joan 04.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu napisał: o, to ty zyjesz. ] jeszcze... blask i światło...hmmmm, tak, TEGO NA FORUM JESZCZE NIE BYŁO... slyszalem , ze ktos chcial cie zgwalcic, czy cos takiego. coś ty? cos ktos mi pisal, ze to bylo w pracy czy cos takiego. no moze nie gwalt, ale takie propozycje. ufff....dobrze że jednak nie gwałt - bo nic nie pamiętam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ale propozycje to juz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.12.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ale propozycje to juz tak. z tych nie do odrzucenia to jak z ta umywalką - ta albo zadna inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 04.12.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ale propozycje to juz tak. z tych nie do odrzucenia to jak z ta umywalką - ta albo zadna inna... sr......... po krzakach. zwolnilas sie z pracy, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ta łazienka jest w moich oczach rewelacyjna! Chce mieć coś takiego w swoim domku http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/m/0/8/0/28248398_d.jpg .. Powiedz zphugawron, ze sobie zartujesz Tak, proszę powiedz to!! Tylko głośno i wyraźnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 04.12.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 deja vu - nie będę zaśmiecać tak cudownego wątku...znalazłam tekst autorki seledynowej umywalki, który mnie zainspirował... Witam Droga Doradczyni - nie koniecznie u mnie Sorki Anetko ale w Twoim domku jest jak w wulkanie pomarańczy. Bije po oczach kolorystyka jaskrawości. (...) Najgorzej ze wszystkiego wyszła Ci kuchnia, bleeee Nie chciałabym takiej mieć. Nic do siebie w niej nie pasuje (okno inne, zestaw szafek jak rzucił tak zamontował, za dużo pierdułek, mało efektowna i przytulna - jak na moje dobre oko ). Dużo ciekawiej pasowałaby do Twojego mieszkania kuchnia w kolorze schodów i drzwi wewnętrznych i do tego zestaw (mikrofala, lodówa, kuchenka itd. w ciemnych kolorach). troche Ci nie wyszło z tą kuchnią a przecierz łączy się ona otwartą przestrzenia z salonem i powinno tu wszystko pasować, a u Ciebie tego za hol... nie ma. Dobrze, że meble można zmieniać. Zawsze jest szansa na lepsze jutro I jeszcze jedno co mi się nie podoba. Masz zagracony salon i jadalnie. W nocy gdybym szła po ciemku mogłabym puknąć w niepotrzebny mebel, odwracając się w każdą stronę. Na każdej ścianie coś jest. Przepełnione. Ale ilu ludzi tyle gustów, guścików. W końcu ty w tym domku mieszkasz. Każdy buduje dla siebie a nie komuś... Reszta możę być. najbardziej podobają mi się schody. na nich wzoruję się co do swojego wykończenia domku. Ja w swoim domku mam zamiar zamiast zagracania meblami salonu usytuować kominek, wypoczynek, a miejsce na potrzebne klamoty, serwisy, szkła, itd. zamierzam zamontować w postaci pięknej witryny w kuchni, blisko jadalni. Wszystko będzie się łączyło w swej kolorystyce (ponieważ też mam otwarta przestrzeń miedzy salonem , jadalnią i kuchnią. Więc w takich miejscach musi wszystko zgrywać. Mam nadzieje, że nie zrobie żadnego byka jak Ty w dokonaniu wyborów co do wykończeniówki Pa Pozdrawiam i miłego mieszkania w swoim domku. jazda bez trzymanki.... chyba jednak ktoś tu sie puknał w ten niepotrzebny mebel... pS eee - to nie może być prawda - deja vu przyznaj sie - to Ty - tylko sobie takie jaja robisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 05.12.2007 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Piekny domek.Piekne plany.Chyba bede czerpala garsciami pomysly na wykonczeniowke.Dziekuje za zainspirowanie mnie .Gratuluje wyszukanego gustu .Pozdrawiam serdecznie . ps. Nie zwracaj uwagi na tych , ktorzy ci dogaduja tutaj.To na pewno z zazdrosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 deja vu - nie będę zaśmiecać tak cudownego wątku...znalazłam tekst autorki seledynowej umywalki, który mnie zainspirował... Witam Droga Doradczyni - nie koniecznie u mnie Sorki Anetko ale w Twoim domku jest jak w wulkanie pomarańczy. Bije po oczach kolorystyka jaskrawości. (...) Najgorzej ze wszystkiego wyszła Ci kuchnia, bleeee Nie chciałabym takiej mieć. Nic do siebie w niej nie pasuje (okno inne, zestaw szafek jak rzucił tak zamontował, za dużo pierdułek, mało efektowna i przytulna - jak na moje dobre oko ). Dużo ciekawiej pasowałaby do Twojego mieszkania kuchnia w kolorze schodów i drzwi wewnętrznych i do tego zestaw (mikrofala, lodówa, kuchenka itd. w ciemnych kolorach). troche Ci nie wyszło z tą kuchnią a przecierz łączy się ona otwartą przestrzenia z salonem i powinno tu wszystko pasować, a u Ciebie tego za hol... nie ma. Dobrze, że meble można zmieniać. Zawsze jest szansa na lepsze jutro I jeszcze jedno co mi się nie podoba. Masz zagracony salon i jadalnie. W nocy gdybym szła po ciemku mogłabym puknąć w niepotrzebny mebel, odwracając się w każdą stronę. Na każdej ścianie coś jest. Przepełnione. Ale ilu ludzi tyle gustów, guścików. W końcu ty w tym domku mieszkasz. Każdy buduje dla siebie a nie komuś... Reszta możę być. najbardziej podobają mi się schody. na nich wzoruję się co do swojego wykończenia domku. Ja w swoim domku mam zamiar zamiast zagracania meblami salonu usytuować kominek, wypoczynek, a miejsce na potrzebne klamoty, serwisy, szkła, itd. zamierzam zamontować w postaci pięknej witryny w kuchni, blisko jadalni. Wszystko będzie się łączyło w swej kolorystyce (ponieważ też mam otwarta przestrzeń miedzy salonem , jadalnią i kuchnią. Więc w takich miejscach musi wszystko zgrywać. Mam nadzieje, że nie zrobie żadnego byka jak Ty w dokonaniu wyborów co do wykończeniówki Pa Pozdrawiam i miłego mieszkania w swoim domku. jazda bez trzymanki.... chyba jednak ktoś tu sie puknał w ten niepotrzebny mebel... pS eee - to nie może być prawda - deja vu przyznaj sie - to Ty - tylko sobie takie jaja robisz... joan, to jeszcze nic Szanowna Pani Gawron, pierwszy raz łamię tajemnicę koresponencji na tym forum, ale myślę, że tak mocne argumenty w dyskusji nie powinny przepaść li tylko w mej przepastnej skrzynce. Prześle Ci zdjęcie chatki w której mieszkam obecnie, to może uwierzysz i posmiejemy się razem. Są ludzie, którzy mają większe chatki niż Ty Kuleczko! Więc dlaczego się śmiejesz????? To Ciebie dziwi, że ktoś taki jak ja mieszka w (przybliżeniu) 500 metrowym domu??? W parterze (z rozbudówką) pomieszczenia mają moi rodzice, piętro ja i piętro moi bracia, z czego wszyscy korzystamy (mamy jedno wejście)+ piwnice (spiżarka wielka, letnia kuchnia, kotłownia, garaże, biura itp.) Jedna wielka rodzina, do czasu.... kiedy ja z mężem i dziećmi odejdziemy http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/6/9/0/29680455_d.jpg A co myślisz o tym pokoju??? http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/0/9/0/29681032_d.jpg Ty pewnie w blokach lepiej mieszkalaś, hmmm??? Sypialnie mam błękitno-białą http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/n/1/0/6/29681489_d.jpg Stary domek - fakt (18 lat). Też mam podwieszane sufity i nie narzekam. W pokoju gościnnym mam cały sufit w chalogenach i jest przytulnie gdy są włączone . W kuchni mam w kształcie rombu nad naroznikiem podwieszany sufit i też korzystam i fajnie to wygląda. Choć w nowym domu jeszcze nie wiem czy zrobie podwieszane sufity, może??? Moi rodzice w 40 metrowym salonie (dobudowanym pare lat temu) mają też cały sufit w panelach i chalogenach (nie narzekają) - bo lamp musiałoby być sporo na taki kolos. Ale nie będę przesyłać Ci więcej zdjęć, żeby udowodnić Ci jaka jest prawdą, bo długo mi się ładują. Czasami nie warto się śmiać, zwłaszcza z czyjejś prawdy... Pa. Uciekam spać bo póżno. niestety prawda jest bolesna dziękuję, że mi to uświadomiłaś rrmi, cieszę się, że wreszcie znalazłaś źródło natchnienia cytat powyżej jest specialnie dla Ciebie ps. gdzie jest moja kuchnia, dlaczego ją wycięto spod napisu "ochyda"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Przyznaje , ze mnie zatkalo .Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 05.12.2007 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Fajne zdjęcia, podobają mi się Z kąd je wytrzasnęłaś Kuleczko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Fajne zdjęcia, podobają mi się Z kąd je wytrzasnęłaś?Moge zapytac jak upiete sa te zaslony w salonie ? Czy potrzebny jest specjalny karnisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.12.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Pani Gawron, dlaczego tak niegrzecznie w tak eleganckich wnętrzach nie uchodzi no chyba, że wyszła pani do wygódki w podwórku, jeśli tak, to rozumiem ups, post do którego się odnoszę, usunięto gadał dziad do obrazu............................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Pani Gawron zmienna jest, niestety!!!! A tak mi się fajnie oglądało!!!!! Chciałam sobie humor poprawić z rana i ... bęc, przykra niespodzianka Nie ma pieknych, marmurowych i słonecznych wnętrz Jestem niepocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 05.12.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiPiotr 06.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Buuuu nie otwieraja mi sie zdjecia!!!czy ktos wie dlaczego?? Jak wielu szukam tu "inspiracji" i nie otworzyly mi sie akurat fotki z tej 500 metrowej willi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 07.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 rzeczywiście - same cegły zero inspiracji - jak na razie przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.12.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Pani być może wyszukuje nowych inspirujących wnętrz z błyskiem, że aż dech zapiera żeby wszystko pozostało w kolorystyce spokojności i zgrywało się ze sobą jak jest okno w takim kolorze, to takie same muszą być drzwi, meble, podłogi i nawet mikrofala dizajnerzy wszystkich krajów - uczcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 07.12.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ale zawsze jest szansa na lepsze jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts