KiZ 30.11.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Nie, no co ty? Nie zrobię ci tego, w końcu tak długo nad nią pracowałeś... niestety łona nie kce mnie ....buuuu! ale wiem , że Twoja subtelność i delikatność ją pociąga Ehh...droczy się. Tylekroć to z nią przerabiałeś. Za moment jak zwykle będzie ci jeść z ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ehh...droczy się. Tylekroć to z nią przerabiałeś. Za moment jak zwykle będzie ci jeść z ręki... Też - się łudziłem ...włosy z głowy wyrywałem a łona nic ..ino odpowiada... zwiewną dozą poezji że - tylko chce iść z Tobą ku ciepłej wiosennej dolinie przeznaczenia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 30.11.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Ehh...droczy się. Tylekroć to z nią przerabiałeś. Za moment jak zwykle będzie ci jeść z ręki... Też - się łudziłem ...włosy z głowy wyrywałem a łona nic ..ino odpowiada... zwiewną dozą poezji że - tylko chce iść z Tobą ku ciepłej wiosennej dolinie przeznaczenia .... No dobraaaa… (ziewanie) Wygrałeś! Twoja renoma już na wstępie mnie sparaliżowała… Twoja inteligencja przygwoździła… Twoja przenikliwość uniemozliwiła jakikolwiek unik… Twoje onomatopeje mnie zabolały… Twoje riposty zraniły… A twoje poczucie humoru asystowało przy mej agonii… Umieść to, proszę, w moim epitafium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 30.11.2007 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 wygrałeś jest Twoja ! chowam się w zimnych okowach przerażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 - Wynoszenia na olimp sexapilu totalnie bylejakich facetów i pań, za przeproszeniem, zaniedbanych, zapuszczonych i rozlałzych. zdarzyło mi sie usłyszeć tu pare miłych słów...mówisz, że pora sie wziaśc za siebie? podziwiam Cię arco za odwagę ja to bym się bała tak wprost zapytać nawet mi przyszło na myśl, nie powiem, jednak wolę nie wywoływać wilka z lasu patrzaj, tak nam kibicuje w odchudzalni, a tu zdrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 30.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... masz to w gebie kazdego dnia, wiec powinienes wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.11.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Coś mi sie wydaje, ze ktoś tu dostał "czapkę niewidkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.11.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Hellooo, bardzo proszę WSZYSTKICH o głosowanie na nasze forum - dzisiaj ostatni dzień i każdy głos się liczy .Nie dajmy się Gazecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... masz to w gebie kazdego dnia, wiec powinienes wiedziec. Mam ale inne...i nie każdego więc nie wiem btw nie ten kaliber, nie ta długość. P.S. Miernota jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 30.11.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... masz to w gebie kazdego dnia, wiec powinienes wiedziec. Mam ale inne...i nie każdego więc nie wiem btw nie ten kaliber, nie ta długość. P.S. Miernota jakaś. no tak , kicasz jak 40-o letni "dziad". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 30.11.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 fajowy wątek siem zrobił : Lubie was wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.11.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... masz to w gebie kazdego dnia, wiec powinienes wiedziec. Mam ale inne...i nie każdego więc nie wiem btw nie ten kaliber, nie ta długość. P.S. Miernota jakaś. no tak , kicasz jak 40-o letni "dziad". no tak ...pozdrawiam jeszcze starszego "dziada" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 30.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 a deja vu to już w ogóle przegina pałę żeby nie powiedzieć, że w ręku trzyma to jego... masz to w gebie kazdego dnia, wiec powinienes wiedziec. Mam ale inne...i nie każdego więc nie wiem btw nie ten kaliber, nie ta długość. P.S. Miernota jakaś. no tak , kicasz jak 40-o letni "dziad". no tak ...pozdrawiam jeszcze starszego "dziada" tylko jesli o wiek chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.12.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Tylko trzeba miary ujednolicic. House ma w inch a Jea w cm Moge w razie licytacji mlotkiem tluc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Ja mam w zaniku a House zdaje sie łysieje, ino nie wiem, czy to jakaś rozmiarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.12.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Tylko trzeba miary ujednolicic. House ma w inch a Jea w cm Moge w razie licytacji mlotkiem tluc . Rrmisia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Tylko trzeba miary ujednolicic. House ma w inch a Jea w cm Moge w razie licytacji mlotkiem tluc . ja mam w 3d, kJulach...tłuc nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 01.12.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 chłopcy- na temat miar coś padnie ? Tylko trzeba miary ujednolicic. House ma w inch a Jea w cm Moge w razie licytacji mlotkiem tluc . ja mam w 3d, kJulach...tłuc nie trzeba no tak dziadostwo. ps.podstawowa jednostka miary mojego h. , jest troy ounce(uncja trojańska). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deja vu 01.12.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 a-ha, tym samym zezwalam na uzywanie okreslenia "zloty h." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts