madd 12.11.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Premier (byly) obiecal mieszkania. Miejmy nadzieje ze nie takie http://raider55.blox.pl/resource/1Michael_Wolf_honkkong.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 12.11.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Oby nie Takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.11.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jak za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 jak za darmo dziękuję, wracam do teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 12.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tak na oko, to blokowisko w Rosji....Wczesny Breżniew, następcy tzw. "Chruszczówek"....No żit' nużna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 12.11.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tak na oko, to blokowisko w Rosji.... Wczesny Breżniew, następcy tzw. "Chruszczówek".... No żit' nużna.... Za bardzo zorganizowana społeczność. Mieszkancy pewnie mają skośne oczy. (widać"krzaczki' na dole po lewej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Już wole wynajmować , przez resztę życia Przynajmniej tu gdzie mieszkam mam piękny widok na sad . Ciekawie jaki metraż przyznany jest na jednego chińczyka Wygląda mi to na klitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 12.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Tak na oko, to blokowisko w Rosji.... Wczesny Breżniew, następcy tzw. "Chruszczówek".... No żit' nużna.... Za bardzo zorganizowana społeczność. Mieszkancy pewnie mają skośne oczy. (widać"krzaczki' na dole po lewej) azjatycka część imperium gorzały i kawioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.11.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 http://raider55.blox.pl/resource/ryugyong_hotel_nordkorea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 12.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ale paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 12.11.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 A tak to wrzucilam - dla pokrzepienia serc - bo tak wszyscy wyklinamy na te nasze polskie blokowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
I.W. 12.11.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 W czymś takim się trzyma króliki a nie ludzi. A ja narzekam na to że u mnie są aż cztery piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pado 13.11.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może to mieszkanka dla świnek morskich tylko w większej skali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.11.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Przjrzyjcie się dokładnie (dzwig) to jest chyba w trakcie budowy, przypomina hotel w jakiejś miejscowości wypoczynkowej, bardzo ciekawy pomysl i kształt, jak dostanie okna i bedzie pomalowany oraz zrobione otoczenie to niejeden bedzie chciał tam spedzić kilka dni i budzić się z widokiem np na morze :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 O Jeeeezzz, Zaczyna mi się baardzo podobać w Polsce. Eugeniuszu może i forma ciekawa ale jak widzę takie potworki w miejscowościach turystycznych to mam ochotę strzelać. Wolałabym formę "udaną", "dobrze wkomponowaną", "piękną", "w przyjaznej skali" - Wiecie co - mam głeboką nadzieję, że to Chiny - wtedy to zrozumiałe. Jeśli jednak, to któryś z "tygrysów" azjatyckich - to ja nie chcę się rozwijać - znaczy się przemysłowo i cywilizacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 16.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 wygląda mi to na robotniczą dzielnice w Pekinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Tak na oko, to blokowisko w Rosji.... Wczesny Breżniew, następcy tzw. "Chruszczówek".... No żit' nużna.... Za bardzo zorganizowana społeczność. Mieszkancy pewnie mają skośne oczy. (widać"krzaczki' na dole po lewej) azjatycka część imperium gorzały i kawioru Barbossa widać, że tam nie byłeś i nie wiesz o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.11.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 wygląda mi to na robotniczą dzielnice w Pekinie pierwsze Hongkong, drugie Korea Płn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 16.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Barbossa widać, że tam nie byłeś i nie wiesz o czym piszesz a wiesz co to oznacza: aż 5 dni zajęły Tobie "przemyślenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Barbossa widać, że tam nie byłeś i nie wiesz o czym piszesz a wiesz co to oznacza: aż 5 dni zajęły Tobie "przemyślenia" Eeeee tam, dopiero dziś miałem okazję tu zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts