zphugawronwp.pl 17.11.2007 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/6/3/3/28235636_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 26.11.2007 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Gratuluję entuzjazmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ja Was rozumiem, w wydawaniu takich opinii na temat tego co zobaczyłyście. TYLKO, Że JA CHCIAŁAM UKAZAĆ GŁÓWNIE POPRZEZ TE ZDJĘCIA KOLORYSTYKE I TWORZYWA W KTÓRYCH SIĘ LUBUJE. A kształt mebli kuchennych, frontów itd. rodzaj ozdób na oknie ma być poprostu w takich kolorach jak wszystko co znajdzie się w moich wnętrzach. CZYLI W KOLORACH SLOŃCA. Głownie chciałam ukazać kolorystyke w jakich planuje wykończyć wnętrza. MAM TAK UŁOZONE W SWOJEJ WYOBRAŻNI, ŻE MÓJ DOM MA ISKRZYĆ JASNOŚCIĄ, BLASKIEM, CIEPŁEM (CO TEŻ OPTYCZNIE POWIĘKSZA PRZESTRZŃ). KUCHNIA, JADALNIA I SALON - RAZEM SIĘ ŁĄCZĄ, WIĘC MUSI TO WSZYSTKO BYĆ JEDNOLITE i zgrywać. jEŚLI BĘDZIE COŚ DREWNIANEGO NP. SCHODY, OKNA, TO I DRZWI MUSZĄ BYĆ W TYCH KOLORACH I DODATKI W KUCHNI, JESLI BĘDZIE Z INNEGO TWORZYWA NP. LAMINAT, TAKI JAK NA PIERWSZYM ZDJĘCIU (KUCHNIA 1). i STÓŁ W JADALNI TEŻ MUSI PASOWAĆ DO RESZTY. NA WIOSNE ZACZNIEMY ZAMAWIAĆ I KUPOWAĆ WYPOSAŻENIA WNĘTRZ. ALE PRZEDTEM MUSIMY ZAKUPIĆ KLINKIER, OKNA (PLASTIK, DREWNOPODOBNE - NAPEWNO)I TU JUŻ ZACZYNA SIĘ PROBLEM - PROBLEM Z OKNAMI ???? jEŚLI MAJĄ BYĆ WNĘTRZA JASNE, TO WIDZĘ OD ŚRODKA OKNA BIAŁE. bRĄZY, Z TEGO CO SIĘ NAOGLĄDAŁAM, PRZEŚWITUJĄ PRZEZ FIRANKE.... I JAK OD ŚRODKA - przykładowo- BĘDZIE ZŁOTY DĄB (kolor okna), A WOKOŁO OBUDOWANA KUCHNIA TO TEŻ MUSI BYĆ W TAKIM KOLORZE kuchnia lub w niej dodatki. A NIE JAK NP. PONIŻEJ NA ZDJĘCIACH. NIE WYGLĄDA TO TAK JAK POWINNO http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/8/3/4/28666783_d.jpg http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/7/8/3/28671879_d.jpg ochyda (zero gustu w doborze koloru mebli i to okno http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/1/6/9/29517051_d.jpg TAK JAK NA TYM LISTKU PIĘKNIE ZGRYWAJĄ SIĘ KOLORY. TAK BĘDZIE W MOIM DOMKU http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/2/5/5/28665716_d.jpg kobieto, sama sobie wystawiasz laurkę, wklejając bez zapytania wnętrza forumowiczów i komentując w tak niewybredny sposób nie dziw się, że prawie nikt nie komentuje Twej strony, jak zwykłaś mawiać nie mam pretensji, że nie podoba Ci się moja kuchnia (zresztą bez rury to już nie to i bez plisowanej story, co nie ), ale te komentarze są zwyczajnie chamskie i prostackie ps. ohyda, piszemy przez "h" arcobaleno, rzeczywiście, pogratulować zapału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witaj Aniu .Mamy podobne upodobania. PS.Pozdrawiam slonecznie w kolorach slonca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.12.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/8/9/0/28248435_d.jpg niezły hardcore... rany... może autorce pomyliły się wątki...szczyty kiczu są chyba we Wnętrzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 niezły hardcore... rany... może autorce pomyliły się wątki...szczyty kiczu są chyba we Wnętrzach... o, to ty zyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 04.12.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ostatnio zmieniony przez [email protected] dnia Pon, 26 Listopad 2007 21:09, w całości zmieniany 73 razy mnie się najbardziej podoba powyższy podpis pod pierwszym postem zmieniany w zależnośi od tego co, kto napisał pod innymi podobnie przez to nie ma już zasłon i kuchni z rurą........... szkuoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 nie mam pretensji, że nie podoba Ci się moja kuchnia (zresztą bez rury to już nie to i bez plisowanej story, co nie ), ale te komentarze są zwyczajnie chamskie i prostackie ps. ohyda, piszemy przez "h" kuleczka, negatywna, ze tak powiem, opinia o Twojej kuchni (ze o Twoim wnetrzu nie wspomne ) , wsrod zaprezentowanych tutaj slonecznych , to najwiekszy dla Ciebie komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu napisał: o, to ty zyjesz. ] jeszcze... blask i światło...hmmmm, tak, TEGO NA FORUM JESZCZE NIE BYŁO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
W.B. 04.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Drodzy forumowicze czy naprawdę nic wam się nie podoba na tym poście ?Dajcie już spokój z tą krytyką bo [email protected] zniechęci się w dalszym prowadzeniu forum Trzymam za ciebie kciuki [email protected] !!!!!! Każdy ma swoje upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu napisał: o, to ty zyjesz. ] jeszcze... blask i światło...hmmmm, tak, TEGO NA FORUM JESZCZE NIE BYŁO... slyszalem , ze ktos chcial cie zgwalcic, czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.12.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu napisał: o, to ty zyjesz. ] jeszcze... blask i światło...hmmmm, tak, TEGO NA FORUM JESZCZE NIE BYŁO... slyszalem , ze ktos chcial cie zgwalcic, czy cos takiego. coś ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ta łazienka jest w moich oczach rewelacyjna! Chce mieć coś takiego w swoim domku http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/0/8/0/28248398_d.jpg .. Powiedz zphugawron, ze sobie zartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu napisał: o, to ty zyjesz. ] jeszcze... blask i światło...hmmmm, tak, TEGO NA FORUM JESZCZE NIE BYŁO... slyszalem , ze ktos chcial cie zgwalcic, czy cos takiego. coś ty? cos ktos mi pisal, ze to bylo w pracy czy cos takiego. no moze nie gwalt, ale takie propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts