SAVAGE7 19.11.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 bez obrazy ale w szukaczce nie znalazłem nicka maxi. i też nie wiem o sssooo chozzzzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 19.11.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 bez obrazy ale w szukaczce nie znalazłem nicka maxi. i też nie wiem o sssooo chozzzzi. Maxtorka http://img502.imageshack.us/img502/6856/kk1ru9.jpg .... acha , i jeszcze jedno .... wartownik wroć http://images28.fotosik.pl/9/fb990eb229a10b4b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.11.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Szanowan Redakcjo i/lub inny moderatorze jeżeli to czytasz. W moim subiektywnym odczuciu zapisów niniejszego wątku, mogę skromnie stwierdzić, iż co nastepuje, że stały bywalec brzmi dumnie, aleć w coponiektórych przypadkach może się okazać, że automat wskazuje nie tyle na bywalca co pad...a [ w wykropkowane pole można wpisać dowolnie pasującą kombinacją głosek ]. Dlatego też wnioskuję o przesuniecie wskazań automatu, gdyż może się okazać, że młodzież teraz delikatniejsza jest (zwłaszcza od czasu darowanej matury), stąd niektórzy nie wytrzymują presji tytułu. To napisałem ja błazenek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 19.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ale apel! Maxtorka zyje, Nefer sie odezwala i Aggi tez (tylko tak nieco szpitalnie jak zwykle).Ja wiem, one juz dom do konca postawily i teraz to juz tylko......no wlasnie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 potwierdzam - nasza kochana dochtórka jest zapracowana i niebawem pojawi sie na Forum ku uciesze i radości wszystkich tesknących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 za mną jakoś nikt nie płaczę, ani nawet za moją złamaną nogą :D nic tylko doczołgać się do barku i upić z rozpaczy... a nie.. wróć nie można.. antybiotyk biorę.. no i połamańcowi to zawsze wiatr w oczy :D pozdrawiam m. ps. Maxi wróć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 potwierdzam - nasza kochana dochtórka jest zapracowana i niebawem pojawi sie na Forum ku uciesze i radości wszystkich tesknących epidemia jakaś, plomby kujawiakom powypadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.11.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 potwierdzam - nasza kochana dochtórka jest zapracowana i niebawem pojawi sie na Forum ku uciesze i radości wszystkich tesknących epidemia jakaś, plomby kujawiakom powypadały raczej rence Ją bolom od wyrywania zub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 19.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Kto jak kto ale ja to juz jade na PROZACU z Tej Tęsknoty P.S. maxi - Jestem i czekam z łkaniem w duszy PS.2. Połamaniec - dasz radę - za jakiś czas stnaiesz na własnych nogach Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 19.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 potwierdzam - nasza kochana dochtórka jest zapracowana i niebawem pojawi sie na Forum ku uciesze i radości wszystkich tesknących epidemia jakaś, plomby kujawiakom powypadały raczej rence Ją bolom od wyrywania zub To stukpuk tam sie leczy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 ....Maxi , pewnie jakiego gacha złapała ....i leczy się na gdzieś na Kanarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sp.i.e..dalajta http://images32.fotosik.pl/49/1a56b046281f0db6.jpg ila, oddajesz mi za mycie monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.11.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 za mną jakoś nikt nie płaczę, ani nawet za moją złamaną nogą :D nic tylko doczołgać się do barku i upić z rozpaczy... a nie.. wróć nie można.. antybiotyk biorę.. no i połamańcowi to zawsze wiatr w oczy :D pozdrawiam m. ps. Maxi wróć... Jak nie? Ja nawet gg uruchomiłam, żeby sprawdzić co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 za mną jakoś nikt nie płaczę, ani nawet za moją złamaną nogą :D nic tylko doczołgać się do barku i upić z rozpaczy... a nie.. wróć nie można.. antybiotyk biorę.. no i połamańcowi to zawsze wiatr w oczy :D pozdrawiam m. ps. Maxi wróć... Jak nie? Ja nawet gg uruchomiłam, żeby sprawdzić co się dzieje Majeczko kochana... na Ciebie zawsze można liczyć :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.11.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Szanowan Redakcjo i/lub inny moderatorze jeżeli to czytasz. W moim subiektywnym odczuciu zapisów niniejszego wątku, mogę skromnie stwierdzić, iż co nastepuje, że stały bywalec brzmi dumnie, aleć w coponiektórych przypadkach może się okazać, że automat wskazuje nie tyle na bywalca co pad...a [ w wykropkowane pole można wpisać dowolnie pasującą kombinacją głosek ]. Dlatego też wnioskuję o przesuniecie wskazań automatu, gdyż może się okazać, że młodzież teraz delikatniejsza jest (zwłaszcza od czasu darowanej matury), stąd niektórzy nie wytrzymują presji tytułu. automat jest dla tej pozostalej części, czyli coś ok. 99,9% Forumowiczów a rangi są nadawane automatycznie, po napisaniu określonej liczby postów; może je zmieniać jedynie administrator Forum co do "bywalca" w takich sytuacjach informuje się Admina i to on podejmuje decyzję ale chamska wypowiedź została powielona ileś razy w cytowaniach - więc albo leci wypowiedź, nazwijmy ją podstawowa, a w cytowaniach i tak pozostaje, albo - jeśli zaczyna się pyskówka - leci cały wątek i teraz jest sytuacja - nie ma wpisu "podstawowego", nie wiadomo o co chodzi, bo w cytowaniach nadal jest nie wiem, czy jest jakaś najlepsza droga moim zdaniem powinno sie zostawiać post, ale po usunięciu treści, z dopiskiem np.: [wypowiedź usunięta zgodnie z Regulaminem, pkt 5 lit. b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 19.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sp.i.e..dalajta http://images32.fotosik.pl/49/1a56b046281f0db6.jpg możesz się sztachnąć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.11.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Sp.i.e..dalajta http://images32.fotosik.pl/49/1a56b046281f0db6.jpg ila cholernico jedna, przeczytałam to już dobrą godzinę temu i jeszcze co sobie przypomnę to pluję na monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Kurcze, Was tylko na chwilkę zostawić, a juz narozrabiacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM. 28.11.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 No i coś wątek wam umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 http://images32.fotosik.pl/49/1a56b046281f0db6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts