stills 06.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Moj maz uuuwielbia brac prysznic wiec u nas napewno bedzie deszczownica. Nie moge codziennie myc glowy wiec bede uzywala sluchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 14.04.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Od dwóch lat użytkujemy panel prysznicowy z deszczownicą. Uwielbiam go. Niedługo zmieniamy mieszkanie i zdecydowanie też będzie tam deszczownica, z oddzielną słuchawką koniecznie. Nie wiem jeszcze czy zdecydujemy się na baterię podtynkową (choć bardzo mi się takie rozwiązanie podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 14.04.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam, osobiście mam taki zestaw KLUDI http://www.allegro.pl/item982312769_kludi_bozz_deszczownica_super_zestaw_podtynkowy.html Bardzo ładnie wygląda Rzeczywiście ładnie- tylko ,ze u mnie już pozamiatane- mam wszystko natynkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 14.04.2010 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam. A co sądzicie o tym : http://www.allegro.pl/item989706259_grohe_euphoria_deszczownica_bat_termostat_27296.html cena zachecająca i producent niby tez:) to co - nikt nie miał do czynienia z tym zestawem? Nic nie doradzicie? Waham się-bo jak na tę firmę -jest to dziwnie tanie -podobno i Grohe teraz robi w Chinach :[ Już niczego nie można byćpewnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateuszs 17.04.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A co sądzicie o tym zestawie:http://www.ceneo.pl/1528057 Cena dość atrakcyjna i chyba zestaw funkcjonalny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolega2000 17.04.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 to co - nikt nie miał do czynienia z tym zestawem? Nic nie doradzicie? Waham się-bo jak na tę firmę -jest to dziwnie tanie -podobno i Grohe teraz robi w Chinach :[ Już niczego nie można byćpewnym Jest dziwnie tanie bo w tej chwili każdy dobry producent ma w ofercie zestawy w promocyjnych cenach i sprzedaje je do hurtowni po 20, 30 sztuk- stąd dobra cena. Nie trzeba bać się o jakość towaru bo to asortyment z katalogu a nie jakieś produkty marketowe. Podobną promocję ma Hansgrohe z linku mateuszs'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 05.05.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 My z mężem używamy od pół roku zestawu Kludi Zenta z termostatem. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Słuchawka prysznicowa z deszczownicą rewelacyjnie się uzupełniają. Umycie się pod samą deszczownicą byłoby technicznie trudne. Mamy dokładnie tę deszczownicę:http://www.kludi.com/pl/produkte-brausen-dss.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kielon 17.05.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mam deszczownice Pura Vida (Hansgrohe). Polecam. Witam. Pytanko czy masz coś więcej z serii PuraVida w kolorze biały/chrom? Jak to sie sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 18.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 ja mam panel prysznicowy deante gometrio z deszczownicą. Jestem jak najbardziej zadowolona, Podczas prysznica nie trzeba trzymac słuchawki w rękach, niemniej jednak sluchawka przydaje sie do mycia prysznica albo po prostu kiedy nie chce zmoczyc włosów,itd.itp. Z perspektywy czasu deszczownica to dobry wybór ale rownież z opcją słuchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Mnie z deszczownicy wyleczyło obliczenie przepływu wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzykk 18.05.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 a jakie jest zużycie wody w deszczownicy na minute ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.05.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 W wątku o brodzikach prysznicowych podawano, że odpływ liniowy musi być dostosowany do wydajności deszczownicy. I obliczano to na 35 l/min, co przy codziennych prysznicach po 5 min daje prawie 5 m3 wody. Przykład: deszczownica http://www.aquaprima.pl/product_info.php?cPath=143_187&products_id=1184&osCsid=fff97b261068a15c46cc550b4b28962f ma wydajność 20-26 l/min. Policzmy średnio 23 l * 5 min * 30 dni = 3,5 m3 wody (tyle to ja zużywam na jedną osobę miesięcznie razem z praniem, myciem naczyń i gotowaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goskai 19.05.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 no to fakt, zużywa dużo wody, chociaz mnie bardziej boli koszt opróżnienia szamba niż koszt m3 wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ao1719506900 20.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Ja tez będę mieć deszczownicę, jeszcze nigdzie nie testowałam więc nie wiem jaka będzie, ale znajomi mają i są zachwyceni, jedyny problem w tym, że jak ktoś przed Tobą jej używa i zapomni wyłączyć to kolejna osoba odkręcając wodę np. żeby wykąpać dziecko ma niespodziankę z góry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 25.05.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Ja mam taką deszczownicę z hansgrohe:http://images44.fotosik.pl/298/8a9a1fa5117e7f60.jpgSzczerze mówiąc jej nie używam, bo nie lubię gdy mi woda leci na twarz, ale mąż jest zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 27.05.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 My z mężem używamy od pół roku zestawu Kludi Zenta z termostatem. Jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Słuchawka prysznicowa z deszczownicą rewelacyjnie się uzupełniają. Umycie się pod samą deszczownicą byłoby technicznie trudne. Mamy dokładnie tę deszczownicę: http://www.kludi.com/pl/produkte-brausen-dss.php Mam małe pytanko do zestawu Kludi Zenta- czy dostaliście gwarancję ? Ja zakupiłam baterie z termostatem Kludi Zenta i nie było gwarancji papierowej . Pisałam do sklepu internetowego aby ją uzyskać i dostałam informację zwrotną,że Kludi nie dołącza do swoich produktów gwarancji????? CZy wy dostaliście taką pisemną gwarancje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sziva 30.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Mam małe pytanko do zestawu Kludi Zenta- czy dostaliście gwarancję ? Ja zakupiłam baterie z termostatem Kludi Zenta i nie było gwarancji papierowej . Pisałam do sklepu internetowego aby ją uzyskać i dostałam informację zwrotną,że Kludi nie dołącza do swoich produktów gwarancji????? CZy wy dostaliście taką pisemną gwarancje? Nie, pisemnej gwarancji nie było. Oprócz paragonu/faktury w zestawie dostaliśmy małą karteczkę "Quality products from Kludi" z numerem nabitym chyba pieczątką. Kartka ta pochodzi od firmy Kludi i według tego, co jest na niej napisane, to świadczy o tym, że produkt został sprawdzony pod względem jakości przed opuszczeniem fabryki. Dostaliśmy takie dwie kartki - jedna była w pudełku z deszczownicą, a druga w pudle z baterią. Pisemnej gwarancji nie było w żadnym z tych dwóch opakowań - zamawialiśmy osobno baterię i osobno deszczownicę (najpierw baterię, a kilka miesięcy później deszczownicę). Rozumiem, że reklamować te produkty można na podstawie paragonu lub faktury. Teraz chyba większość produktów ma gwarancję na podstawie dowodu zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 31.05.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wszystko fajnie tylko trzeba wiedzieć na ile taka gwarancje daje producent- a bez karty gwarancyjnej tego nie wiemy.Podobno na baterie termostatyczne dają 5 lat gwarancji.Cy ja za 4 lata będę o tym pamiętać? Producent chyba na to liczy - a to już jak dla mnie nieuczciwośc Nie mówiąc ,ze na jakiej podstawie ja mam wiedzieć ,ze to właśnie 5 lat gwarancji - na podstawie reklam ,których za 4 lata może już nie być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 31.05.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wszystko fajnie tylko trzeba wiedzieć na ile taka gwarancje daje producent Zapewne nie więcej niż musi czyli niz przewiduje prawo w kwestii gwarancji czy rękojmi. A zatem po co generować niepotrzebny papier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 01.06.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jak komu niepotrzebny.Mnie owszem tak - producentowi zapewne nie bardzo.Dużo więcej papieru się marnuje z dużo błahszych powodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts