Gość M@riusz_Radom 20.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 "Silence !! I will kill you !!" NKT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.11.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 "Silence !! I will kill you !!" NKTjejuniu , mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 20.11.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie http://www.youtube.com/watch?v=9BV4OGqnuiQ Ogólnie - nie karmić trola ( w domyśle autora wątku ) po co dawać mu powodu do satysfakcji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 20.11.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witaj długi! Motto, jako przykład, bylo podane anonimowo.. Kazdy wybiera takie motto, jakie mu odpowiada i umieszcza tam, gdzie mu odpowiada i np. gdy chce się nim pochwalć. Niektórzy ulubione motto, lub jego fragmenty, wypisują triumfalnie sprayem na murach. A fraszka, to igraszka. Bogus wiedziałem ,że o mnie nie zapomnisz jestem pewien ,że pamiętasz także moje poprzednie motto ???????/ Są rzeczy, których się nie zapomina... Będzie też kiedyś zapewne coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.11.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega nie bzyknąłeś czasem ostatnio czyjejś żony ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 20.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witaj długi! Motto, jako przykład, bylo podane anonimowo.. Kazdy wybiera takie motto, jakie mu odpowiada i umieszcza tam, gdzie mu odpowiada i np. gdy chce się nim pochwalć. Niektórzy ulubione motto, lub jego fragmenty, wypisują triumfalnie sprayem na murach. A fraszka, to igraszka. Bogus wiedziałem ,że o mnie nie zapomnisz jestem pewien ,że pamiętasz także moje poprzednie motto ???????/ Są rzeczy, których się nie zapomina... Będzie też kiedyś zapewne coś nowego? lubię cię ....za wytrwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.11.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 nie wiem jak Wy, ale już się pogubiłem o co tu biega nie bzyknąłeś czasem ostatnio czyjejś żony ?????? Na to wygląda Teraz Barbossa możesz śmiało wstawić w podpisie "b" zamiast"c" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 20.11.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 muszę przeprowadzić poważną rozmowę z pewną częscią ciała, ale że nic nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kat_Socjologii 20.11.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziękujemy za wszystkie opinie, zostana one uwzględnione w badaniu, czekamy na kolejne...Tytułem wyjasnienia "Kat_Socjologii" to nic innego jak Katedra Socjologii, a barbossa został wybrany jako jeden z wielu obiektów badania... Z innych forów możemy przytoczyć choćby takie osoby będące przedmiotem badania jak "Antek Emigrant", "Jasiu Śmietana", "Jola z Dywit" i inni...Na razie zauważamy jedna zależność, tak jak podsunął nam jeden z forumowiczów. Istnieje "prześmiewcza wierchuszka forum", która zawziecie broni batrbossy jako kwintesencji zaśmiecania forum mało merytorycznymi, za to pseudodowcipnymi postami. Zwykjłym forumowiczom raczej to przeszkadza, choć niekiedy posty barbossy wywołują pseudogrymas uśmiechu... Dalej czekamy na rozszyfrowanie motto barbossy, którego głebię porównano do fraszek sztaudyngera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 20.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 .... Dalej czekamy na rozszyfrowanie motto barbossy, którego głebię porównano do fraszek sztaudyngera... Pomoge szanownej Katedrze, bo za ciemna http://synonimy.ux.pl/synset.php?word=pierdoli%E6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dziękujemy za wszystkie opinie, zostana one uwzględnione w badaniu, czekamy na kolejne... Tytułem wyjasnienia "Kat_Socjologii" to nic innego jak Katedra Socjologii, a barbossa został wybrany jako jeden z wielu obiektów badania... Z innych forów możemy przytoczyć choćby takie osoby będące przedmiotem badania jak "Antek Emigrant", "Jasiu Śmietana", "Jola z Dywit" i inni... Na razie zauważamy jedna zależność, tak jak podsunął nam jeden z forumowiczów. Istnieje "prześmiewcza wierchuszka forum", która zawziecie broni batrbossy jako kwintesencji zaśmiecania forum mało merytorycznymi, za to pseudodowcipnymi postami. Zwykjłym forumowiczom raczej to przeszkadza, choć niekiedy posty barbossy wywołują pseudogrymas uśmiechu... Dalej czekamy na rozszyfrowanie motto barbossy, którego głebię porównano do fraszek sztaudyngera... jak na katedrę socjolologii to kiepskie wnioski wyciągasz/cie. Chyba powinien tam byc wyższy poziom poznawczy Ale nie będe ułatwiać, pomęcz/cie się sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Zakładam na chwilkę że naprawdę jesteś z UW a więc: o dogłębnej analizie treści niniejszego forum niczego nie przeczytałeś nie mówiąc już o dogłębnej analizie. poszedłeś na łatwiznę. W ramach badań naukowych finansowanych przez Unię Europejską Jeżeli mamy w Polsce taki poziom badań to szkoda naszej kasy i tym bardziej kasy z UE. Na razie zauważamy jedna zależność, tak jak podsunął nam jeden z forumowiczów. Istnieje "prześmiewcza wierchuszka forum", która zawziecie broni batrbossy To w końcu jak to jest? Dogłębna analiza czy ktoś Wam podsuwa zależności i wnioski? Bozia szarych komórek nie dała? Tak na marginesie to cały ten wątek jest dziwny i trochę tendencyjny i gdyby chciało ci się poszukać to napewno znalazłbyś wątek autorstwa Barbossy w którym można się na bieżąco wypowiadać w temacie "co ci się u mnie nie podoba" W ostatnim czasie powstało podobnych wątków co najmniej kilka, więc? W czym rzecz? Studium przypadku - chyba nie bardzo? Dogłębna analiza - chyba też nie? A nawet jeżeli to jakiego przypadku? Kogo? Barbossy? A może jego otoczenia? Proponuję się dowiedzieć od tych co już raz odpowiedzieli W związku z prowadzonymi badaniami prosimy o podzielenie się innych formumowiczów uwagami nt. badanego przypadku tj. Barbossy i jego uciążliwości dla celów statutowych niniejszego forum. Jakie są cele statutowe niniejszego forum? Proszę oświeć nas Katedro która to dokonałaś dogłębnej analizy... Oczywiście nie zaliczam się do wierchuszki forum więc badanie takiego obiektu jest pozbawione sensu :D:D:D:D:D zupełnie jak ten pseudo naukowy wątek. A na koniec podsumowując: Generalnie żenada i jeżeli taki poziom reprezentuje UW wydając nasze pieniądze na takie badania to.... w sumie nie - nie daję wiary w zapewnienia że jesteście z UW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na UW od 1968 r. jest Instytut Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.11.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na UW od 1968 r. jest Instytut Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego. Ależ ja nie podważam jego istnienia, a jedynie nie daję wiary że autor wątku jest z tegoż instytutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 To ja podważam. Bo nie katedra a instytut. A to jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.11.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na UW od 1968 r. jest Instytut Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego. Ależ ja nie podważam jego istnienia, a jedynie nie daję wiary że autor wątku jest z tegoż instytutu. Jezier nam skromnie napomyka, że na UW jest Instytut a nie Katedra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Na UW od 1968 r. jest Instytut Socjologii Uniwersytetu Warszawskiego. Ależ ja nie podważam jego istnienia, a jedynie nie daję wiary że autor wątku jest z tegoż instytutu. Jezier nam skromnie napomyka, że na UW jest Instytut a nie Katedra moja wina - odpowiedź dla Jeziera poszła trochę z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 20.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 W ramach badań naukowych finansowanych przez Unię Europejską prowadzimy projekt badawczy pt. "Dziedzictwo sarmackie, a pieniactwo na współczesnych forach internetowych". Po dogłębnej analizie treści niniejszego forum wytypowaliśmy naszym zdaniem klasyczny na tym forum przypadek podlegający badaniu. ............................. poje*ało was kolego pewnie dostnę bana ........... ale musiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 20.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no to pokarmiliśmy trolla - jak przystało na "badacza" Forowiczów (widać katedra tego i owego na UW" z radiową "Trójką" jest na bakier) troll powinien wiedzieć, że o nim piszę - należy go teraz zignorować co też ubawiony po pachy czynię i Wam też polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hala_k 20.11.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 no po prostu nie mogłem się powstrzymać, o mało nie zapomniałem o moim ulubieńcu O widze ze nie tylko mnie denerwuje barbossa choc ostatnie nie powiem coram mniej. Człek jest widac nadpobudliwy ale co mu zrobic niech sobie pisze. Chyba zaczynam go nawet rozumiec nikt go nie słucha na codzien to tu sie udziela. bdyta1 OLIMP FORUM - oświecona góra rankingu... Dołączył: 12 Paź 2007 Posty: 16777215 jeżeli ja jestem nadpobudliwy to Ty jesteś bandą wyposzczonych królików w jednym chomiku Administratorze forum przebudź się! bdyta1 włam zrobił, no chyba, ze to planowane działanie również jako badanie socjologiczne?! A od siebie dodam, ze Barbossa OK jest, tylko trzeba GO zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts