queene 29.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 hester żona ma zawsze rację ja też bym dała dwa dopasowane oczywiscie pod kolor płytek czyli czarne i pomarańczowe po la świetna podłoga w tej szarej łązience....i mozaika też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.08.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 stalowoszare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.08.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 dziewczyny czy lustra które są wklejane w kafle powinny mieć tzw. fazę czy nie? szklarz mnie zaskoczył pytaniem:) to zalezy wylacznie od ciebie, ja nie mam bo nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 30.08.2011 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 to zalezy wylacznie od ciebie, ja nie mam bo nie lubie U mnie też bez fazy, bo nie podobają mi się fazowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 30.08.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Asizo jak tam Twoj zestaw z paffoni, jak sie sprawuje, uzytkujesz juz? mozna gdzies zobaczyc zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 30.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Leaat, chodzi Ci o zestaw prysznicowy? Bo z paffoni mam też baterię umywalkową. Wszystko sprawuje się dobrze. Nie mam zastrzeżeń. Jedyne, co mogłby być jakieś sensowniejsze, to sposób przełączania prysznic -deszczownica, bo jest takie małe ustrojstwo, które trzeba odciagnąć i lekko przekręcić (chyba, bo ciągle robię to jednak na czuja ). Jakieś takie nie do końca przemyslane rozwiązanie. Na szczęście nie przełacza sie tego często, więc daję radę. Ale bateria termostatyczna działa bez zarzutu, wysztko lekko, gładko i płynnie. Deszczownica sika wodą jak trzeba, prysznic też Bateria umywalkowa też bardzo fajna. Wszystko bardzo dobrze się czyści. Jedyne, co mogłoby być lepsze to ten przełącznik. Zrobić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 30.08.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 uff...dzieki asizo to mnie uspokoilas:)zamowilam zestaw prysznicowy oraz baterie, te co Ty, tylko ze zestaw berry, baterie te same co Ty-planuję w wc roce bol, widze ją rowniez u Ciebie, jak kompatybilnosc z LI085? pryska?mam rowniez pytanie o lustro we wnece...moj kafelkarz uparcie twierdzi, ze nie moze sie laczyc ze skosami...jak to rozwiazane jest u Ciebie? masz tam silikon czy cuś? jak jest taka szansa, to bardzo ladnie prosze o zdjecia, zblizenie na gore lustra (tam gdzie sie laczy ze skosami). Dziekuje Ci raz jeszcze za odpowiedz, masz cudną lazienke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 30.08.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Ta bateria z Rocą Bol to super zestaw, bo wylewka jest bardzo długa (najdłuższa, jaką znalazłam w bateriach stojących). Nic nie chlapie i bardzo wygodnie się użytkuje. Naprawdę polecam Lustro pod skosem moze być, jak najbardziej, tyle ze nie moze bezpośrednio dotykać skosu, bo płyty k-g pracują i lustro mogłoby pęknąć. U mnie lustra i kabinę (robiona na wymiar) montowali szklarze, więc oni juz najlepiej się na lustrach znają. Podkreślali tylko to, zę musi być koniecznie odstęp od skosu. U mnie był jeden problem, bo wymierzyli miejsce na lustro z uwzględnieniem tego odstępu, ale w trakcie montażu okazało się ze na srodku tego boku pod skosem, w jednym miejscu płyta jest delikatnie wygieta i musieli w niej wydłubać szczelinę, zeby lustro weszło i nie dotykało skosu. Ale jest to niewidoczne. Muszę to jeszcze przejechać akrylem, a na dole, gdzie łaczy sie z mozaiką - zafugować. Ale na razie jakoś nie mogę się do tego zabrać Więc jest bez fug i bez akrylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.08.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Po-la, bardzo ładna łazienka. Możesz napisać, co to za płytki ścienne w dużej łazience? Szukam własnie jakichś z maziajami do szarych podłogowych i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.08.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Bardzo zaniedbywałam ostatnio forum, pewnie dlatego, że od wczesnej wiosny walczymy z ogrodem. Mieszkam już od ponad roku ale jeszcze nie pokazywałam mojej większej łazienki. Więc voila, może kogoś zainspiruje. Łazienka czarno - biała. http://img833.imageshack.us/img833/2350/p8300153.jpg http://img217.imageshack.us/img217/3499/p8300154.jpg http://img831.imageshack.us/img831/6725/p8300155.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 30.08.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Fajna łazienka:) czy mogłabyś napisać co to za umywalki i szafeczka pod nimi??i jakie masz górne oświetlenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 30.08.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 bardzo fajnie, choć zamieniłabym miejscami bidet i wc - jakoś tak częściej sie z tego ostatniego korzysta i wydaje sie ze dostęp jest byłby wygodniejszy. a co masz za stojak na papier? wciąż szukam swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.08.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Umywalka jest jedna podwójna, komplet z szafką, producent Antado. Górne oświetlenie mam takie: http://www.sklep.e-klosz.pl/media/catalog/product/t/o/toscania_1518.jpg Kinkiety nad lustrem z tej samej serii. Stojak na papier jest z Jyska A kibelek jest pod ścianą z pełnym rozmysłem, żeby bardziej "zacisznie" było i żeby nie robić kupy pod samymi drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 A tak w ogóle, to widzę, że na tych moich zdjęciach mało co widać. Może wieczorem pstryknę coś wyraźniejszego, bo te były robione w pełnym słońcu, nie widać wcale gdzie są płytki, gdzie mozaika itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 30.08.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Hej:) Pisałam rano i chyba nie nacisnęłam "wyślij" Plytki w małej lazience to tubądzin seria braid, elementy drewniane olejowany dąb, plytki w dużej łazience to unicer seria enzo. Tyle na razie bo rozłożyla mnie jakas infekcja i ciężko nawet patrzec w monitor.. Pozdrówka i cieszę się ze nasze wnętrza tak się spodobały:) Iza- elewacji jeszcze nie mamy, jest ogrodzenie -płot, elewacja na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
po_la_ 30.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Annja- racja,niewiele widac:) A z tego co widac- bardzo ladna łazienka, drzwi bardzo mi sie podobają,są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 30.08.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Annja bardzo ładna łazienka, podaj proszę producenta bidetu i wc. Bardzo w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IlonaP 30.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Fajna łazienka - też mam podobną kolorystykę i przede wszystkim podłogę i...Po raz drugi nie zrobiłabym takiej - każdy pyłek czy kropla wody jest widoczna...A jak u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 30.08.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o miskę WC i bidet to są to produkty firmy Heidelberg. Dostępne na Allegro za bardzo przyzwoite pieniądze. Deska twarda, wolnoopadająca, starannie wykonane, bardzo białe. Co do podłogi to kropel wody na niej nie widać, bo nie jest gładka i jest taka migocząca, tak jakby brokatem posypana, widać to właściwie tylko przy sztucznym oświetleniu, ale moje jasne włosy na niej widać i sierść mojego białego psa Generalnie nie jest z nią tak źle. Znacznie gorsze w utrzymaniu są te czarne płytki na ścianach. Są bardzo błyszczące i trzeba "pucować" żeby smug nie było. Za to białe, wbrew pozorom, są idealne dla utrzymania czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IZA30 31.08.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Umywalka jest jedna podwójna, komplet z szafką, producent Antado. Górne oświetlenie mam takie: http://www.sklep.e-klosz.pl/media/catalog/product/t/o/toscania_1518.jpg Kinkiety nad lustrem z tej samej serii. Stojak na papier jest z Jyska A kibelek jest pod ścianą z pełnym rozmysłem, żeby bardziej "zacisznie" było i żeby nie robić kupy pod samymi drzwiami Z jakiej firmy to oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts