stukpuk 30.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ilość postów nie chroni od głupty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady Proszę bardzo... O! Ten, tamten, ta i tamta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... mnie nie pytaj KiZ, dużo tego mnie w sumie mało rzeczy na forum denerwuje czasem coś zdziwi, zniesmaczy, rozśmieszy, ale żeby zaraz takie emocje przyznaję jednak, że kiedyś dawno strasznie mnie JoShi drażniła, bywało, że 2112wojtek, ale odmieniło mi się o 180 st aaaa, no i lewakk, zanim zrozumiałam, że jest no wiecie..... zgadzam się z tezą, że im dłużej na forum, tym większy ma się dystans, nawet NS zrobił w tej sprawie ogromne postępy, szczerze gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady selek, lubisz rozniecić burzę w szklance wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 selek, lubisz rozniecić burzę w szklance wody On nie roznieca , po prostu lata jak kot z pecherzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.11.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 selek, lubisz rozniecić burzę w szklance wody On nie roznieca , po prostu lata jak kot z pecherzem raczej jak z piórem w d.upie KIZ - to ja jestem ta rozlazła, zaniedbana i zapuszczona muszę się za siebie porządnie wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady Nie mogłem sie powstrzymać - zwłaszcza jak mi oko "omskło się" w lewa strone na obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady Proszę bardzo... O! Ten, tamten, ta i tamta aaa ta Ona- to już nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.11.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 [przyznaję jednak, że kiedyś dawno strasznie mnie JoShi drażniła, bywało, że 2112wojtek, Tez mnie ten gość wkur..a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 zgadzam się z tezą, że im dłużej na forum, tym większy ma się dystans, nawet NS zrobił w tej sprawie ogromne postępy, szczerze gratuluję Też - jestem pod wrażeniem chyba Gosia , go tłuczkiem wali faktem jest - że gość nabiera dystansu do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 [przyznaję jednak, że kiedyś dawno strasznie mnie JoShi drażniła, bywało, że 2112wojtek, Tez mnie ten gość wkur..a. masz przesr.ne ze względu na częsty kontakt ps. napisałam, że się zmieniło selek może to i Gosi sprężynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. prosimy o przykłady Proszę bardzo... O! Ten, tamten, ta i tamta aaa ta Ona- to już nie ? Ona nie. Ale tylko dlatego, żeby ci przykrości nie zrobić, bo wiem, że ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 30.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kiz - Jak walisz do mojego sexapilu to wal prosto z mostu - lubię jak się nie owija w bawełnę >> A szczerych ludzi cenię. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ona nie. Ale tylko dlatego, żeby ci przykrości nie zrobić, bo wiem, że ci się podoba. Ja, bardzo to doceniać i kłaniać się nisko .... pomimo jej... 60 wiosenek i łazenia w miniówce ma kompozycję- nadal niedojrzałego bukietu który- może na Twoj widok eksplodować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Kiz - Jak walisz do mojego sexapilu to wal prosto z mostu - lubię jak się nie owija w bawełnę >> A szczerych ludzi cenię. Sebo8877 du...mi się podoba ale te łopatki...oznaczają zerówkę z przodu A Ty nie masz nic z przodu...wypadasz z gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 30.11.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Mnie nikt nie wk.wia. Czasem niektórzy bardziej rozsmieszają niz złoszczą Odczuwanego przez niektórych absolutnego przymusu wypowiedzenia się zawsze i na każdy temat no ale po to jest w końcu forum, czyż nie? - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. zdarzyło mi sie usłyszeć tu pare miłych słów...mówisz, że pora sie wziaśc za siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ja, bardzo to doceniać i kłaniać się nisko .... pomimo jej... 60 wiosenek i łazenia w miniówce ma kompozycję- nadal niedojrzałego bukietu który- może na Twoj widok eksplodować Nie, no co ty? Nie zrobię ci tego, w końcu tak długo nad nią pracowałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 sebo nic nie wiem nt. twojego sexapilu lub jego braku (na szczescie) arcobaleno te miłe słowa (akurat) względem ciebie były moim skromnym zdaniem zasadne Tak w ogóle to nie zamierzam się ustosunkowywac do konkretnych osób (zreszta who cares) Poza tym ten fragment mojej wypowiedzi był którymś w kolei... nie wiem skąd zainteresowanie akurat nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nie, no co ty? Nie zrobię ci tego, w końcu tak długo nad nią pracowałeś... niestety łona nie kce mnie ....buuuu! ale wiem , że Twoja subtelność i delikatność ją pociąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts