Red72 29.11.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 niktspecjalny zanim coś napiszesz ,to przeczytaj cały wątek.Tylko ze zrozumieniem i zobaczysz kto tu kogo zaczepia i prowokuje.Kto się panoszy i spamuje?Jaka wiedza bije z 4tyś postów,a ile bzdetów w nich....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Hyde Cegła Park Wolność słowa i poglądów. Dyskusje na tematy niebudowlane. Wstęp na własną odpowiedzialność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 penalizacja śmiechu ?co to ma wspólnego ?jedyny NAPRAWDĘ obrażony tutaj to retrofoodale akurat Jego o taką mizerotę emocjonalną, jak unoszenie się do zenitu z głupiego powodu, nie podejrzewam k.k. zostawmy dla poważnych sprawa nie dla wątków z założenia jajcarskich, zakładanych we właściwym ku temu miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 niktspecjalny zanim coś napiszesz ,to przeczytaj cały wątek.Tylko ze zrozumieniem i zobaczysz kto tu kogo zaczepia i prowokuje. Kto się panoszy i spamuje?Jaka wiedza bije z 4tyś postów,a ile bzdetów w nich....? ponury63 wyżej napisał i ta myśl temu wątkowi przewodzi.Nie tacy jak ty uczyli mnie czytać ze zrozumieniem.Nie zrozumiałeś tego co miałem na myśli twoja strata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 oj pogubiłam się kto kogo i za co ponadto mam wrażenie że niektórzy to na ochotnika? może ktoś mi wyjaśni a może ja też ze zrozumienie nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 29.11.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 przeczytałam wszystko od początku nawet notatki zrobiłam i dalej niektórych nie rozumiem selim jak to szło "na forum zawsze znajdzie się jakiś.... bo mię umkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Widziałeś kiedyś proces o groźby? WIESZ skąd one się biorą?? WIESZ co często jest ich causą ? Jak błahe powody je wywołują ? wyobrażam sobie po kierunku Twych dywagacji Znasz osobiście ( tak, jak mniemam, retrofooda ) wszystkich rozmówców? Wiesz jak zareagują ? Co zrobią? A temp. się podniosła. m.in. przez Twoje napięcie, niezrozumiałe dla mnie odwołania do k.k. itp. Forumowicze na tym Forum to w większości dojrzali [także emocjonalnie] ludzie więc pewnie [większość z nich] nie zrobi jakichś bardzo głupich rzeczy a tak przy okazji, to cieszę się, że nie znam - i nie poznam - osobiście części Forumowiczów że są tylko piszącymi tu, a nie np. moimi sasiadami czy rodziną Bacz na ten wątek. jesteś moderatorem. Ja to będę czynił z innych względów. od zawsze uważam, że wytaczanie armat w celu zabicia muchy jest działaniem bezsensownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Red72 29.11.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Fajny temat.Taki przyjazny i budujący dobrą atmosferę na forum. Następny proponuje: Kogo zaj.....byś z forum?I czy jego rodzinę też? Gratulacje ludzie.Mam nadzieję że jeszcze. Zaczepiony zostałem ja,ja odpowiedziałem.Mogło to trafić na każdego innego usera.Mam nadzieję że ktoś wreszcie to zrozumie,zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 oj pogubiłam się kto kogo i za co ponadto mam wrażenie że niektórzy to na ochotnika? może ktoś mi wyjaśni a może ja też ze zrozumienie nie umiem widać nie umiesz. .Za dużo czytasz.Nie przynosi to efektu.Zajrzyj gdzie indziej tam jest lepiej i jaśniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.11.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 no i fajnie.nikt mnie nie wqrwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Nie odpowiedziałeś mi na żadne pytanie. Wola Twoja. prezentowany w nich poziom abstrakcji przyczynowo-skutkowej to wykluczył I ostatnia rzecz. Połóż, proszę, rękę na sercu i powiedz: To fantastyczny wątek w odpowiednim do tego miejscu, czyta się z radością, luzem, śmiechem i z uczuciem powszechnej miłości i akceptacji. :lol: :lol: no nie, są granice nadęcia ale powiem tak: "To jajcarski wątek założony przez znanego powszechnie luzaka w odpowiednim do tego miejscu. Osobiście czytałem go i czytam nadal z odpowiednim temu tematowi luzem oraz uśmiechem, nie oczekując poza tą chwilą uśmiechu niczego więcej. Niczego więcej, a zwłaszcza pouczania mnie, co ma być dla mnie śmieszne" kładzenie rąk na różnych miejscach ciała pozostawiam dla sytuacji NAPRAWDĘ tego wymagających [śpiewanie hymnu, zeznanie niepodatkowe, śluby, roty itepe] również pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ProStaś Motyka ci się połamała a do słońca daleko.Czy Ty aby nie chcesz za dużo? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 więcej luzu co poniektórym i dystansu do siebie , innych i świata ...życzę niepotrzebna burza w szkalnce wody ...miał być jajcarski na luzie wątek a są niepotrzebne spięcia A Selimm siedzi i zawija w te sreberka.... ...prowokator jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 proponuję odśpiewajmy teraz Rotę oczywiście z ręką na sercu, z radością, luzem, uśmiechem i uczuciem wzajemnej miłości i akceptacji otwórzmy swe serca, przeprośmy za złe słowa, powiedzmy "wybaczam" tak, to trudne słowo, ale jakże potrzebne w naszym codziennym życiu odrzućmy swary i wszelke bariery, dajmy się ponieść tej chwili......... selimm, Ty też, proszę, dla ProStasia.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 29.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to moze ja pierwszy. A idzcie wy wszyscy w pis-du. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ja to będę czynił z innych względów. O!!!! Prokurator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Odpowiedź na zadane pytanie w temacie: ponury63 Za brak dystansu do swej wiedzy i ignorowanie. On i tak wie lepiej. Pozdrawiam. :lol: :lol: dzięki za nominację no i za powrót łajby na jajcarski kurs pozostając w jako takiej wzglednej zgodzie z mym obecnym nastrojem, ze znanych mi rot mogę odśpiewać tę o Kościuszce, co się był zwymiotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Nie kłóćta się chłopcy i dziewczęta. Ja mogę dla przykładu nastawić pierwszy policzek dla zgody Tylko nie z liścia proszę.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 proponuję odśpiewajmy teraz Rotę oczywiście z ręką na sercu, z radością, luzem, uśmiechem i uczuciem wzajemnej miłości i akceptacji otwórzmy swe serca, przeprośmy za złe słowa, powiedzmy "wybaczam" tak, to trudne słowo, ale jakże potrzebne w naszym codziennym życiu odrzućmy swary i wszelke bariery, dajmy się ponieść tej chwili......... selimm, Ty też, proszę, dla ProStasia.................. kuleczka... hm....jarałaś coś dzisiaj???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.11.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 pozostając w jako takiej wzglednej zgodzie z mym obecnym nastrojem, ze znanych mi rot mogę odśpiewać tę o Kościuszce, co się był zwymiotował Ponury, lepszego nastroju życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts