matka dyrektorka 29.11.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 i stasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.11.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 no właśnie, zapomniałam...Stasiu też ...ale pamiętam , że nie zawołali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 29.11.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 swędzi.Chodz to Cie podrapie Mam do Cie romans tak na zbliżenie czy hard będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.11.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jea Mialam na mysli romans a nietakie tam Napisalam na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.11.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kurna prawie wszyscy i wszystko jest i nawet ,marchewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 swędzi.Chodz to Cie podrapie Mam do Cie romans a ja marchewke. http://img156.imageshack.us/img156/6715/img0149hm8.jpg cip, cip,cip,cip,cip. strugaczka, ok kaliber i rozmiar nie ten wabienie nie teges P.S. renia zmęczona serdeczny za bardzo obciążony byle czym...aż dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.11.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 jea choć go nie za bardzo lubie,to jak coś powie to już powie.Zapomniał tylko ,że rzeźba odzwierciedla model.Na strugano tyle ile się ma. jea a skad wiesz ,że: serdeczny za bardzo obciążony byle czym......Wiem czym ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A było tak fajnie A nie prościej było napisać - tak jak zaproponował założyciel tematu - XXXX lub YYYYY "mnie wkur.....". Ja osobiscie odbieram to jako brak odwagi cywilnej Pewnie, łatwiej schować sie za epitetami, czy cytować KK, niz powiedziec wprost. Mam nadzieję, że temat bedzie istniał. Że jeśli ktoś mnie wkur...., to bedę mógł o tym napisać OSOBOWO własnie tu, a nie zasmiecać tematy czysto budowlane. Mam nadzieje równiez, że "dotknięci tym wskazaniem" przyjma to właściwym humorem i "godnoścom osobistom" NIECH ŻYJE CEGŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Czytam i oczom nie wierzę. Kto i dlaczego zakłada taki wątek? Trzeba się jakoś dowartościować? Trzeba pokazać, że się jest ŻĄDŁEM FORUM? Trzeba to jakoś udowodnić, bądź non stop udawadniać ? Małostkowość? Nuda? Chęć ściągnięcia na siebie uwagi ? zapomniałeś dodać ,że pewnie mam jeszcze małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.11.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Małego, "małego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 im ktoś krócej jest na forum tym wyżej ciśnienie mu skacze .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nie kłóćta się chłopcy i dziewczęta. Ja mogę dla przykładu nastawić pierwszy policzek dla zgody Tylko nie z liścia proszę.................. z prawej czy z lewej Pan sobie życzy? nie ręki.... głupi Z prawej bo w lewy to zawsze żona bije Tak jakoś jej na rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 im ktoś krócej jest na forum tym wyżej ciśnienie mu skacze .... pamiętasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 30.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 im ktoś krócej jest na forum tym wyżej ciśnienie mu skacze .... Selimm.... wielu nie docenia twojego zleksza zrąbanego poczucia humoru ... my :starzy" już je znamy stukpuk ...mówisz i masz ...plask ...pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 im ktoś krócej jest na forum tym wyżej ciśnienie mu skacze .... pamiętasz jeszcze? Nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Pamiętam parę banów - napisy na monitorze ...zostałeś wyrzucony z tego forum lokalna mafia mnie zaatakowała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 im ktoś krócej jest na forum tym wyżej ciśnienie mu skacze .... Selimm.... wielu nie docenia twojego zleksza zrąbanego poczucia humoru ... my :starzy" już je znamy stukpuk ...mówisz i masz ...plask ...pasuje? Odrazu mi lepiej.................. I nie obraziłem się. I jak można,? można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 o...o...o... to pewnie to co jarała kuleczka już sobie robią śmichychichy a ja na poważnie z tą rotą nic tylko sobie jaja robią z wszystkiego w pewnym wieku, to należałoby trochę powagi zachować i stateczności a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja wychodzę z założenia, że z każdego człowieka można coś dobrego wycisnąć Dlatego daje każdemu (w granicach rozsądku) prawo do incydentalnego zdrażnienia mnie Bardziej bym się skupił zaś na pewnych zjawiskach. Na tym forum mdli mnie od: - Towarzystw Wzajemnej Adoracji, - Odczuwanego przez niektórych absolutnego przymusu wypowiedzenia się zawsze i na każdy temat, - Peanów na cześć prezentowanych tandetnych i kiczowatych wnętrz/elewacji itp. (ok, niejednoznaczne definicje ) - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. Ekhm... no i już PS. Aha, wkurzył mnie taki jeden doradca na wnętrzach co mi nie podpowiedział kaj mogę nabyc poszukiwane przeze mnie oświetlenie nad prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts