kominiarz 04.11.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Witam, co to za kwiaty ? http://kominiarze.pl/gfx/galeria/ed0a5589580a5449b1e9553e9efc113e.jpg Pozdrawiam, kominiarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaWo 04.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Cosmos bipinnatus (nazwy gatunkowej nie jestem pewna...) po polsku nazw jest kilka w zależności od regionu kraju: kosmos, warszawianki.. i jeszcze parę innych, których niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 04.11.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Ja je znam pod nazwą onętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 04.11.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Wystepuje też pod synonimami: kosmea pierzasta oraz kosmea pierzastolistna . Prawidłowa nazwa botaniczna to kosmos podwójnie pierzasty (Cosmos bipinnata). .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glilka 04.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 to sa kwiatki mojego dziecinstwa hodowane u mojej prababci w ogrodku obok malw i nagietkow.Dlugo nie moglam zaprowadzic na naszej dzialce bo nikt nie wiedzial co to warszawianki a w zeszlym roku nie wyrosly bo wysialam i nie podlewalam, w tym roku posialam do doniczki na tarasie i byly, dzis wyrwalam ale nazbieralam nasion na nastepny rok - tylko ze na 1 "pniu" byly kwiatki od jasnych do tych bordowych a chcialam tylko te ciemne i nie wiem co mi sie z tych jezykow na nastepne lato wylegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 04.11.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelma 15.07.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 hej mam pytanie-hoduje se kwiatki bo uwielbiam ale jeden jakoś dziwnie mi kwitnie ) co to jest? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.07.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 a ten jeden to jaki gatunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelma 16.07.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 a no wygląda jak difenbachia i zaczyna na środq rosnąć kwiatek przypominający kukurydzę ) ps.jak tu wtrynic fote? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 16.07.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 ps.jak tu wtrynic fote? dzięki Masz dwie mozliwosci: Wklejanie obrazkow z sieci lub Wklejanie obrazkow z komputera 1) Ustawienie interfejsu edytora postów na Zaawansowany edytor - edycja w trybie WYSIWYG 2) Załadowania obrazu z komputera 3) Opcja: jesli nie chcesz aby obrazek byl pokazywany jako miniaturka, mozesz dodatkowo ustawić jego wielkość Jesli chcesz troche pocwiczyc wklejanie obrazkow, zanim nam pokazesz tutaj efekt koncowy, rob to w dedykowanym watku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelma 16.07.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 -----znacie kogoś kto zna się na kwiatkah? (do kogo mogłabym wysłać fotki i dowiedzieć się więcej) mam ih podan 40 i 2razy więcej pytań ) będę wdzięczna za każde info ) [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.07.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 http://pogotowieogrodnicze.pl/component/ipo/Płatne :> Rady tutaj sa bezpłatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelma 18.07.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 no tak bezpłatnie ale ja potrzebuje kogos kto sie zna i mi trohe naopowiada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stelma 22.07.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 haha mam juz dop ) do kwitnaca difanbachia ) i same se poradziłam ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts