siewonka 16.09.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Super przepisy ja wczoraj gotowałam bogracz też pycha ale jak na watek o nadwadze to nieżle sobie poczynamy. I weź tu człowieku schudnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 16.09.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2003 Ja wczoraj (na dzisiaj) ugotowałam pyszny żurek, oczywiście na zakwasie wg przepisu z miniammniam. Pycha, już nie mogę się doczekać dzisiejszego obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 19.09.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Jestem etapie wykańczania domu i siebie i uważam że jest to jedna z najskuteczniejszych kuracji odchudzających Niedługo zostanie ze mnie szkielecik.... Becik - szkielecik??? Po przeczytaniu tej strony mam wrażenie, że zamiast o kuracjach odchudzających porobiło sie wręcz przeciwnie... Taka już uroda Forum, lepiej pogadać o rzeczach przyjamnych, na przykład o jedzonku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.09.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Wniosek, który wyciągam z tej dyskucji jest taki: żeby schudnąć, trzeba aktywnie uczestniczyc w procesie budowlanym oraz W ŻADNYM RAZIE nie czytywać (zwłaszcza w pracy) strony mniammniamowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.09.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Magmi, tylko, ze jak raz tam trafisz, to juz po tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 20.09.2003 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2003 NIE, NIE, W ŻADNYM RAZIE NIE ZAJRZĘ NA STRONĘ MNIAMMNIAMOWĄ... , BO : - jestem w pracy, - jestem głodny, - jestem zły... ...a jak przyjdę do domciu to się odreaguję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.09.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Nio i jak tu normalnie funkcjonować... Gdziekolwiek by nie zajżeć na Forum to zawsze kończy się na jedzeniu albo na piciu A myślałam że tu jakieś hasła o niejedzeniu np" Dziub zaczyć" i czytam i czytam a strony mniamowe, aż się przed oczami mienią ;D Kochani ja wiem, że nie jest lekko! A co kiedykolwiek przychodziło lekko. Albo godzimy się z tym co jest i dalej z tym trwamy albo bierzemy się ostro za poprawę sytuacji. http://www.dietacambridge.pl/images/lustro_nowe.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.09.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2003 Zaszyć pyszczki,zamurować lodówki i... tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.09.2003 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 A tu byliście ?? kukbuk Izy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.09.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Byłam Też fajna strona ale wolę mniam mniamową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.11.2003 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 Jestem etapie wykańczania domu i siebie i uważam że jest to jedna z najskuteczniejszych kuracji odchudzających Niedługo zostanie ze mnie szkielecik.... żyjesz jeszcze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 27.11.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 A ja polecam jeszcze:http://www.kuchniaonline.pl/ Też fajna! Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 28.11.2003 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 .... żyjesz jeszcze ??? Żyję gościu drogi A moje zycie ustabilizowało się na tyle że kilogramków zaczęło znów przybywać.... No ale jak tu we własnym domku pysznego serniczka w sobotę nie upiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.11.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 A wiecie, że strona mniam mniamowa jest od jakiegoś czasu płatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 28.11.2003 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Niestety, zauważyłam to jakiej dwa tygodnie temu, jak pilnie potrzebowałam jakiegoś przepisu.... szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 28.11.2003 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2003 Ich strata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 ODCHUDZANIE Redukcja masy ciała przynosi zauważalną poprawę jeżeli chodzi o powikłania fizyczne, metaboliczne, endokrynologiczne czy psychologiczne. Już zmniejszenie masy ciała o 10 kg powoduje: spadek umieralności ogólnej zmniejszenie umieralności z powodu nowotworów zmniejszenie umieralności z powodu cukrzycy zmniejszenie ciśnienia zmniejszenie stężenia cholesterolu całkowitego zmniejszenie stężenia LDL zmniejszenie stężenia trójglicerydów wzrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 03.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Myślałam,że to o odchudzaniu a tu więcej o przepisach i pysznym jedzonku.Lepiej z wami budować niż się odchudzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 06.03.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Ależ smaczny wątek Ja przy lekkim stresie lubię sobie podjadać to i owo (najbardziej czekoladę.... i ciasto....) a przy duuużym stresie nie jem nic. I mogę tak długo. Ponieważ żyję w stresie permanentnym okresy lekkiego stresu równoważą się z okresami stresu duużego no i się wyrównuje A diet nie cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 06.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Myślałam,że to o odchudzaniu a tu więcej o przepisach i pysznym jedzonku.Lepiej z wami budować niż się odchudzać! chyba dowcip polega na tym, ze po to, zeby zaczac sie odchudzac, trzeba wiedziec, z czego nalezy zrezygnowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts