Bea7777 07.06.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 malgosia0023 - dziękuje za miłe słówka. Od razu człowiekowi lepiej się robi na duszy. Widzę, że jesteśmy "sąsiadkami". Olga staram się być na bieząco ale czasu ciągle brak. Od rana w pracy, po południu w pracy, w międzyczasie zamówienia, faktury, płatności... Z ludźmi też non stop problem bo a to człowieczek za dużo godzin pracuje, a to wolny weekend chce wtedy kiedy inni też mają wolne...Klienci też potrafią dać popalić. No i do tego nasza wykończeniówka i prawie poobrażani znajomi bo czasu dla nich nie mamy, nie mówiąc już nic o rodzinie. Do tego coś jeszcze wypadnie (chora psina, niespodziewana awaria) i czasu już na forum i inne przyjemności brak. Jak się wprowadzimy to tempo zwolni. Będą wolne wieczory, będzie można kogoś zaprosić do siebie. Ech.. i wyczekuję tego jak ta kania dżdżu i tłumaczę sobie, że już niedaleko, że już w ogródku.. Taki etap, trzeba się spiąć i przetrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Bea, rozumiem, znam to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.06.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No i znowu do przodu.... Coraz bliżej przeprowadzki, bo już teraz Wam pójdzie szybko zapewne. Jak juz ma się podłogi to człowieka ciągnie, żeby szybko się wprowadzić. Ja do tej pory mam do zrobienia jeszcze małe niedoróbki, ale człowiek mieszka i jest w końcu szczęsliwy, że na swoim. A reszta może poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.06.2009 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Aha, nie napisałam najważniejszego!! Wszystko mi sie podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 08.06.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Bea, psinka ma stwierdzoną padaczkę? Nasza sunia miała ostatnio atak ale już ok, poza tym słyszałam od weta że jak jest do 3-4 ataków w ciągu roku to nic takiego się nie dzieje podłogi super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 08.06.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dopiero teraz doczytałam ze psinka chora gapa ze mnie trzymam kciuki aby wszystko skończyło się dobrze Brak czasu dobrze mi znany chętnie dodałabym dwie lub trzy godzinki do doby podłogi super ... a kafle boskie! P.S. Dziękuję za wizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZI 08.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 WITAM CIE BARDZO GORĄCO JESTEM TU PORAZ PIERWSZY I NURTUJE MNIE JEDNO PYTANIE. JA RAZEM Z MOIM CHŁOPAKIEM CHCEMY WYREMONTOWAĆ SOBIE STRYCH. SYTUACJA BARDZO PODOBNA DO TWOJEJ JEGO RODZICE POSIADAJĄ DOMEK JEDNORODZINNY I NA GÓRZE JEST NIE UŻYWANY STRYCH I CHCIELIBYŚMY ZAMIENIC TO NA NASZ KĄT ALE JEST PROBLEM Z PRZEPISEM NOTARIUSZ POWIEDZIAŁ ŻE NIE MA PODDSTAW DO PRZEPISANIA STRYCHU NA CHŁOPAKA. PROSZE CIE O POMOC JAK WY ZAŁATWIALIŚCIE TE STRAWY Z GÓRY SERDECZNIE DZIEKUJE MIESZKANKO MACIE NAPRAWDĘ PIĘKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 08.06.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Aha, nie napisałam najważniejszego!! Wszystko mi sie podoba!! Dzieki Bianca. Mamy chyba ten sam gust bo Twoje mieszkanko tez strasznie mi się podoba. Ewa psinka nie ma stwierdzonej padaczki (padaczka jest oznaką choroby a nie choroba samą w sobie, występuje przy chorobach serca, wątroby, nerek, OUN, może być wywołana np. przez guza mózgu lub wodobrzusze). Musiałabym zrobić mu wszystkie badania łącznie z tomografią. Zdarzył mu się kiedys taki atak, bardzo lekki. Od tego czasu minęło chyba 5 lat. I teraz znów. On jest ogólnie dość słabym psem, już dwa razy miał zabieg pod narkozą, wydaje mi się że może mieć też problemy z nerkami. Zawsze ze wszystkimi jego kichnięciami i kaszlnięciami biegałam do lekarza. Dostawał antybiotyk za antybiotykiem, póżniej przez to poleciały zęby. Na razie go obserwuję (nie byłam po ataku u lekarza). Nie chcę aby niepotrzebnie znów faszerowali go lekami. Z psychotropami nie ma żartów. Bez tego jest dobrze zakręcony Raz się zdarzyło, że lekarz zle obliczył mu dawkę (pies waży 3 kg) na szczescie to nie były jakies strasznie silne leki.Jutro pojadę kupić mu magnez (podejrzewam, że może mieć niedobór). Na razie jest bardzo wesoły, biega, bawi się. Może być tak że przez nastepne 5 lat będzie wszystko oki. Jesli nie, jeśli atak się powtórzy lub zacznie się cos dziać to na pewno nie bedę dłużej czekać. Małgosia - dziękuję bardzo Cieszę się że nie tylko mi się podobają Dziś kupiłam proszek cytrynowy z Tesco polecany na forum i bedę zszorowywać z nich wosk bo są strasznie matowe. ZUZI poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 CześćWspółczuję psiakowi, ale może to jakiś jednorazowy wybryk organizmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.06.2009 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 psinka ma wilekie szczęście że tarafiła na takich właścicieli,którzy się nia troskiliwie zajmują Trzymam kciuki aby atak sie nie powtórzył... Jak już podłoga będzie błyszczeć to poprosimy o zdięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 09.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Bea, padaczka wiem że jest objawem choroby. Mój weterynarz na szczęście nie faszeruje zwierząt na darmo lekami, moja sunia dostała tylko jakąś osłonę i do obserwacji, serce ma ok. Gdyby atak się powtórzył w niedługim czasie to dopiero badanie krwi i szukanie przyczyny. Wcześniej nie ma potrzeby męczyć psa. A podłogi... koniecznie pokaż jak nabłyszczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.06.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jak tylko doprowadzę wszystko do "błysku" to zrobie fotki aparatem (a nie jak do tej pory komórką ). Jednak nie nastapi to wszystko tak szybko jak myslałam ponieważ mąż zrobił mi niespodziankę i załatwił wypad nad Pilicę. Tak więc jutro praca po łebkach, pakowanie, szykowanie wałówki i wyjazd. Jesli będzie ładna pogoda to wracamy ok poniedziałku. Do zobaczenia i miłego długiego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 10.06.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam, Bardzo ładne podłogi w salonie i sypialni. Czy mogłabyś podać ich producenta i nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.06.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 salonowa podłoga suuuper gratuluję i wcale sie nie dziwę,ze lenistwo bierze, zeby na niej poleżeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 10.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Miłego wypoczynku A po przyjezdzie wypoczęta itd... to kochana do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.06.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Podłoga piękna. A połączenie z gresem świetnie wyszło i rewelacyjnie sie komponuje. Wypocznijcie, bo dużo pracy za Wami. No i przed Wami też , ale już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa_zm 10.06.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 miłego wypoczynku my też wyjeżdzamy, ale chłopaki w Tatry a ja z córą i psem zostaję po drodze u rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.06.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Beatko, 100 lat!!! http://img199.imageshack.us/img199/3865/zenflowerbouquet8906939.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Beatko życzę Ci wszystkiego co najlepsze http://i44.tinypic.com/fjm2vb.jpg niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.06.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dziewczyny,bardzo dziękuję za pamięć Właśnie wróciliśmy z wyjazdu. Rozpadało się więc uciekliśmy.Dziś jeszcze leniuchujemy,nic nam sie nie chce. To naprawdę dziwne, że można być zmęczonym odpoczywaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts