malka 18.07.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Kilku polskich producentów tez klepie swoje w Chinach, a u siebie tylko loguje A na wschodzie "nasze" Opoczno "chodzi" po 150 zielonych za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.07.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 (edytowane) asiazett może też są hiszpańskie z chin? Nawet nie wiem dlaczego zrobiłam te zdjęcia. Może specjalnie na tą okazję...? Na pewno specjalnie na ta okazję je odkopałam Voila: http://imageshack.us/a/img547/2257/jmu4.jpg http://imageshack.us/a/img16/6343/rq0j.jpg http://img14.imageshack.us/img14/1897/ggu5.jpg pozdrawiam Edytowane 18 Lipca 2013 przez asiazett Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.07.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 asia no to super szukałaś, bo ja też oglądałam hiszpańskie ale cena poniżej 200 nie schodziła, dlatego mam Tubądzin:) a to że dziś większość firm klepie w Chinach to inna kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.07.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Reni, naprawdę nie trzeba się naszukać, by znaleźć hiszpańskie płytki w niskiej cenie http://www.e-budujemy.pl/plytki_hiszpanskie,5612k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 19.07.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (edytowane) Tez mam hiszpanskie plytki i nie sa produkowane w Chinach (opakowania o tym swiadcza) i ceny ponizej 100 zl/m2 Frim hiszpanskich produkujacych plytki jest naprawde wiele, a cenowo sa takie ponizej 100 zl i 300 lub wiecej, w zaleznosci takze od danej serii oraz wywalczonego rabatu Edytowane 19 Lipca 2013 przez ~~slonko~~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.07.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ja mam płytki z hiszpańską gwarancją, ale wiem że są produkowane w Chinach, pewnie dlatego cena atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 22.07.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 nie dajmy się zwariować! to, że płytki są hiszpanskie nie gwarantuje ich jakości, będą tak samo krzywe jak inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 hiszpańskie płytki tanieją wprost proporcjonalnie do tamtejszego kryzysu gospodarczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 22.07.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Irma masz racje, lecz rozmawiamy o tym, ze można nabyć te płytki w niższych cenachaczkolwiek odnośnie krzywizn mogę się wypowiedzieć na podstawie własnych płytek, ze krzywych mieliśmy nikly procent na dość duża ilośc zatem wg mnie warto szukać dobrych jakościowo hiszpańskich płytek w naprawdę atrakcyjnych cenach i nie obawiać się, ze hiszpańskie/ włoskie oznacza bardzo drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajmak 22.07.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Witam. Potrzebuję opinii w sprawie projektu łazienki. Ciągle biję się z myślami, bo coś mi nie gra ale nie wiem co. Założenie projektu - miało być jasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.07.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 po co kafelkować powyżej parapetu ścianę z oknem oraz ścianę z drzwiami?Jak wchodzi się do kabiny? Przeciskając się przy wannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajmak 22.07.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Nie jest tak źle:) Kabina będzie miała przesuwane drzwi od strony krzesła. o metraż się nie boję bo to rozplanowaliśmy na modelach;) między kabiną a wanną jest odległość ok. 50 cm ale faktycznie na wizualizacji wygląda to jakby się dotykały. Raczej obawiam się o kolory, trudno dobrać płytkę tyle tego. Tę widzieliśmy w realu i wydawała się ok ale chyba nie jest ok. A może się czepiam. Pozostawić białą ścianę? Nie będzie ciągłości. Sama nie wiem. Edytowane 23 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Pozostawić białą ścianę? Nie będzie ciągłości. Sama nie wiem. całkiem niedawno miałam ten sam dylemat i konkluzja jest taka,że lepiej nie zachować "ciągłości" niż zrobić z łazienki "masarnię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 22.07.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 A mnie ten projekt bardzo sie podoba (totaaalny spoookoj, idealny do odpoczynku)- jest drugim, gdzie pelna zabudowa plytek mnie nie razi...mozna tez "obnizyc" plytki do wysokosci prysznica i drzwi (poza tym, co to za plyki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajmak 22.07.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Płytki Todagres Cementi . Dziękuje za opinie. Co do wysokości to faktycznie nie zwróciłam uwagi ale w poprzedniej wizualzacji płytki są do wysokości drzwi. Może dlatego coś mi nie pasowało. Muszę potwierdzić projekt bo czas na zakupy a nie jestem pewna decyzji.jak się okazuje warto pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 mnie się podoba...jasno, lekko minimalistycznie i sterylnie, ale nie całkiem nudno. i własnie tak wykafelkowana. b. fajny patent na kwiatki. wizualka to wizualka, nie odda rzeczywistości w 100%. Pytanie czy uważasz, że masz dobrego projektanta, jeśli tak to mu zaufaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Czy tym kwiatkom nie będzie za ciemno? To jest taki ciemny kąt. Na wizualizacji wydaje się jasny, ale w rzeczywistości jest tam najciemniej w całym pomieszczeniu. 50 cm przejścia to wcale niedużo. Żeby wejść swobodnie IMO trzeba ok. 70-80 cm bo inaczej to przeciskanie się bokiem. Tym bardziej, że prysznicowi takie skrócenie szyby nie powinno zaszkodzić.Płytki w całym pomieszczeniu obniżyłabym o ten górny odcięty pasek. Wanna dolega dłuższym bokiem do ściany?Na dole jest szczelina. Jak tam sprzątać?Trzeba albo odsunąć wannę od ściany o kilkanaście cm i wtedy zastosowac baterię stojącą, albo inna wanna, która będzie dolegała do ściany całą powierzchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rajmak 23.07.2013 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 (edytowane) Dziękuje to bardzo miłe co napisałaś. Architekt to ma anielską cierpliwość do mnie. A ten projekt to kompromis między moją wizją a męża. Totalnie się różnimy. Minimalistyczną to jego drugie imię. Ja wybrałam płytki i uparłam się na rośliny. Oczywiście jak tylko ukończymy zrobię fotki z realizacji. O kwiatki się nie martwię. Wybierzemy coś odpowiedniego. Łazienka jest jasna a dla zielonych roślin nawet lepiej gdy nie są bezpośrednio na słońcu. Nie zam się to opinia fachowca. Kabina prysznicowa to 1600 więc jest możliwość skrócenia.myślałam o 1400 bo nie widzę sensu większego a może jeszcze mniejszy.Wanny nie zmienię bo to moje marzenie które spełniam ,baterii wolnostojących nie lubię. Długo szukałam baterii do wanny zdecydowaliśmy się na grohe atrio classic. Podziwiam wszystkich którzy sami zaprojektowali łazienki, mnie to przerosło. Denerwuje mnie sam proces wybierania i decydowania. Jak człowiek szuka to nic nie pasuje a sklepy pękają od towarów. Edytowane 23 Lipca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 23.07.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 wejscie do prysznica 50cm jest ok, pamietajcie, ze wchodzi się do niego na golasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 23.07.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Kurczę, mam kabinę szerokości 1 metr, na szczęście drzwi dwuskrzydłowe wahadłowe a nie przesuwne, bo jakbym miała się przez te 50 cm przeciskać... a normalnej budowy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts