Bea7777 29.07.2009 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Doczytałam na forumie, że ponoć w Castoramie można taki otworek wyciąć tylko,że nie we wszystkich zlewach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja pamietam jak Ania Dario mowila, ze miala w swoim te dziurki jakos zaznaczone i ze sie wybijalo to, a w Tece to spodziewam sie, ze powinny byc. Wiem, ze w takim jednokomorowym modelu z deska szklana sa na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 29.07.2009 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dzięki Małgos, jutro pojade do sklepu pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 30.07.2009 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dzięki Małgos, jutro pojade do sklepu pomacać Ja miałam otwór tylko na wylewkę, a na dozownik płynu wyciął mi na miejscu w domu instalator mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Najczęściej jest miejsce wybite tylko do kranu. DO dozownika trzeba wyciąć. Nie każda Castorama wycina. W rzeszowie nie wycinali i mąż musiał sam kombinować. Podobno są do wypchnięcia ale moga pękać. Mąż w miejscu gdzie były rowki tego kółka, wiercił od góry małym wiertełkiem diamentowym i wyszło mu takie koło i dopiero wtedy wypchnął. A potem kamieniem szlifierskim wypolerował brzegi. cześc wogle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.07.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Co do lodówki to mój mąż ustawił ją na tryb "Vacation" (pobiera minimum pradu) i zapakował zgadnijcie czym...Idealnie mieści się w niej skrzynka piwa Ja pierwsze słyszę, żeby meble w lodówce trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 witam Nu to jak mieści się teraz tyle piwka...to pojemna lodóweczka ahahhh.. a jakie korzyści... dość, że mało prundu pobierze to i piwko schłodzone... To teraz czas na deseczkę do prasowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.07.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Spóznione życzenia dla zdolnego Męża !!!!! (ja to mam zapłon ) <a href=http://img220.imageshack.us/img220/2153/kartkaurodz.jpg' alt='kartkaurodz.jpg'> [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ...aisa - co do ciasta i piekarnika to na razie czekamy za zabudową. Płyta leży w pudle i czeka na lepsze czasy (jak nam skleca szafki ) więc wypieków na razie niestety nie przewiduję.. W sumie to co masz teraz w lodówce w zupełności wystarczy :D:D A z tymi zlewozmywakami to nie jest tak, że sprzedawca ma obowiązek spełnić życzenie klienta i wykonać otwór w miejscu przez niego pokazanym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witaj Bea... Nic tylko urlopik zapewne macie Zlew już zamontowany zapewne i kuchnia wykończona? Ja tutaj zerkam i czekam na fotorelacje Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Hejka. No urlopujemy sobie troszkę. Byliśmy nad jeziorem, akurat pogoda super więc przyjechaliśmy opaleni i wypoczęci (jedynie psychicznie). Musielismy wrócić bo mamy teraz ciąg wesel więc znów imprezowanie nas czeka. Co do kuchni to niestety w powijakach. Z lodówki korzystamy, jest naprawdę super. Ze zmywarki również (Beko Dis 1520 - świetnie domywa). Zlew kupiliśmy jednokomorowy z okapnikiem (wiedziałam ze tak będzie bo jak do tej pory nie kupilismy nic co było wczesniej zaplanowane czyli 1,5 komory). Mamy malutką kuchnię i mało blatu więc taki duzy zlew zająłby za duzo miejsca. Do tego dokupiliśmy baterię w tym samym kolorze (satyna?) z wyciągana wylewką. Jak do tej pory sprawuja sie nienagannie. Piekarnika i płyty jeszcze nie używałam. Nie mamy jeszcze mebli więc nie ma możliwości (zlew mąż zamontował w swoim starym biurku dlatego mozemy z niego korzystac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nie macie więcej starych biurek? Byłoby chociaż na płytę Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Niestety, to było ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Pech Czasami płytę z piekarnikiem przywożą w takim opakowaniu z kantóweczek - po drobnych przeróbkach mój kumpel półtora roku jechał na tym stelażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 17.08.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dobry patent. Niestety my mielismy stelaż... ze styropianu Jutro zadzwonię do stolarza,żeby przyjechał na pomiar. Mówil mi, ze czas oczekiwania to teraz ok miesiąca, bo pracownicy mu urlopują. Teraz biegamy "ze smażonym" na dół. Poza tym i tak wcinamy obiadki na dole bo teść gotuje dla wszystkich i pewnie nawet jak będziemy mieć czynną kuchnie to i tak rzadko będzie uzywana. Ja bardzo lubię gotować ale przy moim trybie życia nie zawsze mam na to czas. Dopijam kawkę i zmykam do pracy. Miałam już dość czasowej bezrobotności na rannej zmianie i załatwiłam sobie czasową pracę u rodziców Ja poprostu nie mogę bez pracy i nie nadaję się do siedzenia w domu. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Bea, co zajrzę do Ciebie to Ty nic tylko ciągle imprezy masz Jak nie rodzinne to weselne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ania bo my taką dużą rodzinę mamy i naprawdę sporo znajomych. Do tego dochodzą imprezy "firmowe" i prawie wszystkie weekendy w roku zajęte. Ale dzieci na razie nie mamy to szaleć możemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no... a kiedy te dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Nocne klimaty: http://imgcash5.imageshack.us/img34/2536/obraz005v.jpg http://imgcash2.imageshack.us/img10/8514/obraz009doe.jpg http://imgcash5.imageshack.us/img10/1774/obraz011jvd.jpg Łazienka jest pierwszym pomieszczeniem do którego kupiliśmy oświetlenie : http://imgcash4.imageshack.us/img10/7520/obraz008qif.jpg http://imgcash3.imageshack.us/img10/783/obraz007lxx.jpg A ten duuży obraz (wg. Szyszkina) dostaliśmy dzisiaj od mężowego brata - plastyka: http://imgcash4.imageshack.us/img10/9233/obraz006few.jpg http://imgcash6.imageshack.us/img10/1007/obraz012xeb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.08.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no... a kiedy te dzieci Przyjdzie czas będzie rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts