artureski 20.11.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Żeby podtrzymać dyskusję.... Tak z dystansu trochę patrząc - forum jako takie służyć ma wymianie doświadczeń (domniemuję że budowlanych) czy raczej budowaniu własnej legendy opartej na erudycji i ciętym ripostom? Fakt że może czasem nudno się robi w temacie, ale rozbawianie tłumów nie służy wymianie doświadczeń a jedynie zabawie. Pewnie stąd takie problemy w znalezieniu odpowiedzi na dręczące pytania przy opcji szukaj, bo sporo dyskusji przeradza się w radosne polemiki i pojedynki słowne (czasem całkiem zabawne i sympatyczne - czasem mniej). Ale jak we wszystkim - trzeba znać umiar. Jak na razie nie znalazł się nikt odważny żeby narazić się prześmiewczej górze rankingu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdyta1 20.11.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 O widze ze nie tylko mnie denerwuje barbossa choc ostatnie nie powiem coram mniej. Człek jest widac nadpobudliwy ale co mu zrobic niech sobie pisze. Chyba zaczynam go nawet rozumiec nikt go nie słucha na codzien to tu sie udziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 20.11.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Motto Barbossy jest w stylu fraszek Staudyngera, Fredry i innych znakomitości. Proponuję zająć się i przeanalizować np. takie mootto: Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu. Poprzednio cytowane motto Barbossy, jest nieporównanie bardziej finezyjne i polega na grze słów. Jest to motto dla dorosłych, lecz o określonym smaku. Przypomina mi natychmiast popularną wśród u braci studenckiej przełomu lat 60-70 - grę półsłówek. "tenis w porcie - ------" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 O widze ze nie tylko mnie denerwuje barbossa choc ostatnie nie powiem coram mniej. Człek jest widac nadpobudliwy ale co mu zrobic niech sobie pisze. Chyba zaczynam go nawet rozumiec nikt go nie słucha na codzien to tu sie udziela.O co Ty nie powiesz Nie rozumiem doprawdy tego zainteresowania Barbossa i tym wracaniem do tego temaru. To forum publiczne , sa rozni ludzie , jednych sie lubi , innych nie . Nie trzeba z kazdym rozmawiac , kazdego czytac , mozna przewinac. Mnie najbardziej irytuja tchorze , ukrywajacy sie pod nowym nickiem po to zeby komus przywalic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdyta1 20.11.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 O widze ze nie tylko mnie denerwuje barbossa choc ostatnie nie powiem coram mniej. Człek jest widac nadpobudliwy ale co mu zrobic niech sobie pisze. Chyba zaczynam go nawet rozumiec nikt go nie słucha na codzien to tu sie udziela.O co Ty nie powiesz Nie rozumiem doprawdy tego zainteresowania Barbossa i tym wracaniem do tego temaru. To forum publiczne , sa rozni ludzie , jednych sie lubi , innych nie . Nie trzeba z kazdym rozmawiac , kazdego czytac , mozna przewinac. Mnie najbardziej irytuja tchorze , ukrywajacy sie pod nowym nickiem po to zeby komus przywalic. Moze zrozumiesz: Blondynka jedzie windą i nagle wsiada do windy jakiś facet i pyta się: - Na drugie? - Magda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Moze zrozumiesz: Blondynka jedzie windą i nagle wsiada do windy jakiś facet i pyta się: - Na drugie? - Magda. Znasz dowcipy , umiesz sie zachowac , mysle , ze juz czas na salony uderzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.11.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Żeby podtrzymać dyskusję.... Tak z dystansu trochę patrząc - forum jako takie służyć ma wymianie doświadczeń (domniemuję że budowlanych) czy raczej budowaniu własnej legendy opartej na erudycji i ciętym ripostom? kładziesz nacisk na słowa "wymianę doświadczeń" zamiast słowo "forum", czemu? to raz dwa: chyba już wszyscy wiedzą, że mam np licznik w CTOHD, a co za tym idzie budowanie wlasnej legendy (chociaż... ) chcesz porad tu otrzymasz, bez zbędnych tekstów, żenujących żartów, sama kwintesencja ZA DARMO Fakt że może czasem nudno się robi w temacie, ale rozbawianie tłumów nie służy wymianie doświadczeń a jedynie zabawie. Pewnie stąd takie problemy w znalezieniu odpowiedzi na dręczące pytania przy opcji szukaj, bo sporo dyskusji przeradza się w radosne polemiki i pojedynki słowne (czasem całkiem zabawne i sympatyczne - czasem mniej). polecam link powyżej, proponuję także rozważenie opcji abstynencji forumowej, albo poznanie alternatywnych mozliwości wyszukiwania na forum interesujących Cię "problemów" Ale jak we wszystkim - trzeba znać umiar. Jak na razie nie znalazł się nikt odważny żeby narazić się prześmiewczej górze rankingu ? zapomniałeś dodać "oświetlonej" życząc podchodzenia z dystansem i większym poczuciem humoru pzdr ps kat się jeszcze pojawi... uprzedzam dywagacje - to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 20.11.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Tak właśnie zaśmieca się forum "BUDOWLANE", wątkami w takim stylu, wszak mamy dział Psycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 20.11.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A ja jak widzę że Barbossa "udzielił się" w jakimś wątku, to............... warto do niego zajrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.11.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no po prostu nie mogłem się powstrzymać, o mało nie zapomniałem o moim ulubieńcu O widze ze nie tylko mnie denerwuje barbossa choc ostatnie nie powiem coram mniej. Człek jest widac nadpobudliwy ale co mu zrobic niech sobie pisze. Chyba zaczynam go nawet rozumiec nikt go nie słucha na codzien to tu sie udziela. bdyta1 OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 16777215 jeżeli ja jestem nadpobudliwy to Ty jesteś bandą wyposzczonych królików w jednym chomiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.11.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Motto Barbossy jest w stylu fraszek Staudyngera, Fredry i innych znakomitości. Proponuję zająć się i przeanalizować np. takie mootto: Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu. Poprzednio cytowane motto Barbossy, jest nieporównanie bardziej finezyjne i polega na grze słów. Jest to motto dla dorosłych, lecz o określonym smaku. Przypomina mi natychmiast popularną wśród u braci studenckiej przełomu lat 60-70 - grę półsłówek. "tenis w porcie - ------" Bogus wiedziałem ,że o mnie nie zapomnisz jestem pewien ,że pamiętasz także moje poprzednie motto ???????/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.11.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No tak, bo co wolno długi-emu (i innym), tego nie wolno Barbossa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat_kata 20.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Eeeee, to już było. Skorzystaj z opcji "szukaj" KACIE, wróć i wyjasnij, o co Ci chodziło. Jesteśmy z Tobą, my cała forumowa śmietanka trzymająca władzę..., wszyscy sie tu zlecielismy, na same hasło, awantura na forum.... BARBAROSSA to uosobienie wszelkiego forumowego DOBRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat_kata 20.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No tak, bo co wolno długi-emu (i innym), tego nie wolno Barbossa ŚWIĘTA PRAWDA, znaczy sie tyż prawda, jok to u nos muuffiiiiiooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.11.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 No tak, bo co wolno długi-emu (i innym), tego nie wolno Barbossa sSiwy ...może i Barbi jest czasami upierdliwy ale powiedz co byś zrobił gdybyście byli ostatnimi ludźmi na ziemi ????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kat_kata 20.11.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 16777215 jeżeli ja jestem nadpobudliwy to Ty jesteś bandą wyposzczonych królików w jednym chomiku prosze zdradź, jak stać się świętym olimpem na forum, tak szybko..., eee, ale co z chomikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.11.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.11.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 długi, chyba nie sądzisz, ze zmienił bym orietacje seksualną A tak powaznie, to wole postacie "wyraziste i z polotem", niż smutasów i sfrustrowanych, zagubionych i niedocenianych pieniaczy Czyli : Niech żyje Barbossa - bo zmusza do samodzielnego myslenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 20.11.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega Jak to o co! Przecież Ci dowalił (w jego mniemaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Jak to o co! Przecież Ci dowalił (w jego mniemaniu)Taaa, mowiac jezykiem przedszkolnym zablysal jak ceramiczny kibel po czyszczeniu cifem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts