Gość justyna_m 28.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Witam, prosze o pomoc i jakieś wskazówki - jak ubrać siędo ślubu cywilnego??? Będzie to bardzo skromna uroczystość tylko dla najbliższej rodziny, ale chciałabym jednak wyglądać wyjątkowo Może któraś z Pań na forum miała podobny skromny, cywilny ślub?? Dziękuję Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.11.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ja bym włożyła jakąś kobiecą sukienkę, niekoniecznie białą a moze nawet na pewno nie białą. Z pewnoscią nie zaden żakiet czy garsonkę Do tego dopasowane dodatki i piękny bukiecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ja bym włożyła jakąś kobiecą sukienkę, niekoniecznie białą a moze nawet na pewno nie białą. Z pewnoscią nie zaden żakiet czy garsonkę Do tego dopasowane dodatki i piękny bukiecik koleżanka ma rację cos dopasowanego. Ladny zestaw proponuje Żakiecik to nie Możesz wlepić fotki to pomożemy wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 28.11.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ja miałam sukienkę "ala" lata 60-te, obcisła na górze na samym dole skloszowaną i do tego kapelusz taki elegancki z dużym rondem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.11.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Dziękuję też myślałam o sukience...jednak ślub jest w marcu więc będzie troszkę zimno - co proponujecie aby zarzucić na ramiona - może jakiś szal??? [/img]http://picasaweb.google.pl/MicaiRadek/Wesele1/photo#5128397324730724114 Tak była ubrana moja siostra:-) strasznie mi się podobało ale niestety na marca to takie kolorki i materaił raczej odpadają... Pozrdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 28.11.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 jednak nie umiem wklejać obrazków:-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 30.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 jednak nie umiem wklejać obrazków:-((( Pozwól że cię wyręcze http://img123.imageshack.us/img123/8374/dsc04814ua7.jpg jak dla mnie kolory idealne na wiosne(może w marcu będzie już superciepło? ) i bardzo kobiece!!! Ja bym ubrała sie: kobieco, subtelnie, może troszkę romantycznie... Absolutnie żadnych kostiumików, garsoneczek, bolereczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 30.11.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Witam, prosze o pomoc i jakieś wskazówki - jak ubrać siędo ślubu cywilnego??? Będzie to bardzo skromna uroczystość tylko dla najbliższej rodziny, ale chciałabym jednak wyglądać wyjątkowo Może któraś z Pań na forum miała podobny skromny, cywilny ślub?? stringi,szpilki12cm ostry makijaz Dziękuję Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.11.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 sukienka a na nią narzutka z prawdziwego futerka teraz są takie trendy i ciepłe na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 30.11.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 jednak nie umiem wklejać obrazków:-((( Pozwól że cię wyręcze http://img123.imageshack.us/img123/8374/dsc04814ua7.jpg Świetnie razem wygladacie aha - no musze to napisac masz baaardzo przystojnego męża ps. jako "100% baba" pozwole sobie zawistnym milczeniem odniesc sie do twojej urody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zielona To siostra chyba jest Mam slabosc do kapeluszy . Piekny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 01.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Kapelusz fajny, ale trzeba przyznac że kobieta (siostra autorki wątku) prezentuje sie w nim wyjątkowo dobrze i jakos tak...dostojnie jak na swój wiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dziękuję za wszystkie miłe słowa... na zdjęciu jest moja siostra - jest to zdjęcie z ich poprawin. ja byłam dziś w salonie sukien ślubnych i już decyzja zapadła... suknia ślubna z kolekcji White One model nr 167 http://www.madonna.pl/pl/whiteone.php?s=167 wyżej link ze zdjęciem sukienki http://www.suknieslubne-novia.pl/whiteone2.html oraz w calej okazałości w powyższym linku czekam na Wasze opinie Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.12.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 piękna suknia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 01.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ha takie coś miałam na myśli piękna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 01.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 cieszę się, że Wam się podoba...założę do niej szal...data ustalona na 29.03.2008 więc mam nadzieję, że pierwsze słoneczko już bedzie świeciło. Pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 01.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 cudna gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.12.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 dołączam do grona pochlebców sukienka jest przepiękna, fason, kolor, wszystko przejrzałam wszystkie oferty dostępne na stronie i z ręką na sercu też bym tą wybrała teraz będziemy czekać na Twoją fotkę w sukni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 02.12.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Suknia piękna, ale no właśnie. Czy wierzysz w przesądy ? Mnie przed ślubem trąbiono o takim przesądzie, że suknia ma być przede wszystkim wygodna, bo jak nie to potem życie trudne, ale z drugiej strony jak suknia prosta i bez fantazji to co, to życie nudne. Ja miałam suknię z trenem, no jak po maśle to nie jest, ale nudno też nie. Głupie przesądy, masz się czuć w tej sukni wspaniale i wyglądać super i to jest najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 02.12.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dziękuję!! Cieszę się ogromnie, że suknia się podoba:-) Bełatka: Na zdjęciu tego nie widać ale tren nie jest bardzo długi, a suknia jest bardzo wygodna, lekka i nie opada z biustu. Ślub 29.03...do tego czasu będę informowala jakie dodatki dobrałam itp... Pozdrawiam serdecznie Justyna[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts