z kim, bo na ognisko ponad 20 osób się stawiło i wszyscy jeszcze bezdzietni ) Ps. Może faktycznie te korki na kilka dni wykręcić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 23.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Może faktycznie te korki na kilka dni wykręcić... Koniecznie, koniecznie!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.08.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Mamy ekipę do ocieplenia domu !! Skończą to co małż zaczął. To ci sami ludzie którzy stawiali nam górę. I nawet nie wyszło tak drogo (ok 25 zł z metra + 30 zł za słup x 4). Może zaczną też coś podganiać w środku (w tej chwili robią u moich rodziców i nie chcemy im zabierać siły roboczej). Może coś nareszcie ruszy z miejsca. Bea -to równo "idziemy" u mnie chyba za tydz. zaczną ocieplanie! I nawet taniej niż u Was (20zł/metr). Mam nadzieję, że panom się "kalkulacja" nie zmieni Ale z drugiej strony dom prosty jak "stodoła' -tylko 4 ściany (w tym 2 bez okien) i 1 balkon. No cóż -zobaczymy. A jaki kolor tynku wybraliście? ja Ceresit Floryda FL2 -wygląda tak: http://www.docieplenia.com.pl/img/3810f99c_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.08.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Kachna my niestety nie będziemy mieć tynku w tym roku Obłożą jedynie styropianem i zaciagną klejem i w taki stanie musi domek poczekać do nastepnego roku. U nas jest strasznie dużo pracy z tym ociepleniem. Inne ekipy powiedzialy nam ok 50 - 70 zł z metra (oczywiście bez materiału) ale niestety zadna z nich nie podjeła się tej roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.08.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 http://www.docieplenia.com.pl/img/3810f99c_large.jpg Bardzo ładny kolorek. Chciałam cos w tym stylu u nas. Pasowałby do brazowego dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.08.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 u nas też tylko ocieplenie powstanie w tym roku... za rok dopiero reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 23.08.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dobry wieczór Co słychać? A powitać Leczę się po wczorajszym ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.08.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 w sobotę się leczysz?? Jutro powinnaś dopiero... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.08.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 w sobotę się leczysz?? Jutro powinnaś dopiero... Ania, nie wszyscy leca dwudniowki jak Ty pijaczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.08.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts