edyta_10 28.11.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 KASIA1973 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D D D D Bosz.... jak się ubawiłam................ Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 28.11.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 KASIA1973 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D D D D Bosz.... jak się ubawiłam................ Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja też się ubawiłam, budujemy domek na wsi,gdzie asfalt nie dochodzi-może być zabawnie ps.piękny domek od dawna po cichutko oglądam postępy prac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 28.11.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ja też się ubawiłam, budujemy domek na wsi,gdzie asfalt nie dochodzi-może być zabawnie ps.piękny domek od dawna po cichutko oglądam postępy prac pozdrawiam Dziękuję za to że zaglądasz. Myślę że najlepiej podchodzić ze smiechem do problemów...szczególnie tych które mogą być ( co nie znaczy że muszą) kiedyś. Powodzenia w budowaniu. Dużo zrobiliście zmian w projekcie???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA1973 29.11.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 troszkę-mamy lustrzane odbicie,na miejscu garażu mam pralnie,łazienkę,ubikację i mały pokoik na siłownię przestrzeń nad garażem mam wykorzystaną i moi synowie mają ogromny pokój generalnie zrobiłam taką stodołę,no ale przecież bedę mieszkać na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 01.12.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Na wsi to ma być "stodoła" - jak piszesz, a nie wieżyczki czy amerykańskie posiadłosci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 02.12.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 edyta, dziś mam wieczór odświezania dawno nie zaglądanych a u Ciebie tez nie byłam że hoho... a jest co oglądać, przybyły takie piękne drzwi... ale co mi się najbardziej podoba to zielona łazienka. Jest sliczna! taka delikatna... możesz zdradzic co to za płytki? pralnia tez ladna, przytulna i pasuje do łazienki drewno kominkowe ułożyłaś super hihi ale czy aby nie zabiera Ci widoku z okna? KASIA1973 ilekroć czytam gdzieś o odśnieżaniu lub mnie ktos w tym temacie zagadnie (w związku z moją wsią) przypomina mi się ta historyjka, kiedy czytałam ja po raz pierwszy dostałyśmy w pracy upomnienie za zbyt głośny ryk jest super i wciąż bawi mnie tak samo ale dziś już czytać nie będę bo dzieci spią hihi pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Gdy na zimowym niebie Gwiazda Betlejemska zaświeci,przy Wigilijnym stole siadają dorośli i dzieci.Życzenia sobie składają opłatkiem się łamiąc,mówią o przyszłości i Tych co odeszli wspominają.Do tych życzeń serdecznych i my się przyłączamy:niech zdrowie, szczęście i miłość zawsze będą z Wami. http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/3994.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.12.2008 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagościi prezenty, i śnieg biały,by te święta urok miały.Samych wzruszeń przy choince,życzy Magda Tobie i rodzince!http://img208.imageshack.us/img208/36/brillantnoel16abx8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.12.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 drewno kominkowe ułożyłaś super hihi ale czy aby nie zabiera Ci widoku z okna? Mocca dziekuję za odwiedziny. Z tym widokiem to masz rację. Zasłonięty...ale co tam... za cenę tego wychodzienia w kapciach moze być. I tak robi się tak szybko ciemno, ze już koło 16 zamykam rolety. Ale za to w niedziele przy kawe patrze sobie w drugie okno i ma śliczny widok na jezioro )) Zielone kafle kupione w Castoramie..niestety nie pamiętam jak się nazywają. Jak mocno Ci zalezy to oczywiście sprawdzę na fakturze. pozdrawiam EDYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.12.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 magpie101 , Amtla bardzo dziękuję za życzenia. Wam życzę : Gwiazdki najjaśniejszej,Choinki najpiękniejszej,Prezentów wymarzonych,Świąt mile spędzonych,Karnawału szalonego,Roku bardzo udanego! Buziaki EDYTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 22.12.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images24.fotosik.pl/307/165e34339ce1b4df.jpg [Grzesiek] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 23.12.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://kartki.net.pl/kartki/4/128.jpg Gdy nadejdą Święta niech nadzieja i radość zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślność, szczęście i spełnienie wszystkich marzeń i planów. b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness5 23.12.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://baron.dtfoto.pl/high/ba17f811879ca34d4cdf0b21544c07eb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 01.01.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 http://blog.wiara.pl/benia/files/2007/12/1392_nr61.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 06.01.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Listek, bartolinka, iness5, mocca - dziękuję za życzenia. U mnie zima na całego i jak to przy pierwszej zimie bywa...nowe doświadczenia. W domu na parterze ciepło, ale na poddaszu jest niższa temperatura - czuje się różnicę przy wchodzeniu na piętro. Kominek się spisuje , a najbardziej pomysł z drewnem na tarasie .... okno otwieram i szybko chwytam kilka palonek...no i po sprawie. Najgorzej jest z drogą... niestety sama ją sobie odśnieżam a to nie jest zabawne.... Pozdrawiam mocno i życzę lekkich mrozów )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.01.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witaj Edyto. Przypadkowo natrafiłam na twój dziennik i jestem zachwycona - mieszkasz w cudnym miejscu i domek masz prześliczny. Odśnieżania to nie zazdroszczę, pewnie w końcu mnie to też spotka, ale reszta - po prostu bajka. Gdzie znalazłaś tak urokliwą okolicę? Ech.. chcialabym też już być na takim etapie... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikuś 16.01.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witaj Edytko. Projekt wybraliśmy z mężem właściwie już dwa lata temu ale znim kupiliśmy projekt długo sie zastanawialiśmy czy to jest właściwy wybór. Wtdy koleznka pomogła mi znaleźć wątek na forum i tu olśnienie. prawi wykończony domek edyty_10 to było to czego potrzebowałam. Zakochałam się w tym projekcie od nowa. W czerwcu 2008 r kupiliśmy projekt, mamy juz pozwolenie teraz czekamy na wiosnę. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.01.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 hej Edyta! a ja tak z innej beczki: czy Ty kupujesz czasami Muratora, takiego drukowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.01.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 hej Edyta! a ja tak z innej beczki: czy Ty kupujesz czasami Muratora, takiego drukowanego? mocca - kupuje, kupuje. Pomimo, ze budowanie mam za sobą to jakoś kupowanie Muratora weszło mi w nawyk. Mam też tego z lutego...z moim domkiem. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 22.01.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witaj Edyto. Przypadkowo natrafiłam na twój dziennik i jestem zachwycona - mieszkasz w cudnym miejscu i domek masz prześliczny. Odśnieżania to nie zazdroszczę, pewnie w końcu mnie to też spotka, ale reszta - po prostu bajka. Gdzie znalazłaś tak urokliwą okolicę? Ech.. chcialabym też już być na takim etapie... pozdrawiam, Witaj sure Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Takie urokliwe miejsca są na Zachodnim Pomorzu... kraina jezior. Okolica śliczna, widok na wodę działa kojąco .... i nie ma komarów ( a tego się bałam). Pozdrawiam mocno iżyczę powodzenia w budowaniu. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts