selimm 29.11.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dobra ...przez cały grudzień złego słowa... na Niego nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 NS - wiesz... jaka to sztuka śmiać się z samego siebie ? tak na zdrową logikę - jak może Ci jakiś facet z internetu kuku zrobić ? już i tak - robisz postępy kiedyś - każdy który Ci coś nie teges napisał to mógł liczyć... na siarczysty przekaz w skrzynce teraz jest lepiej ....bo Ci ją zablokowali śmiać się z Ciebie - to jak śmiać się z czyjegoś nieszczęścia koniecdruta.... No to tak ,żeby coś dopowiedzieć. ad1.co do takiego faceta z neta co może zrobić kuku.Nawet nie wiesz jak może ...bo zrobił.stop. ad2.co do postępów to w przeważającej mierze zmieniają sie ludziska forumowe z czego jestem zadowolony.Skrzynki mi nie zablokowano(dowód świąteczny masz na niej) tylko nie korzystam z niej bo ...wiadomo dlaczego. ad3.ty drogi kolego nawet sie ze mnie nie śmiejesz ty w sposób znany tylko dla siebie delikatnie drwisz z ofiary która masz w kapowniku.stop. ad4.co do tego grudnia to wreszcie właściwa reakcja. mokrego śmingusa-mikołajusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ad1.co do takiego faceta z neta co może zrobić kuku.Nawet nie wiesz jak może ...bo zrobił.stop. pisałeś , że Ci to lotto widzisz , mogłeś być szczery ! faktycznie priw dotarł ....myślałem że" blokniety jezdeś" co z Twoim kolegą - Pterodaktylem tys się łobraził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ad1.co do takiego faceta z neta co może zrobić kuku.Nawet nie wiesz jak może ...bo zrobił.stop. pisałeś , że Ci to lotto widzisz , mogłeś być szczery ! faktycznie priw dotarł ....myślałem że" blokniety jezdeś" co z Twoim kolegą - Pterodaktylem tys się łobraził ? A kto to taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 NS Pisz do nich jeszcze raz z zaznaczeniem , ze do chwili rozwiazania twego problemu , odmawiasz spozywania kolacji . To powinno wstrzasnac sumieniami informatykow . ożesz dopiero teraz wpadłam na ten wątek Luc, leżę i kwiczę, mało nie spadłam z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 NS Pisz do nich jeszcze raz z zaznaczeniem , ze do chwili rozwiazania twego problemu , odmawiasz spozywania kolacji . To powinno wstrzasnac sumieniami informatykow . ożesz dopiero teraz wpadłam na ten wątek Luc, leżę i kwiczę, mało nie spadłam z krzesła Wiem ,że masz w tym przyjemność.Podniósł bym cie z krzesełka ale nie spadłaś.... to dobry znak na przyszłość. Szkoda ,że watek poszedł w inna stronę ale nic to da sie radę.Kulka poobserwuj teraz co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dobra ...przez cały grudzień złego słowa... na Niego nie powiem i tak już dymu narobiłeś obiecaj jeszcze, że w Wigilię powiesz coś ludzkim głosem i kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts