Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Parę fotek naszej łazienki - jeszcze nie do końca gotowej (brakuje lampy nad lustrem).

Co myślicie o wykończeniu przy suficie (styk ściany z sufitem)? Planuje to usunąć i zrobić na prosto.

http://i.imgur.com/BmBIoId.jpg

http://i.imgur.com/91wHg9R.jpg

http://i.imgur.com/zOmaPf0.jpg

http://i.imgur.com/q3CYSmY.jpg

Bardzo ladna lazienka ,mam pytanie jak jest zamontowane lustro i oswietlenie za nim? ?

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Absolutnie cudowna - normalnie zła jestem, że nie udało mi się M. przekonać do tych plastrów. Wow i wielkie OOOO!

Dziękuję http://emotikona.pl/emotikony/pic/37uscisk.gif

Tomkowa, absolutnie piękna :yes:

Co to za bateria umywalkowa?

:hug: Bateria to Omnires Y1213 Max. Płytki duże na ścianach i podłodze to Opoczno Fargo. Pod prysznicem Argenta Hexa

Tomkowa, to TE plastry? Piękna łazienka wyszła :) Normalnie jestem z Ciebie dumna :)

To udany zamiennik TYCH plastrów :D Cieszę się, że w miarę wyszło, ale ilość przybyłych mi siwych włosów świadczy o tym, że nie było łatwo :lol2:

Edytowane przez Tomkowa

Bardzo ladna lazienka ,mam pytanie jak jest zamontowane lustro i oswietlenie za nim? ?

Pod lustrem są przykręcone/przyklejone 2 płyty karton gips o troche mniejszych wymiarach niz lustro. Lustro wystaje po bokach i tam jest przyklejona tasma LED.

Rozwiazanie bardzo tanie w kosztach - ale efekt całkiem fajny.

:hug: Bateria to Omnires Y1213 Max. Płytki duże na ścianach i podłodze to Opoczno Fargo. Pod prysznicem Argenta Hexa

Dzięki za odpowiedzi. Też mam Omnires, tylko tę mniejszą, ale ta jednak byłaby za wysoka ;)

Płytki znalazłam przed chwilą, ale skąpo ich w sklepach, gdzie kupowałaś? I jak nazywa się kolor? Napaliłam się na nie, jak szczerbaty na suchary :D

Tomkowa W MIARĘ wyszło? Bluznisz kobieto :) Wyszło REWELACYJNIE :yes: .Fugowalas te hexy po calosci czy zdecydowalas sie jednak zostawic bez i tylko laczenia plytek sa fugowane?(nie widac wogole ) Jaka dalas do nich fuge bo musze sobie zapisac na zas :yes:

Jak z jakoscia tych plytek? Nie pekaja podczas przycinania itd bo pamietam ze one sa ciut ciensze niz zwykle plytki.

ps Wlasnie doczytalam ze odbieralas osobiscie . Hmmmm to mam problem bo ja tylko wysyłkowo moge zamowic :(

Tomkowa W MIARĘ wyszło? Bluznisz kobieto :) Wyszło REWELACYJNIE :yes: .Fugowalas te hexy po calosci czy zdecydowalas sie jednak zostawic bez i tylko laczenia plytek sa fugowane?(nie widac wogole ) Jaka dalas do nich fuge bo musze sobie zapisac na zas :yes:

Jak z jakoscia tych plytek? Nie pekaja podczas przycinania itd bo pamietam ze one sa ciut ciensze niz zwykle plytki.

ps Wlasnie doczytalam ze odbieralas osobiscie . Hmmmm to mam problem bo ja tylko wysyłkowo moge zamowic :(

Gosiu, cieszę się, że się podoba :D Pod prysznicem płytka jest fugowana po całości fugą Mapei srebrną. Ciężka to sprawa, bo fuga jest płyciuteńka i szeroka. Dlatego w większej łazience będą fugowane tylko łączenia płytek. Płytkarz na jakość nie narzekał w przeciwieństwie do Opoczna, która jest niemiłosiernie twarda, ale powłokę ma bardzo delikatną. Odbierałam osobiście, bo zamówiona gdzie indziej paleta ciemnej mozaiki dotarła do mnie potłuczona w drobny mak. Sklep z Nysy dosyłał mi brakujące płytki jasnej mozaiki i były zabezpieczone rewelacyjnie. Myślę, że możesz zamawiać wysyłkowo, bo takiego pechowca, jak ja, to ze świecą szukać :D

Jest i nasza już wykończona :)

Baterie Kludi Zenta, o które było pytanie na poprzedniej stronie ;) Ładne są, ale wkurza mnie że stoi na nich woda, bo są płaskie ;)

[ATTACH=CONFIG]288942[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288943[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288944[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288945[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288946[/ATTACH]

i w sztucznym świetle, widać lepiej żaluzje ;)

[ATTACH=CONFIG]288947[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288948[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288949[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]288950[/ATTACH]

Bardzo proszę o info z jakiej firmy są sanitariaty. Czy wc, bidet i umywalki są z jednej firmy/serii?

PS. Bardzo ładna łazienka.