mati_sowee 29.10.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Czy któraś z Was używa lub uzywała tych kremów - i czy są godne polecenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.10.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 używałam, gdy jeszcze nazywały się "Oil of Olaz" /chyba dobrze napisałam / jakieś 15 lat temu, ale nie w Polsce i byłam bardzo zadowolona po przyjeździe kupiłam i był to ostatni raz - straszna reakcja skóry /przeterminowany? źle przechowywany? podróba?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.10.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Kupiłam jeden z kremów olay, ok rok temu, supernawilżający, regenerujący, generalnie miał być dla skóry wysuszonej po zimie. pierwsze kilka dni byłam bardzo zadowolona, ale później to była tragedia dostałam tak potwornej wysypki, że nie wychodziłam z domu przez tydzień pomyślałam, że pewnie to krem nie dla mnie (zaznaczam, ze nie mam jakoś szczególnie wrażliwej skóry) i podarowałam siostrze siostra niezwykle była zadowolona z kremu, ale też przez kilka pierwszych dni potem tak jak u mnie, wysypka i silne podrażnienie Jakiś czas później dostałam od kuzynki pracującej w drogerii krem olay pod oczy i ten okazał się calkiem w porządku, jednak to poierwsze doświadczenie bardzo mnie zniechęciło do kosm. olay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 29.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jednak to poierwsze doświadczenie bardzo mnie zniechęciło do kosm. olay mnie zniechęciło na amen dostałam tak potwornej wysypki, że nie wychodziłam z domu przez tydzień miałam dokładnie tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.10.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 polecam kremy z gabinetów kosmetycznych. one przynajmniej nie są robione na "wodzie". często panie kosmetyczki przekładają te kremy z dużych do małych pudełek i je odsprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 29.10.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 chce zmienic krem na dzien i na noc - moze macie jakies godne polecenia mam skore wrazliwa sklonna do wysuszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 29.10.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 więc dodam, że kremy używane w gabinetech kosm. mają o wiele mniej konserwantów od tych sklepowych i z założenia muszą lepiej działać bo kosmetyczki nie mające efektów naocznych pozamykałyby interesy. zgłoś się do dobrej kosmetyczki i porozmawiaj z nią. nie opłaca się kupować kremów np. babora za kilkaset złotych bo taki sam efekt a nawet lepszy osiągniesz duuużo taniej. i nie będę ci polecał żadnych firm bo tych gabinetowych nie dostaniesz w sklepie (no chyba że któraś kosmetyczka pracuje na erisie ) moja mama jest dystrybutorem do gabinetów więc wiem co mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 30.10.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dla cery suchej polecam LA ROCHE NUTRITC - odżywczo regenerujący dla cery bardzo suchej. Stosuję go tylko na noc, bo przy mojej cerze krem na dzień musi mieć lekką konsystencję. Jak dla mnie jest rewelacyjny, żadnych reacji uczuleniowych, skóra odżywiona, tylko niestety trochę kosztuje - cena ok. 50-60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 30.10.2007 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Dla cery suchej polecam LA ROCHE NUTRITC - odżywczo regenerujący dla cery bardzo suchej. Stosuję go tylko na noc, bo przy mojej cerze krem na dzień musi mieć lekką konsystencję. Jak dla mnie jest rewelacyjny, żadnych reacji uczuleniowych, skóra odżywiona, tylko niestety trochę kosztuje - cena ok. 50-60 zł. a jest chociaz wydajny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 30.10.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Ma gęstą konsystencję, przez co nie zużywam go szybko, ale nie mam też w zwyczaju oprócz twarzy samrować dekoldu jak to się podobno zaleca. Proponuję popytać o próbki w aptece i sprawdzić na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 30.10.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ...co za nazwa - mnie by zniechęciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaudyyna 02.11.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 wiem co nie co o tych kosmetykach i uwarzam ze są raczej sredniej jakosci. Dla sosob malo wymagajacych. Na swiecie moze i sa w wielu krajach ale np.w Angli gdzie ich jakos jest znacznie lepsza niz u nas uwazane sa za kiepskie. To jest zdanie jednej z pan ktora miała przyjemnosc uzywac ich i u nas i w Anglii. Cena moim zdaniem w porownaniu do jakosci jest zbyt wygorowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts