Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sposób na nadwag? ;)

Becik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jestem etapie wykańczania domu i siebie i uważam że jest to jedna z najskuteczniejszych kuracji odchudzających :lol:

Niedługo zostanie ze mnie szkielecik....

Becik - szkielecik???

Po przeczytaniu tej strony mam wrażenie, że zamiast o kuracjach odchudzających porobiło sie wręcz przeciwnie... :lol:

Taka już uroda Forum, lepiej pogadać o rzeczach przyjamnych, na przykład o jedzonku... :p

Nio i jak tu normalnie funkcjonować...

Gdziekolwiek by nie zajżeć na Forum to zawsze kończy się na jedzeniu albo na piciu ;)

A myślałam że tu jakieś hasła o niejedzeniu np" Dziub zaczyć" i czytam i czytam a strony mniamowe, aż się przed oczami mienią ;D

Kochani ja wiem, że nie jest lekko! A co kiedykolwiek przychodziło lekko.

Albo godzimy się z tym co jest i dalej z tym trwamy albo bierzemy się ostro za poprawę sytuacji.

http://www.dietacambridge.pl/images/lustro_nowe.gif

• 2 months później...

ODCHUDZANIE

Redukcja masy ciała przynosi zauważalną poprawę jeżeli chodzi o powikłania fizyczne, metaboliczne, endokrynologiczne czy psychologiczne. Już zmniejszenie masy ciała o 10 kg powoduje:

spadek umieralności ogólnej

zmniejszenie umieralności z powodu nowotworów

zmniejszenie umieralności z powodu cukrzycy

zmniejszenie ciśnienia

zmniejszenie stężenia cholesterolu całkowitego

zmniejszenie stężenia LDL

zmniejszenie stężenia trójglicerydów

wzrost

• 2 months później...

Ależ smaczny wątek :D

Ja przy lekkim stresie lubię sobie podjadać to i owo (najbardziej czekoladę.... i ciasto....) a przy duuużym stresie nie jem nic. I mogę tak długo. Ponieważ żyję w stresie permanentnym okresy lekkiego stresu równoważą się z okresami stresu duużego no i się wyrównuje :D

A diet nie cierpię :-?