Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Karminy...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 78
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kuleczko ale Ci "Pani Gawron"-(cytuję twoje słowa) zaszła za skórę :oops: , nic Ci sie nie podoba z jej wcześniejszych propozycji?Co prawda wiekszość rzeczy już zniknęla z forum :( , ale może jeszcze zaskoczy nas ta Pani :roll: . Śledziłam jej wątek od samego początku,ale jego koniec nie jest taki jaki sobie wyobrażałam :-?

Zphugawron czyżbyś dała sobie spokój w dalszym prowadzeniu galerii???

A ja jednak nadal myślę, że trochę tak,wystarczy poczytać to forum,zawsze coś kąsliwego na temat inspiracji P.Gawron,zresztą nie tylko od Ciebie :wink: ,każdy ma swoje upodobania :) :) Trzymam nadal kciuki za zphugawron i takze czekam na dalsze postępy z budowy :wink: :wink: :) :)

Pozdrawiam

W.B. Pragnę zauważyć, że po pierwszych wpisach "Pani Gawron" nikt nie był kąśliwy!!!

Niestety, rzeczona Pani Gawron, nie zwracając uwagi na netykietę, bez konsultacji z właścicielami, wkleiła zdjęcia wnętrz członków Forum dodając przy tym bardzo kąśliwe, właśnie, uwagi ... Cóż, sama jest sobie winna! I nie tylko Kuleczkę mogło oburzyć zachowanie tej Pani!! Mnie oburzyło również, chociaż nie zaatakowała bezpośrednio mojej osoby.

Tak więc sprawdza się przysłowie: "Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"![/b]

Braaza oczywiście co do wklejania zdjęć innych forumowiczów,to było nieetyczne i zgadzam się z Tobą :) :) ,ale jednak szczerość ( nie do bólu) ze strony Kuleczki była(pomimo że chciała ująć swoją wypowiedź na forum jak najsubtelniej) Jak zauważyliście albo i nie 8) o kąśliwości odniosłam sie na poście do Kuleczki :wink: , a nie do innych forumowiczów :wink: Wyraziłam swoją opinię na temat korespondencji Kuleczki i Pani G. nie właczając przy tym innych uczestników postu. :D :D Ale nie czepiajmy się już takich bzdetnych szczegółów,

Czekajmy na dalsze postępy w prowadzeniu owego postu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam wszystkich tych, których czymś uraziłam, ale od niedawna ucze się pisać posty, zakłądać strony, wklejać zdjęcia itp. itd. Wiele jeszcze nie wiem i nie umiem i tak to wychodzi w mojej mizernej praktyce obsługi ineternetu. Myślałam, że jeśli na innych stronkach można skomentować jakieś okno niepasujące do kuchni *w moim odczuciu* to na swojej stronie też to mogę zrobić ODNOSZĄC TO DO SWOICH PLANÓW CO DO WYKOŃCZENIÓWKI, ale się pomyliłam. Tak to jest z ślamazarnymi samoukami.

Zlinczowaliście mnie i róbcie to dalej jak Was to kręci! :-? :-? :-?

Nawet nie umiem robić podpisów do komentarzy tak jak mają to inni, bez tych wszystkich hieroglifów :cry: :cry: :cry:

Podpis robisz tak

A za tym do razu dodasz co chcesz aby pisalo w podpisie, dodajesz to bez spacji, na przyklad -moj dom w Galerii a na koniec znowu dasz bez spacji takie cos

Jesli inny podpis to wpisz cos innego, ale ten poczatek musi byc tak jak podalam, a na koncu tez musi byc to cos [/url] i pilnuj aby spacji nie bylo...

Jak teraz to polaczysz wyjdzie Ci tak

Moj dom w Galerii

Z okazji zbliżających się Świąt wszystkim zaglądającym na tę stronę,

życzą Alicja, Andżelika Andrzej i Ania -

Gwiazdora w kominie;

Prezentów po szyję;

Dwa metry choniki;

Cukierków trzy skrzynki;

Przed oknem bałwana;

Sylwestra do rana

ORAZ

Niech te święta będą pełne ciepła,

niech w Waszym domu nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia,

a Wasze najskrytsze marzenia niech znajdą urzeczywistnienie. "

http://www.mistrzostwa-swiata.pl/tapety/tapety/swiateczne/12.jpg

• 3 weeks później...
PODZIWIAM, BARDZO MI SIĘ PODOBA PROJEKT TEGO DOMKU, proszę mi napisać jaki koszt Państwa wyniósł do tego momentu budowy????pozdrawiam i zyczę WESOŁYCH ŚWIĄT bOŻEGO NARODZENIA.

NArazie trwają obliczenia i dlatego się nie odzywaliśmy, więc jeśli coś będe wiedzieć na temat kosztów dotychczasowej budowy to dam znać.

Podrawiam