natalka1980 03.10.2016 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 natalka1980 a meble skąd? Ja zamawiałam przez allegro firanki. Zależało mi by ich nie prasować i wziełam z kreszu i na dole różowe różyczki. Wyszło mi ok 100 zł za firankę na karnisz 2 metrowy czyli 4metry szerokosci. Jest długa dobrze zmarszczona. Meble to forte, poza łózkiem, które jest z ikea. Możesz podesłać zdjęcia tej firanki i czy były ze wzorami motyli???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalka1980 03.10.2016 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Proponuję uszyć prostą firankę, nie widzę, czy karnisz już jest? W pokojach dzieci dobrze sprawdzają się firany szyte na fleskach czyli namarszczone na stałe, z zaszytymi hakami.Dzieci lubią chować się za firankami, a takie fleksy gwarantują, że suwając firanę wielokrotnie marszczenie się nie zepsuje-nie rozjedzie. [ATTACH=CONFIG]369181[/ATTACH] przesyłam zdjęcie pokoju, akurat chłopca, ale prost firany uszyte przez nas na fleskach bardzo fajnie wyglądają Mam też w ofercie tkaninę z motylami przesyłam zdjęcie [ATTACH=CONFIG]369182[/ATTACH] ważne by szyjąc firanę zamówić marszczoną 1 do 2, czyli firany jest 2x tyle co karniszy. *anele pomysł z prostymi firankami z tymi fleksami podoba mi się, ale obawiam się, że nie spodoba się córce, wolałaby firany w motyle. Co do karniszy to mam sufitową szynę, podwójną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anele 06.10.2016 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 (edytowane) *anele pomysł z prostymi firankami z tymi fleksami podoba mi się, ale obawiam się, że nie spodoba się córce, wolałaby firany w motyle. Co do karniszy to mam sufitową szynę, podwójną No to jeśli córka chce motyle i macie podwójną karnisz proponuję żebyście zamówiły firanę z batystu oraz zasłonki z nadrukiem motyli. Firana z batystu ma naturalny splot i będzie pasowała do tej zasłonki. Mam w ofercie piękną zasłonę z motylami, które wyglądają jakby były namalowane pędzlami. TU daję Ci link do zasłony z tej tkaniny Jeśli masz wątpilowści, na naszej stronie można zamawiać próbki tkanin W razie pytań pisz do mnie Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalka1980 25.10.2016 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2016 czy może ktoś jeszcze mógłby mi coś poradzić w zakresie dekoracji okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik11 16.03.2017 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Dla mnie wygląd nie ma znaczenia Zamierzam po prostu skorzystać z przygotowanej checklisty http://dumnamama.pl/witaj-w-domu-maluszku/ bo moje dziecko się dobrze rozwijało i było bezpieczne a nie miało ładny pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaPolak 07.04.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) ja się w tej aranżacji zakochałam <3 <3 <3 tak będzie wyglądał pokój Piotrusia mojego często mają promocje na meble [] Edytowane 28 Czerwca 2017 przez finlandia Link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapja 17.09.2017 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 (edytowane) Moi drodzy ! Ponieważ mam małe dzieci i nie mam czasu godzinami przesiadywać na internecie W DŁUUUUUUUGICH POSZUKIWANIACH ciekawych aranżacji dziecięcych pokoji. Dlatego też, Założyłam tę stronę dla tych którzy chcą szybko odnależć interesuujące wnętrza dziecięcych pokoji i będą one inspiracją dla nas w robieniu pokoju dla swojego dziecka. Pamiętaj, że doskonałym podkreśleniem pokoiku będzie jakąś świetna pościel dla dziecka! maluszek na pewno się ucieszy i będzie mu się przyjemnej spało od siebie mogę polecić sklep [sPAMER], wejdź sobie na ich stronę i poszperaj w wolnej chwili Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rumi34 20.04.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Dziecko szybko rośnie. Niby wydaje się, że zanim zacznie chodzić do szkoły upłynie kilka lat, jednak czas leci szybciej niż nam się zdaje. W sklepach jest wiele pięknych i kolorowych kompletów mebli dla dzieci. jednak lepiej już za wczasu kupić meble dla dziecka, które mają: pojemną szafę półkę na książki szerokie biurko i wygodny fotel Ciekawe komplety mebli dla dzieci ma moim zdaniem http://www.miretto.pl/images/kategorie/kategorie-miniatury/sole-mini-front.jpg Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngreen 23.04.2021 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2021 Czy możecie polecić mi jakieś fajne tapety/fototapety do dziecięcego pokoju? Córka pomalowała kredkami 3 ściany w pokoju (właściwie zostawiła nietkniętą ścianę na której są meble bo tam nie ma dojścia) część dało się zmyć, ale i tak myślałem o jakiejś fajnej tapecie. Chętnie zobaczę Wasze inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts