amalfi 27.07.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jakie staruszki sie znalazły. Wiecie jak to jest ze strzelaniem i noszeniem kul ? I wiek tu nie ma nic do rzeczy. Dzień dobry. Łazienka cud miód. Nie żałuj kasy za tę mozaikę, bo bardzo ładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No tak, to prawda. Zostało mi jeszcze kilka kwadracików i kombinuję jakby z tego kolczyki i bransoletkę se ukręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 27.07.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No i mężowi spinki do mankietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ahahahahhaah, patrz, że nie pomyślałam o tym wczesniej I jeszcze sierściowi do obrozy cos dosztukuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ale kinkieciki masz trendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No kinkieciki to ostatni wrzask mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bea, ja wiem, że Twój mąż jest zdolny, ale jak on tę łazienkę robił? sam kładł płytki i robił ten blat pod umywalki? Musze mojego namówić do roboty, akurat na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No kinkieciki to ostatni wrzask mody I 'eko' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzisiaj może pojedziemy oblookać sprzety do kuchni. Potrzebujemy na gwałt lodówkę. Będzie na pewno wolnostojąca. A kuchenka chyba taka: http://img.nokaut.pl/p/7b/07/7b07b760c1236ae864101adc5267f3aa500x500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja myślałam, że lodówka to na piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bea, ja wiem, że Twój mąż jest zdolny, ale jak on tę łazienkę robił? sam kładł płytki i robił ten blat pod umywalki? Musze mojego namówić do roboty, akurat na zimę Wiola, on robił wszystko sam. Fakt że dość dłuuuuuugo ale robił to pierwszy raz w życiu i poświecał też sporo czasu na doczytywanie w necie jak i co a przede wszystkim na projektowaniu. Godzinami obmyslał jak ten blat ma się trzymać i jak wygladać i czy będzie funkcjonalny. Ekipa którą mielismy "jedynie" postawiła mury, druga ekipa położyła dach (podbitkę robił mąż). I od tego momentu wkroczył mój ślubny. Pózniej mielismy jeszcze przez chwilę hydraulika ale kibelek zrobił nam nie na tej ścianie co chcieliśmy bo ponoc inaczej nie można było. Mąż stwierdził, że można i przerobił i jest ok. W elektryce troszke pomógł mu wujek, tzn. przyszedł i sprawdził czy się wszystko zgadza i czy działa. No i na kilka dni przyszedł jeden robotnik z ekipy stawiającej mury i pomógł nam doszlifować ściany bo już nie mieliśmy siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja myślałam, że lodówka to na piwo Hahahahah... Ale w takie upalne dni to i na gwałt się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja myślałam, że lodówka to na piwo Hahahahah... Ale w takie upalne dni to i na gwałt się przyda A komu by się chciało gwałcić w takie upalne dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dlatego jest niż demograficzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Czyli wszystko przez to ocieplenie klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 27.07.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A mowilam juz ze lazienka mi straaasznie podoba, slczniuchna. A tez niz demograficzny bo za duzo cywilizacji maja, raz dwa by odlaczyli prunt i internet we wsi to i za juniora by sie z nudow wzieli:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bea, mój też woooolno wszystko robi, wkurza mnie to ale potem efekt niesamowity. I nie ma prowizorek, bo wszystko robi dla siebie, wiec dokładnie. Ale ostatnio gadaliśmy własnie o takim blacie i obudowie wanny i zastanawiał sie czy na cegłach ten blat oprzeć czy na zwykłej płycie k-g.. Jak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 27.07.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Piękne wnętrza no i wreszcie na swoim Gratuluję i podziwiam męża. Raz, że zrobił, a dwa, że tak sam z siebie. Mój to nawet gwoździa w ścianę nie wbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 27.07.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Wiola nogi są zrobione z bloczków ustawionych jeden na drugim, a blat jest ze skreconych ze sobą dwóch płyt. To wszystko zabezpieczyłam folia w płynie (co by nie przesiąkał) a mąż położył płytki. Było sporo docinania ale teraz wiemy,że warto. zabina, Dorfi bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 27.07.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Super łazieneczka :D:D Ja mojego teraz też molestuje, bo chcę, aby położył płytki na podłodze w kuchni po skosie - trochę marudzi ale wiem, że zrobi jak będę chiała. W czasie oczywiście swoje muszę odczekać ale zostanie mi funduszy na następne "zachcianki" tak jak to określa moja teściowa Obecnie prace stoją, bo szykujemy autko dla naszej córy (niedługo zdaje prawko) coby miała się czym przemieszczać. Jak tylko skończymy znów będziemy harować w domu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts