yemiołka 11.03.2002 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 a może założyć nowy dział: DZIENNIKI BUDUJĄCYCH ??? każdy kto miałby chęć i czas mógłby stworzyć swój wątek i zapisywać chronologicznie prace i koszty - to by była świetna lektura dla tych, co dopiero zaczynają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2002 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 A tu Szpicbródka się czai i spisuje kto ma duuużą kasę. No i pan Wacek z US zaraz się dowie, ile tak naprawdę zarobiliśmy, oraz będzie mógł sprawdzić, że te 25m2 płytek to niby rodzice kupili to poszły na naszą budowę, bo my już ulgi nie mamy, a oni mogą "remontować".Żartuję - pomysł OK. Tylko komu się będzie chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 11.03.2002 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Hej A może ktoś mi powie dlaczego po zalogowaniu nie mogę wejść w dział Czego wam życzymy i co Wy sobie życzycie (czy jakoś tak). Czuję się urażona. Na forum jestem już bardzo długo i nagle okazuje się, że nie mogę oglądać jakiejś jego części z niewiadomych dla mnie przyczyn!!! Czy ktoś mi to wyjaśni? Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2002 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 mi by się chciało, ale ten wolny czas może być problemem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.03.2002 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Ja tez nie moge wejsc w te igly. dlaczego?i skad nagle choinka na wielkanoc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 11.03.2002 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Jestem również na czarnej liście i mam zakaz oglądania tych życzeń. Może yemiołka się przyzna bez bicia co tam napisała? Wiem, wiem. Ciekawość to pierwszy stopień..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 12.03.2002 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 Spokojnie. Agnicha Ty jak zwykle w gorącej wodzie kąpana. Nie pamiętasz co to było. Napisałem już w innym poście parę szczegółów, to poszukajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 12.03.2002 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2002 On 2002-03-11 21:27, sanipro wrote: Może yemiołka się przyzna bez bicia co tam napisała? och... nie mogę,,,,,,,,,, doprawdy, nie proście mnie............ bardzo się wstydzę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.03.2002 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 no to mam jeszcze jeden pomysł na nowy dział - GIEŁDA!! [sprzedam-kupę-wynajmę] - co by nam się barakowozy przestały pałętać po "Psychologu dyżurnym" oczywiście jak zwykle jest to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.03.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 A właśnie, że nie dobry (biegnę już po ...). Już jest taki wątek i nie cieszy się aż takim wzięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.03.2002 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.03.2002 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 W "psychologu" Tytuł wątku "a może e-giełda zbędnych mat. budowlanych?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 14.03.2002 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2002 na giełdzie się nic nie dzieje, bo giełdy nie ma.ten jeden wątek leży gdzieś sobie pod spodem i nikt o nim nie pamięta. a gdy ktoś czegoś poszukuje, to miota się po wszystich działach, bo żaden się nie wydaje odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 20.03.2002 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Redakcjo, właśnie sprawdzałam opcję "Edytuj Twoje preferencje", a tam "używaj" przez "rz"!! oj, brzydko! lubię też stwierdzenie "Nie masz Prywatne Wiadomości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiarus 20.03.2002 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 Jeżeli można to się odezwę wrocę do tematu który był już poruszany , moim zdaniem (skromnym .. nie franki , pozdrawiam )czy nie warto aby redakcja pomyślała o czaci na forum. "Klub budujących " jest ok ale czy nie fajniej by było pobajerzyc na czacie . Ja w pracy nie mam internetu a miło by było np. wieczorami pogadać o głupotach z bracia budowlaną . Kształt Forum jest dobry do wymiany opini, doświadczeń ale w miejsce "Klubu budujących " może czat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiarus 20.03.2002 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2002 23.30 a Franki jeszcze buszuje szkoda że nie pogadamy na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 21.03.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 popieram wiatrusa, może tez wtedy Anonim uspokoiłby się gdyby wygadał się na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 21.03.2002 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Sorry, że się śmieję ale wiatrus z wiarusa super wyszło nie mogłem się powstrzymać od komentarza bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 21.03.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 A pamiętasz jak z Alanty zrobiono Atlantę, a w innym miejscu Altanę? Agnicha musiała się spieszyć i zachaczyła dodatkowo o "r" i wyszło bombowe Wiatrus. Myślę, że gościa (i jego żonę) to też nieźle rozbawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 21.03.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 Droga RedakcjoMam taką propozycję: wiele wątków się dubluje bądź krąży wokół tego samego problemu, może by tak połączyć je w jeden wątek lub zrobić wątek główny i podwątki??? Pozdrawiamdziuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts