Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Maxi wroc:):)

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowan Redakcjo

i/lub inny moderatorze jeżeli to czytasz.

W moim subiektywnym odczuciu zapisów niniejszego wątku, mogę skromnie stwierdzić, iż co nastepuje, że stały bywalec brzmi dumnie, aleć w coponiektórych przypadkach może się okazać, że automat wskazuje nie tyle na bywalca co pad...a [ w wykropkowane pole można wpisać dowolnie pasującą kombinacją głosek ]. Dlatego też wnioskuję o przesuniecie wskazań automatu, gdyż może się okazać, że młodzież teraz delikatniejsza jest (zwłaszcza od czasu darowanej matury), stąd niektórzy nie wytrzymują presji tytułu.

To napisałem ja błazenek. 8) :-? 8)

za mną jakoś nikt nie płaczę, ani nawet za moją złamaną nogą :D :D :D

nic tylko doczołgać się do barku i upić z rozpaczy... a nie.. wróć nie można.. antybiotyk biorę.. no i połamańcowi to zawsze wiatr w oczy :D :D :D

pozdrawiam

m.

ps. Maxi wróć...

potwierdzam - nasza kochana dochtórka jest zapracowana i niebawem pojawi sie na Forum ku uciesze i radości wszystkich tesknących :D

epidemia jakaś, plomby kujawiakom powypadały :roll:

raczej rence Ją bolom od wyrywania zub :wink:

To stukpuk tam sie leczy?????

nic tylko doczołgać się do barku i upić z rozpaczy... a nie.. wróć nie można.. antybiotyk biorę.. no i połamańcowi to zawsze wiatr w oczy :D :D :D

pozdrawiam

m.

ps. Maxi wróć...

Jak nie? Ja nawet gg uruchomiłam, żeby sprawdzić co się dzieje :wink:

pozdrawiam

m.

ps. Maxi wróć...

Jak nie? Ja nawet gg uruchomiłam, żeby sprawdzić co się dzieje :wink:

Majeczko kochana... na Ciebie zawsze można liczyć :D :D

pozdrawiam

m.

Szanowan Redakcjo

i/lub inny moderatorze jeżeli to czytasz.

W moim subiektywnym odczuciu zapisów niniejszego wątku, mogę skromnie stwierdzić, iż co nastepuje, że stały bywalec brzmi dumnie, aleć w coponiektórych przypadkach może się okazać, że automat wskazuje nie tyle na bywalca co pad...a [ w wykropkowane pole można wpisać dowolnie pasującą kombinacją głosek ]. Dlatego też wnioskuję o przesuniecie wskazań automatu, gdyż może się okazać, że młodzież teraz delikatniejsza jest (zwłaszcza od czasu darowanej matury), stąd niektórzy nie wytrzymują presji tytułu.

automat jest dla tej pozostalej części, czyli coś ok. 99,9% Forumowiczów ;)

a rangi są nadawane automatycznie, po napisaniu określonej liczby postów; może je zmieniać jedynie administrator Forum

co do "bywalca"

w takich sytuacjach informuje się Admina i to on podejmuje decyzję

ale chamska wypowiedź została powielona ileś razy w cytowaniach - więc albo leci wypowiedź, nazwijmy ją podstawowa, a w cytowaniach i tak pozostaje, albo - jeśli zaczyna się pyskówka - leci cały wątek

i teraz jest sytuacja - nie ma wpisu "podstawowego", nie wiadomo o co chodzi, bo w cytowaniach nadal jest

nie wiem, czy jest jakaś najlepsza droga

moim zdaniem powinno sie zostawiać post, ale po usunięciu treści, z dopiskiem np.:

[wypowiedź usunięta zgodnie z Regulaminem, pkt 5 lit. b]