mrsmoonx 01.08.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 aswolska ja w obecnym mieszkaniu mam hannabi/hiro, co prawda tylko kombinację waniliowych, czarnych i szklanych listew, na jasnych nie widać zacieków, płytki bardzo ładne, duże i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrsmoonx 01.08.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Przy okazji mam prośbę o pomysł na projekt łazienki razem z meblami - pralki ma nie być, w miejsce pralki będzie prysznic walk-in(planujemy dobudować jedną ścianę, tak aby na wprost drzwi wejściowych były drzwi do prysznica. Płytki na pewno mugat białe, na podłogę chyba 1900 Terrades Grafito 20x20 vives. Pozostaje rozplanować gdzie szafki i jakieś półki (chyba pokuszę się o hemnes łazienkowy ikei), czy ewentualnie półki wyłożone płytkami. Co z sufitem? Jeżeli będzie 1 punkt, to pod prysznicem może być ciemno. Do jakiej wysokości kładzie się mugaty? 1,4m, 1,5m? Pomóżcie prooooszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 01.08.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Dropp_In piękna łazienka. Na ścianach mugaty? A zdradzisz co to za podłoga? ponieważ mam taką samą, pozwolę sobie odpowiedzieć - na podłodze to oktagony Alaska, też Vives i czarne kwadraciki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tysiowa 02.08.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 Piękna łazienka! marzę o takiej nawet jeżeli miałaby być mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ankubek 03.08.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 witam w sobotnie przedpołudnie chciałabym prosić o podpowiedź mam dylemat czy do Paradyż Chiara/Purio białych, będzie pasowała podłoga z "drewnianej" płytki w jakimś bielonym odcieniu? Planuję zrobić takie łączenie w maleńkim wc 1,99. Biała podłoga mnie nie przekonuje a w tej kolekcji niestety nie ma innej. Ozdobą tego pomieszczenia miałaby być listwa szklana fiołek w pionie i w takim samym kolorze lakierowana szafka nad geberitem. Całość pomieszczenia w gładkiej płytce, tylko geberit w strukturze. http://www.paradyz.com/system/cms/catalog/collection_pictures/imgs/000/006/770/medium/chiara__5101-5g.jpg?1352361318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 03.08.2013 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Ankubek Chyba nie zaryzykowałabym połączenia drewnopodobnej płytki z Chiarą, która też ma fakturę Wg mnie pasowała by gładka płytka podłogowa często mówi co myśli, ale raczej nie zdarza jej się myśleć co mówi. Pięknie ujęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ptok 04.08.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Tak już jest i tego nie zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.08.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 Dziękuję bardzo za wszystkie opinie łazienkowe. Cieszę się, że została tak pozytywnie odebrana Mrsmoonx, na ścianach mamy mugaty rzeczywiście. A na podłodze - tak jak pisze Kamilcia - Vives Monocolor Alaska + czarne kwadraciki z tejże serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 06.08.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Dropku łazienkę widziałam i nadal podziwiam, bo jest piękna, klimatyczna i dopracowany w każdym calu gratuluje całego wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały_budowlaniec 06.08.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam, Jeszcze nie mogę się pochwalić zdjęciem mojej łazienki, a już nie mogę się doczekać Mam pytanie do forumowiczów czy jest szansa zamontowania w podłodze 10cm ( 5cm styropian i 5cm wylewka) brodziku niskiego. Z tym, że odległość od syfonu brodzika do kanalizacji to ok 2,5metra. Niby gdyby przyjąć 1,5% spadku to mogłoby wyjść, jednak kilkakrotnie słyszałam już opinie, że w centymetrach się może wszystko zgadzać z parametrami a w rzeczywistości może wyjść jakiś problem. Na początku chciałam zamontować odpływ liniowy ale tutaj jest to chyba praktycznie niewykonalne? Czy ktoś ma dla mnie jakieś dobre porady? Pozdrawiam, Laik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 06.08.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 zobacz scienny odplyw geberita i zrob bez brodzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickmoni 08.08.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Witajcie, to i ja pokażę swoją małą, skromną mugatową łazienkę: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 bardzo konsekwentna stylizacja. Osobicie dodłabym jakąś grafikę nad ubikacją, żeby odwrócić uwagę od muszli. http://images62.fotosik.pl/56/0a8eaad1d364105c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickmoni 08.08.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jak dla mnie zdecydowanie za duża ta grafika, ale faktycznie początkowo planowałam dać w tym miejscu takie brązowe lustro z okiennicami imitujące okno, którego niestety u mnie brak... ale trochę się bałam, że wyjdzie za pstrokato, bo jak pewnie zauważyłaś bardzo dbałam o to żeby przeważała biel a brąz był tylko dodatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 okno z okiennicami moim zdaniem nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.08.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 nickmoni bardzo ładna łazienka tylko obróć może zdjęcia do pionu bo ciężko się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elle1 09.08.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam, chciałabym pokazać Wam moją łazieneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 09.08.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Śliczna łazieneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 09.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Tez mi sie podoba . Elle napisz co to masz za plytki i na scianach i na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 09.08.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Tez mi sie podoba . Elle napisz co to masz za plytki i na scianach i na podlodze? I jeszcze co to za umywalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts