Maciejka2 16.06.2016 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera, bardzo ładne masz obie łazieneczki W moim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 16.06.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera86 a ja mam pytanie pytanie o tę łazienkę z Modulami. Jakie tam masz baterie? Omnires Fresh Afera, bardzo ładne masz obie łazieneczki W moim stylu Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera, kolejna łazienka bardzo udana Szkoda tylko, że nie dało się gdzie indziej umiejscowić grzejnika. W szafie obok prysznica masz pralkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 16.06.2016 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera86 ooo jak Fresh to super, bo też nad nią myślę (no chyba, że znajdę sensowne czarne) tylko, że wersje podtynkowe. Jak zobaczyłam u ciebie to już w ogóle mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 16.06.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Afera86 ooo jak Fresh to super, bo też nad nią myślę (no chyba, że znajdę sensowne czarne) tylko, że wersje podtynkowe. Jak zobaczyłam u ciebie to już w ogóle mi się podoba. Naprawdę są efektowne, jestem zadowolona z wyboru. Afera, kolejna łazienka bardzo udana Szkoda tylko, że nie dało się gdzie indziej umiejscowić grzejnika. W szafie obok prysznica masz pralkę? Dziekuje Nie dało się Tomkowa uwierz Łazienka 200x160 i to bylo jedyne wolne miejce. Podnieslismy go tylko wyżej bo nawet geberit by nie wszedł. W zabudowie jest piec gazowy, a pod nim półki z których jestem przezadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 16.06.2016 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Dziekuje Nie dało się Tomkowa uwierz Łazienka 200x160 i to bylo jedyne wolne miejce. Podnieslismy go tylko wyżej bo nawet geberit by nie wszedł. W zabudowie jest piec gazowy, a pod nim półki z których jestem przezadowolona Już za późno na rady, ale pewnie by się dało zabudowę pieca z półkami zrobić węższą i w powstałe dzięki temu miejsce wpasować grzejnik w stylu drabinki kominiarza Sama mam taki, bo na ulokowanie grzejnika został kawałek ściany szerokości 30 cm Widać go TU Niemniej jednak łazienka bardzo ładna Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 16.06.2016 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Już za późno na rady, ale pewnie by się dało zabudowę pieca z półkami zrobić węższą i w powstałe dzięki temu miejsce wpasować grzejnik w stylu drabinki kominiarza Sama mam taki, bo na ulokowanie grzejnika został kawałek ściany szerokości 30 cm Widać go TU Niemniej jednak łazienka bardzo ładna Gratuluję Oj nie wiem czy by się dało Ta ściana z prysznicem ma 160 cm. 80 cm szerokosci zajmuje prysznic, 10 cm ścianka dzieląca i 70 cm zabudowa. Piec od ścianek jest odsunięty 20 cm i 10 cm Był montowany przez dewelopera i jego położenia nie ruszalismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylw. 19.06.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Jeśli w złym miejscu zadaję pytanie to przepraszam.Chcę w łazience zrobić w ścianie nośnej taką półkę ("wykusz") na szampon, mydło. Czy muszę mieć pozwolenie i od kogo? W końcu to ściana nośna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 21.06.2016 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2016 Jeśli chcesz ścianę naruszyć to pozwolenie ze spółdzielni musisz mieć. Ale możesz zrobić wnękę z płyty gipsowej i wtedy nikogo nie musisz o nic prosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nk 22.06.2016 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2016 Chciałbym się Was poradzić. Mój wykonawca "przygotował" łazienkę przeciągając ściany klejem (ściany są z betonu komórkowego). Wygląda to obecnie tak:http://www.chemia.polsl.pl/~nkuznik/FM/20160621-lazienka1.jpghttp://www.chemia.polsl.pl/~nkuznik/FM/20160621-lazienka2.jpghttp://www.chemia.polsl.pl/~nkuznik/FM/20160621-lazienka3.jpgPotencjalni kafelkarze kręcą nosem, że ściany nierówne i że trudno będzie połóżyć kafelki. I to rozumiem, ale trudno nie oznacza, że się nie da.Natomiast jeden z kafelkarzy w ogóle zanegował, że na tym nie może położyć kafelki, bo najpierw powinien być tynk, najlepiej cementowo-wapienny lub ewentualnie płyta gk. Tłumaczył to, że klasyczny tynk dylatuje warstwę kafelek od muru, który pracuje i że w przecinym razie, gdyby kafelki położyć bezpośrendio na tej warstwie kleju, to mogą pękać.Chciałem więc zapytać czy ma on rację, czy kafelki koniecznie musza być kładzone na tynku lub płycie gk czy też jest to tylko jego "wygodnictwo", żeby mieć idealnie wyrównane podłoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 24.06.2016 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 nk,budowlańcem to ja nie jestem , ale dla mnie to trzeba jakoś wyrównać. Jak chcesz kłaść na "tym" kafelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.06.2016 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2016 na grubej warstwie kleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanna.kaczmarek61 28.06.2016 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Dziękuje. Koło Life Śliczna ta łazienka, a zdjęcia dolnej u mnie się nie otwierają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkoss12 03.07.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Drodzy, mam dylemat co do lustra do łazienki - czy dać na całej szerokości umywalki bezrramową (ale szkoda mi chyba zasłonić białe płytki) czy dać okrągłą? Co będzie lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.07.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 okragły lub elegancko:http://img.shmbk.pl/rimgspr/17393044_max_300_400_dla-domu-do-garderoby-lustra-do-garderoby-szesciokatne-lustro-miedziane-madam-stoltz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadanielola 03.07.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Afera86 mam pytanie. Jaki kolor fugi dobrałaś do białych płytek modul bianco z Paradyża? Mogłabym poznać dokładny kolor, symbol i producenta? Próbowałam dzisiaj z białą Mapei ale wydaje mi się ona żółtawa. To samo dotyczy białej fugi epoksydowanej firmy Wim też jakoś gryzie się z białymi płytkami. Będę wdzięczna za odpowiedz. Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 05.07.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Najlepiej do białych kafli będą wyglądać siwe fugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniadanielola 05.07.2016 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Wolałabym białe, wiem że są kłopotliwe w utrzymaniu czystości i ciężko według mnie znaleźć idealny odcień bieli. Afera 86 nie odpowiada a może ktoś inny kładł u siebie białe płytki Paradyż Modul i jaką białą fugę dobrał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_kal 06.07.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Przepiękne łazienki są prezentowane na forum! Moja nie łapie "za gardło" ale może będzie malutką inspiracją dla kogoś kto szuka białych płytek (a raczej perłowych). Oczywiście łazienka w trakcie wykończenia... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 07.07.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 kar kal, mnie się podoba, bo ja lubię białe płytki Obie łazienki mam zrobione na biało. Przy podłodze, na styku białych i szarych płytek czym masz uszczelnione? Białym silikonem? aniadanielola, ja mam białe płytki Paradyż matowe i do nich fugę epoksydową Mapei Kerapoxy białą. Wygląda normalnie, tzn, nie jest żółta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts