Newfie 26.11.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Właśnie w takiej kolorystyce chcę zrobić łazienkę Bardzo ładna, Dzięki za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 26.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czy rzeczywiscie ciemna podloga jest o wiele gorsza do mycia niz jasna, podobno wszytsko na niej widac? Teraz mam jasna, tez wszystko widac wiec moze nie ma az takiej roznicy i w gruncie rzeczy to i tak latanie ze szmata sie nie uniknie Ma ktos ma u siebie 2 i moze porownac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.11.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 czy rzeczywiscie ciemna podloga jest o wiele gorsza do mycia niz jasna, podobno wszytsko na niej widac? Teraz mam jasna, tez wszystko widac wiec moze nie ma az takiej roznicy i w gruncie rzeczy to i tak latanie ze szmata sie nie uniknie Ma ktos ma u siebie 2 i moze porownac? w łazience łatwiej mi jest utrzymać w czystości jasną podłogę, na ciemnej widać jasne włosy i inne śmieci, kropki po wodzie i ogólnie po umyciu zostają na niej smugi, dziwne są te płytki... ale w salonie mam też ciemne i jasne i tu nie ma różnicy, ciemne myje sie idealnie, nie zostają żadne smugi tak jak w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.11.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A u mnie w łazience na jasnych widac ciemne włosy czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 26.11.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 A u mnie w łazience na jasnych widac ciemne włosy czyli nie ma jednoznacznej odpowiedzi no dokładnie, wszystko zależy gdzie i dla kogo chciałam pisać że na jasnych byłoby widać ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Montana 27.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mam pół na pół - czekoladowe i jasno brązowe... Na ciemnych bardzo widać wysychającą wodę (np. po prysznicu - mamy bez kabiny), na tych jasno brązowych zupełnie nic. Ale wygląda to bardzo ładnie - na mopie i tak przejechać się trzeba... może tylko częściej... a to w łazience nawet wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.01.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 nie narzekasz bo to nowa łazienka. Za kilka lat zobaczymy, czy nadal kolor fugi będzie taki idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Figusiol 28.01.2016 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2016 Hej Mam pytanie o tą impregnację fug... Czym i jak się to robi? Czy warto to zrobić jeszcze na płytkach w 5-cio letniej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
devanska 01.02.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 ja ma u siebie ciemną, czekoladową podłogę w łazience i wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts