Venus_m 23.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Arniko mając świadomość co dzieje się na takich ogólnych wątkach "pokażcie/pochwalcie" możesz sama zdecydować czy pokażesz swoje wnętrza czy zachowasz je dla siebie lub swojego dziennika Zastanawia mnie też, że sporo osób pisze o tym, że tu się nie powinno oceniać itp szkoda, że takie głosy pojawiają się tylko kiedy na kogoś spadną gromy, bo jak chwalimy to jest wszystko dobrze, wtedy można oceniać - Malka masz rację, folwark próżności Amelia i zastanawiam się teraz czy coś napisać czy nie, chcesz opinii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maggieQ 23.09.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ok;) to moja, absolutnie bezstresowa:D http://img194.imageshack.us/img194/3934/vcfg.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img89.imageshack.us/img89/889/fjm4.jpg Uploaded with ImageShack.us planuję kiedyś położyć płytki alabastrino bez żadnych dekorów, umywalka będzie nablatowa na "babcinej" komodzie http://img209.imageshack.us/img209/1133/a55o.jpg Uploaded with ImageShack.us w niewidocznym kącie z lewej strony wc będzie wymurowany prysznic i pod skosem naprzeciwko wanny stara komoda nie cierpię modnych laboratoryjnych bezdusznych kanciastych szafek, zwłaszcza białych na wysoki połysk... Amelia2 - oczami wyobraźni już widzę jak tam będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia cudna, największy plus tej prezentacji wszystko do siebie pasuje:D:D:D:D:D Niestety nie każdego stać na projektanta.. prawda jest taka , że nie wielu tutaj miało architekta, i kasa nie jest najważniejsza, jest wiele tanich i świetnych realizacji , wedle zasady "kasa kasą - gust trza mieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ok;) to moja, absolutnie bezstresowa:D . fantastyczny loft! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 styl industrialny... brawo za konsekwencję (a serio - komoda piękna... moje marzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 styl skromnie skromny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.09.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) Amelia i zastanawiam się teraz czy coś napisać czy nie, chcesz opinii? oczywiście że chcę z zastrzeżeniem że: - nie lubię stylu nowoczesnego - na suficie jest świerkowa szalówka i tak pozostanie - meble - lubię starocia - wanna będzie zmieniona ale nie narożna - drzwi są pełne proste robione przez stolarza, kolor +- złoty dąb Edytowane 23 Września 2013 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia da się tak mieszkać? tak z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Zastanawia mnie też, że sporo osób pisze o tym, że tu się nie powinno oceniać itp szkoda, że takie głosy pojawiają się tylko kiedy na kogoś spadną gromy, bo jak chwalimy to jest wszystko dobrze, wtedy można oceniać - Malka masz rację, folwark próżności gdyby te gromy w wielu przypadkach nie byly takie chamskie mysle, ze nikt nie robilby problemu. Venus doskonale o tym wiesz, temat byl niejednokrotnie podnoszony, czytasz wybiorczo jak ci wygodnie. mnie np. kompletnie nie pasuje Twoja lazienka ani wizualnie ani kolorystycznie ale czy napisalam ci : koszmarek, tragedia!!! itp. Nic z tych rzeczy - forma przekazu jaka spotyka sie w tym watku, watku o kuchniach i o salonach jest zenujaca, a egzaltacja poniektorych osob np. na temat drewnopodobnych kafelek wzbudza tylko smiech. nie twierdze tez, ze ostatnia "zjechana" lazienka mi sie podobala ale nie osmielilabym sie uzywac takich sformułowań jak co poniektórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 TAR na temat drewnopodobnych kafelek wzbudza tylko smiech. ale tak można powiedzieć, jakoś nie zauważyłam twojej reakcji nie cierpię modnych laboratoryjnych bezdusznych kanciastych szafek, zwłaszcza białych na wysoki połysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 drugie słowa obrażają mnie, nikt mnie nie obroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.09.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 TAR - mnie też wiele kuchni i łaizienek nie odpowiada wizualnie czy kolorystycznie ale to nie oznacza, że są koszmarne czy tragedią. Postarajcie się rozróżniać teksty "NIE W MOIM STYLU" od "BEZ ŻADNEGO STYLU". Przykładowo jeśli kuchnia jest labolatoryjnie biała lub ciężko rzeźbiona w ciemnym dębie - zdecydowanie nie jest w moim stylu Ale, jesli jest konsekwentna stylistycznie, dopasowana do domu, kształtu pomieszcenia, wykonana poprawnie pod względem ergonomicznym, to ją pochwalę, bo chwalę styl a nie moje upodobania. Łazienka o której dyskutujemy nie została skrytykowana, bo jest niebiesko-biała czy niskobudżetowa. Skrytykowano ją bo była po prostu brzydka stylistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ok;) to moja, absolutnie bezstresowa:D http://img194.imageshack.us/img194/3934/vcfg.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img89.imageshack.us/img89/889/fjm4.jpg Uploaded with ImageShack.us planuję kiedyś położyć płytki alabastrino bez żadnych dekorów, umywalka będzie nablatowa na "babcinej" komodzie http://img209.imageshack.us/img209/1133/a55o.jpg Uploaded with ImageShack.us w niewidocznym kącie z lewej strony wc będzie wymurowany prysznic i pod skosem naprzeciwko wanny stara komoda nie cierpię modnych laboratoryjnych bezdusznych kanciastych szafek, zwłaszcza białych na wysoki połysk... Amelia - rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.09.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 reni1980 a Ty takie masz? do nikogo nie piję tylko proszę wziąć pod uwagę mój przestarzały gust przy ew. poradach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Proszę aby każdy to przeczytał ze zrozumieniem chociaż 3 razy:yes::yes::yes::yes: Przykładowo jeśli kuchnia jest labolatoryjnie biała lub ciężko rzeźbiona w ciemnym dębie - zdecydowanie nie jest w moim stylu Ale, jesli jest konsekwentna stylistycznie, dopasowana do domu, kształtu pomieszcenia, wykonana poprawnie pod względem ergonomicznym, to ją pochwalę, bo chwalę styl a nie moje upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 reni1980 a Ty takie masz? do nikogo nie piję tylko proszę wziąć pod uwagę mój przestarzały gust przy ew. poradach:yes: ale ja cię zrozumiałam, pisałam do Tar którą zabolały moje słowa więc pomyślałam, że twoje też powinny, a mam właśnie takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.09.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Amelia da się tak mieszkać? tak z ciekawości pytam pewnie! wiele osób mieszka całkiem na betonach ale u siebie ja mam parter wykończony, łazienkę też ale wolę tę na poddaszu bo jest duża, widna i nie trzeba płytek szorować beton pociągnęłam gruntem więc i mopem można go umyć... mam inne piorytety, ważniejszy był podjazd i ogrodzenie, teraz syn idzie na płatne studia a w totka jakoś nie udaje mi się trafić pomału, powoli wszystko się ... przynajmniej mam czas na przemyślenie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.09.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ale ja cię zrozumiałam, pisałam do Tar którą zabolały moje słowa więc pomyślałam, że twoje też powinny, a mam właśnie takie dziewczyno wyluzuj, ani twoje slowa mnie bola ani ziebia ani grzeja. moze ty powinnas zapisac sie na kurs czytania ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.09.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Proszę aby każdy to przeczytał ze zrozumieniem chociaż 3 razy:yes::yes::yes::yes: Ty przeczytaj dziesięć w ramach pokuty przykładowo jeśli kuchnia jest labolatoryjnie biała lub ciężko rzeźbiona w ciemnym dębie - zdecydowanie nie jest w moim stylu Ale, jesli jest konsekwentna stylistycznie, dopasowana do domu, kształtu pomieszcenia, wykonana poprawnie pod względem ergonomicznym, to ją pochwalę, bo chwalę styl a nie moje upodobania. Nawet krytykować można z klasą, tylko by umiejętnie to robić trzeba po prostu samemu mieć klasę a ja nigdy nie polubię drewnopodobnych płytek, dla mnie paskudztwo, myślałam , że stały się już niemodne, no nic trzeba będzie jeszcze poczekać Jezusie znowu się zaczyna, no nie cierpię ich i tyle, ciśnienie mi skacze kiedy je widzę , ale to moje zdanie i finito w temacie gdyby mi ktoś powiedział , ze jest to prywatna łazienka w szpitalnym pokoju, powiedziałabym bardzo ładna kompletnie mi te kolory nie podeszły zwłaszcza jasna fuga do niebieskiej płytki nie absolutnie nie, ja się cieszę , że tobie się podoba , próbuję Ci powiedzieć , że właśnie koszmarek Ci wyszedł czy to samo pomieszczenie może być jednocześnie koszmarkiem i czymś ładnym ?? pomijając niesymetryczność, tu akurat się nie czepiam , wygląda na szpitalną lub wczesny PRL jak tam wolisz, nie trafione kolory, poszatkowana niebieska płytka na tak małej powierzchni, wzorek dla babci i te półki oklejone płytką, dzisiejsza łazienka po prostu wygląda inaczej, jeśli oglądałeś zamieszczane tutaj fotki to powinieneś wiedzieć do czego piję A tak w ogóle, to macie tu jakiś konkurs "kto bardziej dopierdoli ? " Bo od dłuższego czasu prześcigacie się nawzajem w jakże wysublimowanej krytyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.09.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 dziewczyno wyluzuj, ani twoje slowa mnie bola ani ziebia ani grzeja. moze ty powinnas zapisac sie na kurs czytania ze zrozumieniem no chyba Cię ziębią, skoro je zacytowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts