Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wysypiacie się z (żonami) w waszych obszernych łożach ?

SAVAGE7

Recommended Posts

Seks to jest dopiero niehigieniczny :lol: - a im bardziej niehigieniczny tym fajniejszy... :wink: 8) :lol:

tiaaaa, najlepiej tak z tydzień się nie myć przed :D

to dopiero hardcore 8)

nie no - takie dewiacje to już inna para...gaci... :wink:

moja teściowa jest pielegniarką i wszsytko ocenia pod kątem praktyczności i higieniczności (jest totalna pedantką :o ) :wink:

czasem (np. podczas rodzinnego obiadku) na nią sobie patrzę jak z obrzydzeniem mówi o fajnych sprawach że to fuj a tamto ble - i złośliwa wyobraźnia podrzuca mi obrazki pt.: praktyczny i higieniczny seks w jej wykonaniu... :roll: :lol: np. koszula nocna z dziurką, pod kołderką, i rozmowy "uważaj bo pognieciesz","skończ już bo się spocisz", "dziś seksu nie będzie bo to takie niepraktyczne..." :roll: :lol:

może jestem złosliwa :wink: ale będę się upierać że seks jest wyjątkowo niehigieniczny (a najbardziej podobno całowanie), więc wspólne spanie przy tym to mały pikuś...

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

podobno wspólne łoże bardzo łączy małżonków -to opinia psychologów

robiono nawet jakieś badania z których wynikło, że osobne sypialnie często kończą się rozwodem :roll:

ja psychologiem nie jestem, ale nie wyobrażam sobie spać osobno :wink:

nie ma to jak w środku nocy przytulić się do mężusia, szczególnie po sennym koszmarze 8)

co rano budzę się i stwierdzam, że okupuję maleńki skrawek łóżka. a takie miało być duże, wygodne i przestronne :lol: . a może to mój magnetyzm sprawia, że połowica lgnie do mnie 8) . jak to jest u was?

Odpowiedź na Twoje pytanie jest banalnie prosta! Bo widzisz stary, ja myslę, że Ty ją chyba za mało przytulsz :-? . A ona nie wie jak ci to powiedzieć, albo też nie ma odwagi i w nocy, kiedy śpisz i niczego nie podejrzewasz sama próbuje ratować sytuację. Weź sobie do serca moje słowa i zrób z tym coś zanim będzie za późno 8) :lol: .

Nie ma sie co smiac!

Choc tez spimy z zona razem, czytajac jednak o nowych trendach na zachodzie w architekturze: jesli ktos buduje teraz tam dom to koniecznie z osobnymi sypialniami dla kazdego z małzonka. Kwestia paru lat kiedy i do nas to przyjdzie, tak jak przyszly Walentynki, kostka brukowa na podjezdzie czy anteny satelitarne.

no i nabroiłem :wink: . wczoraj wieczorem już leżąc przytuliłem żonkę a tu słyszę tekst: DAJ MI SPOKÓJ! :o . na pytanie co ja takiego zrobiłem usłyszałem: POSADŹ SOBIE KAKTUSA W ŁÓŻKU :o . szybka weryfikacja danych i już wiem.... przeczytała mój temat na muratorze. no jasne, zostawiłem otwartą stronę i poszedłem spać. zaczęły się tłumaczenia, że przecież nie miałem złych intencji i w ogóle. na szczęście wyrozumiała kobietka postanowiła się podroczyć ze mną i udawała złość. na koniec z uśmiechem dodała abym przypadkiem nie przestał się myć bo czeka mnie wyprowadzka do garażu hehe.