jacekp71 24.11.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 aaaaaaaale nuuuuuuuuda ................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.11.2007 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 proponuję nie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.11.2007 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 proponuję nie pisać słusznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 24.11.2007 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ze co , że nie ma racji Ależ ma rację ! Jest doskonałym przykładem tego, o czym pisze. Tylko u niego jakiś mały ten chórek "anielskich pretorianów"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 i tak Ciebie kocham..i Was wszystkich.. retrofood Ciebie teżnie przejmuj się, temat szybko wygaśnie, ja już skupiłem się na Twoich PAX oczywiście do następnego razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Jakiej racji? Te drzwi są: A. Wyważone B. Zamurowane Wybór opcji A lub B zależy od siły parcia na znalezienie się w "anielskim" chórku a to też jest znamienne http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif Nie chodzi o rację, tylko o ocenę mechanizmu, wyrażoną tym dość dosadnym tekstem, co u starszych stażem forumowiczów raczej się nie zdaża http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif jakoś nie zrozumiałem, możesz wyjaśnić o co tu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 24.11.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 jakoś nie zrozumiałem, możesz wyjaśnić o co tu chodzi? Zjawisko, które opisałeś jest oczywiste. Zauważane jest rzadko i raczej tylko przez forumowiczów z krótkim stażem. Drzwi są otwarte dla tych, którym nie zależy na znalezieniu się wśród "anielskiego chórku". Zamknięte (nie zauważane) są przez tych, którzy w jakiś dziwny sposób realizują się na forum. Nie znam się zbytnio na socjologii, ale pewnie są już na to jakieś opracowania naukowe. Ty to zjawisko opisałeś w słowach, moim zdaniem niezbyt grzecznych, ale jednak celnych. Budzisz szczgólne kontrowersje, ponieważ wykazujesz totalny brak szacunku dla elity i jaśnie oświeconej góry http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Mnie to nie przeszkadza. Ale ja nie mam parcia na anielskie chórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja też jestem ciekawa, ile ten wątek potrwa, bo dawno nie widziałam takiej długiej produkcji o niczym (Barbossa, wybacz, ale chyba się nie obrazisz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja też jestem ciekawa, ile ten wątek potrwa, bo dawno nie widziałam takiej długiej produkcji o niczym (Barbossa, wybacz, ale chyba się nie obrazisz ) a czemu mam się obrazić? przecież to nie jedyna produkcja o niczym na tym forum, ba - jedna z wielu o niczym (nie moja dodam, żeby jakiś "wyszczekany" nie fikał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzień dobry przyszłam w sprawie "anielskiego chóru" chciałabym się zapisać, a nie wiem które to drzwi podobno mam piękny głos szkoda, żeby się zmarnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzień dobry przyszłam w sprawie "anielskiego chóru" chciałabym się zapisać, a nie wiem które to drzwi podobno mam piękny głos szkoda, żeby się zmarnował kto inny przyjmuje zgłoszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzień dobry przyszłam w sprawie "anielskiego chóru" chciałabym się zapisać, a nie wiem które to drzwi podobno mam piękny głos szkoda, żeby się zmarnował kuleczka mandat Ci wygasł czy cuś? Przeca dwa razy nie wchodzi sie do tej samej wody...czy jakoś tak. Ale,ale zaczynam Cie lubic tak jak mi to nakazała pewna forumowiczka bo od tego trzeba zaczynać(jest upoważniona niejako z urzędu) Budzisz szczgólne kontrowersje, ponieważ wykazujesz totalny brak szacunku dla elity i jaśnie oświeconej góry a co ma robić cukielek i buzi buzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Dzień dobry przyszłam w sprawie "anielskiego chóru" chciałabym się zapisać, a nie wiem które to drzwi podobno mam piękny głos szkoda, żeby się zmarnował kto inny przyjmuje zgłoszenia... mimo wszystko, upraszam o jakieś wskazówki będę wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Kuleczko powiedz ....dlaczego pytasz o to Barbossa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canna 24.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kuleczka mandat Ci wygasł czy cuś? http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif określenie "anielski chór" należy do Barbossy, spodobało mi się, bo było takie grzeczne http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif a co ma robić cukielek i buzi buzi. A kto to może wiedzieć lepiej od Ciebie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 dzięki canna za pomoc czytanie ze zrozumieniem, to rzadka dziś cecha a co ma robić cukielek i buzi buzi. A kto to może wiedzieć lepiej od Ciebie http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_lol.gif dodałabym buzi buzi włazidupci Ps.nadal nie otrzmałam namiarów na anielski chór może chociaż na managera kuleczka mandat Ci wygasł czy cuś? ostatnio mi w piecu wygasło, ale już zaradziłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja słyszałam, że w starym piecu diabeł pali, a nie anioł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 kulka za chwile słowo stanie sie ciałem.Co do włazidupci to możemy sobie powspominać w topiku o niczym i odciążyć Barbossa.Co ty na to? chórki to medium nie zmierzone.Sama wiesz nie trzeba Ci przypominać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja słyszałam, że w starym piecu diabeł pali, a nie anioł mój jest całkiem nowy a w ogóle to baba z wozu koniom lżej przynajmniej niektórym kulka za chwilę słowo stanie sie ciałem.Co do włazidupci to możeny sobie powspominać w topiku o niczym i odciążyć Barbossa.Co ty na to? chórki to medium nie zmierzone.Sama wiesz nie trzeba Ci przypominać. o manager się odnalazł widzę, że robisz nabór do chórków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Ja słyszałam, że w starym piecu diabeł pali, a nie anioł mój jest całkiem nowy a w ogóle to baba z wozu koniom lżej przynajmniej niektórym kulka za chwilę słowo stanie sie ciałem.Co do włazidupci to możeny sobie powspominać w topiku o niczym i odciążyć Barbossa.Co ty na to? chórki to medium nie zmierzone.Sama wiesz nie trzeba Ci przypominać. o manager się odnalazł widzę, że robisz nabór do chórków kuleczka ja ciem proszem .... nie obrażaj mnie z tymi chórkami.Mie tam nie chcą ,nie chcieli i chcieć nie będą, a tym bardzie ,żebym je zakładał .Dziś sobota wiem wiem....masz impre.Szykuj siły na tralale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts