Bea7777 08.07.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to zdrówko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 09.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 powtórzę sie że ta wymagajaca podloga powala na kolana....a zreszta ten czerwony mebel równiez kominek też mi sie podoba i ciekwa jestem jak sie spisze pod wzgledem ciepła i czyszczenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Beatko zaglądam i cóż widzę ogromne postępy piękne podłogi, kominek ....lada moment i się wprowadzasz Gratuluję i jeszcze raz gratuluję ale chyba najbardziej to bardzo, bardzo zdolnego męża A co słychać na budowie u mamy? Pozdrów ją ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziulka84 09.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Bea u ciebie tak pieknie tyle się zmieniło od czasu kiedy tu ostatni raz zajrzałam jakie macie piekne mieszkanko super jakie przestronne, wszystko tak fajnie wygląda no super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wpadłam z wizytka do ciebie Bea i co widzę??? Lada dzień po niedzieli (nieważne której, bliżej jak dalej), a Wy zamieszkacie u siebie Drzwi b. ładne i te klamki też... Podłogę w salonie faktycznie Bea wypucowałaś na maxa... Ale cóż dopalacze stoją w czerwonej skrzyneczce To i floterka lepiej wychodzi ahahaha... Bea powoli i będzie przybywać Wam mebelków... Kominek macie z ogrzewaniem -nadmuchem? Właśnie widziałam te płytki wokół kominka, ale inny kolor miały, w jednym supermarkecie, ale wyglądają na takie delikatne, a tu patrz... mąż Twój aż k... mówił , bo takie cholery twarde -to z moim byłoby to samo... Bea.. ty już masz cieplutka wodę, ale fajnieeeeeeeee... jedną nogą praktycznie jesteście u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.07.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 wiolasz , Bianca, Madziulka dziękuję Wam za miłe słowo. Małgosia podejrzewam że te jasne płytki na kominku będę musiała często szorować ale kupilismy już "żywy kamień", ponoć troszku chroni.. taka ja.. mam nadzieję,że niedługo zamieszkamy. Nie mamy jeszcze kuchni...Wczoraj był stolarz ale nie wymyslilismy nic ciekawego. Zamiast kuchni zamówiliśmy szafkę do sypialni pod skos. Pani Olu bardzo dziękuję za gratulacje i pochwały dla męża. Jak wiem, pani mąż też zdolniacha i dużo pracy sam wykonał U rodziców powoli zaczyna się wykończeniówka ale nie wiem czy zdążą się w tym roku wprowadzić. A mamuśkę pozdrowię jutro bo idziemy do nich na grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.07.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No właśnie..apropos kuchni to jaki kolor frontów proponujecie? Przed rozpoczęciem przebudowy marzyła mi się kuchnia w kolorze wenge z jasnymi blatami. Z biegiem czasu stwierdziłam że nigdy w życiu takiej kuchni.. Nie to, że mi się nie podoba.. Podoba się i owszem tylko że moda taka a ja nie chciałam za modą podążać..I coraz więcej osób ma takie kuchnie i troszkę się juz opatrzyły mimo tego, że kolor bardzo elegancki (bardzo podoba mi się kuchnia Ani, Bianco twoja też chyba w tym kolorze? śliczna.. ) I co się okazało, wczoraj przyszedł stolarz z próbnikami, i za cholerkę nic tam nie pasowało oprócz wenge.. Jasny blat bedzie na pewno bo wydaje mi się łatwiejszy do utrzymania (mam obecnie jasny blat na długości ok 4 metrów i bordowy z połyskiem na podobnej długości,użytkuję je od kilku lat no i ten jasny jest bez skazy, wygląda jak nowy, bordowy natomiast niedługo będzie nadawał się do wymiany). A może macie jakies inne pomysły co do kolorów frontów? Kuchnia po lewej : http://imgcash1.imageshack.us/img261/7613/zdjcie246.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 09.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No właśnie..apropos kuchni to jaki kolor frontów proponujecie? a orzech? ja miałam podobnie: jakiś czas temu wenge, ale jakoś się opatrzyłam i w końcu wybrałam orzech... też ciemny, ale usłojony a nie w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 09.07.2009 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 W orzechu mamy drzwi i jakoś kurka tego nie widzę.. Na próbniku widziałam wenge kasztan. Troszkę mniej czarny.. Myślałam tez o jasnych frontach ale jasna podłoga, kafle, ściany, fronty...Odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 10.07.2009 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a cos takiego jak podloga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.07.2009 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 U mnie Beatko właśnie orzech mam na frontach nie wenge, bo zbyt ciemne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 10.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a do tej pogłogi może zebrano albo heban?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dla mnie tam wanilia by pasowała, taka na wysoki połysk. Czesć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 10.07.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Bianca, no właśnie może orzech.. chociaż wanilia .. mniam.. Co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 10.07.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A ja jeszcze raz bardzo proszę o nazwę i producenta podłóg w salonie i w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.07.2009 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Gabi w małej sypialni firma Kaindl (Austria) kolor klon, chociaż klonu nie przypomina , w dużej też Kaindl, kolor dąb. Natomiast w salonie firma Wenninger (chyba Niemcy) kolor dąb bagienny. Wszystkie mają 10 mm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.07.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Mąż wstawił drzwi do łazienki http://imgcash2.imageshack.us/img22/2707/zdjcie004s.jpg http://imgcash2.imageshack.us/img200/5180/zdjcie005qqh.jpg Szyba jest super. Nic przez nią nie widać (na zdjęciu odbija się w niej Velux z salonu). Mąż zainstalował też umywalki i krany w łazience: http://imgcash5.imageshack.us/img200/1043/zdjcie020f.jpg A ja w tym czasie (wreszcie ) pomalowałam belki w kuchni: http://imgcash2.imageshack.us/img200/2728/zdjcie022t.jpg I znalazłam jeszcze takie zdjęcie. Tak było u nas całkiem niedawno: http://imgcash6.imageshack.us/img200/6136/zdjcie088a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 hej, mamy takie same drzwi w łazience Tylko ja mam szybę mleczną. Ale też nic nie widać. może dlatego że nigdy nie próbowałam zaglądać, bo musiałabym na stołku stanąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 11.07.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 My z tych wysokich jesteśmy więc woleliśmy dmuchać na zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 12.07.2009 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Gabi w małej sypialni firma Kaindl (Austria) kolor klon, chociaż klonu nie przypomina , w dużej też Kaindl, kolor dąb. Natomiast w salonie firma Wenninger (chyba Niemcy) kolor dąb bagienny. Wszystkie mają 10 mm grubości. Bea, mogłabyś napisać więcej informacji o tym Wenningerze... za nic nie mogę znaleźć takiego producenta. Jeśli możesz, to wyślij mi proszę info na priva, gdzie można te podłogi kupić, ewentualnie link do strony producenta/dystrybutora. BTW. Ten dąb bageinny też za bardzo dębu nie przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts