Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Dziennik Budowy - Domek na skraju miasta

pado

Recommended Posts

• Odpowiedzi 93
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Palików jeszcze nie kupiłem bo zrobiła się mała komplikacja życiowa. Żona miała wczoraj mały wypadek . Zatrzymała się samochodem przed przejściem dla pieszych i dostała uderzenie w tył samochodu . Zagapiła sie złotówa i najechała nań swoim Pasacikiem . Dobrze ,że żona miała naciśnięty pedał hamulca nożnego i nie rozjechała pieszych na przejściu.

Wczoraj jeździłem o lekarzach i szpitalu. Jest obolała bo to jej pierwszy raz.A jeździ naprawdę dobrze, ale cóż inni nie .

• 2 weeks później...

Tokas napisał :

Witaj sasiedzie. Widze że przygotowujesz sie do rozpoczęcia prac budowlanych. W przyszłym tyg jade do siebie, więc może pochwal się gdzie budujesz , to wpadne na zapoznawczą kawkę z termosu.

Jak będziesz jechał z Konarzewa do Chomęcic będziesz widział firmę BartCo2wiak (niebiesko - biały budynek) . Zaraz za betonowym płotem pierwsza działka jest nasza (łatwo znajdziesz jest to działka narożnikowa między ulicą Słoneczną a taka małą z wielkim kamieniem na narożniku ). Wstępnie mamy wytyczony budynek palikami - więc coś już widać . Kontakt wysyłam Ci na Privą.

• 3 weeks później...
  • 1 month później...