Kejt_R 20.08.2016 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Kejt_R a jak z utrzymaniem takiej szyby w czystości? Osad pewnie zostaje po każdej kąpieli, czy masz na to jakiś sposób? Osad zostaje, ale zajzajer z octu i płynu do mycia naczyń daje temu radę. Raz w tygodniu spryskuję tym szybę a po kilku minutach spłukuję prysznicem i po sprawie, tyle że muszę to robić na boso )) W zamyśle mam zakup zmiękczacza wody do całego domu, bo ogólnie osady niestety są zmorą baterii i sanitariatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.08.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 pralek i zmywarek również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 22.08.2016 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Dzięki Prysznic okazał się strzałem w dychę - wygodny w użytkowaniu, łatwy w sprzątaniu, bez zbędnych zakamarków. Szafkę starałam się dobrać wielkością do umywalki i wnęki ceglanej. Chciałam, żeby te cegły było trochę po bokach widać, żeby było też miejsce na wieszaczek ręcznikowy. Wymiary szafki to: szer: 132/wys:90/głęb:54. Sanitariaty są firmy V&B - umywalka nablatowa/meblowa Subway 2.0 szer. 65 cm (kupowałam w sklepie internetowym, ale nie pamiętam już w którym, szukałam najtańszej w tamtym momencie- koniecznie czytaj komentarze o sklepie). Kejt, bardzo Ci dziękuję za odpowiedz. Moja szafka będzie miała 110, więc taki zlewik Boscha spokojnie się zmieści , muszę jeszcze przemyśleć głębokość szafki w takim razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 30.08.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Witajcie, ja ostatnio walczyłam z łazienką i poddałam ją małej metamorfozie. Zamarzyła mi sie łazienka lawendowa Co z tego wyszło? Zobaczcie na moim blogu http://mojemagiczne.blogspot.com/2016/08/lawendowa-azienka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasi 02.09.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2016 Może komuś się spodoba. Łazienka super, podobają mi się płytki, fajne połączenie. Jakiej to firmy? a takie oświetlenie sporo kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinka1112 06.09.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Płytki drewnopodobne- Baldocer Newtron Natural, pozostałe płytki z kolekcji paradyż adilio. Oświetlenie to taśma led włożona do aluminiowej listwy przykryta maskownicą i wtopiona w płytki- wyszło to ok 150 zł na całą łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwenni 14.09.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 @nasia co to za kolor na ścianie? Ładny odcień.A płytki drewnopodobne u nas w ciąż temat nierozwiązany. Zastanawiamy się nad płytką Madera - położyć na podłogę i 1/3 na ścianę jako akcent. Tylko muszę sprawdzić jak wygląda w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokratis 18.09.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Kejt_R a jak z utrzymaniem takiej szyby w czystości? Osad pewnie zostaje po każdej kąpieli, czy masz na to jakiś sposób? Poczytaj też o powłoce Maxi Clean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koosek 19.09.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witajcie, ja ostatnio walczyłam z łazienką i poddałam ją małej metamorfozie. Zamarzyła mi sie łazienka lawendowa Co z tego wyszło? Zobaczcie na moim blogu http://mojemagiczne.blogspot.com/2016/08/lawendowa-azienka.html Nie powiem dość ciekawa kolorystyka, powiem szczerze, że jakoś nie widziała mi się wczesniej fioletowa łazienka, ale całkie całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 22.09.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Czy możecie doradzić jaką szeroką dać fugę do białych rektyfikowanych płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nasia 22.09.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 @nasia co to za kolor na ścianie? Ładny odcień. To jest dulux lawendowa dolina Dziękuję Gwenni Nie powiem dość ciekawa kolorystyka, powiem szczerze, że jakoś nie widziała mi się wczesniej fioletowa łazienka, ale całkie całkiem Dziękuję Ja chciałam zdecydowanie jaśniejszy kolor, ale teraz już się przyzwyczailam i mi nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 22.09.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Czy możecie doradzić jaką szeroką dać fugę do białych rektyfikowanych płytek? Szerokość fugi dobiera się raczej do wielkości płytek i podłoża na które się kładzie a nie do koloru. Wszędzie dałabym 1mm ale nie zawsze się da. Przy dużych płytkach na płytach k-g danie 1mm jest ryzykowne. To samo na podłogówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KPO1 25.09.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Przepiękne łazienki są prezentowane na forum! Moja nie łapie "za gardło" ale może będzie malutką inspiracją dla kogoś kto szuka białych płytek (a raczej perłowych). Oczywiście łazienka w trakcie wykończenia... Pozdrawiam [ATTACH=CONFIG]360212[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]360213[/ATTACH] Można wiedzieć co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babiczek 26.09.2016 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 zrobię fotkę mojej i jutro wrzucę, teraz tylko piszę by pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_kal 27.09.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Można wiedzieć co to za płytki? Witam płytki białe to porcelanosa seul nacar, a te faliste london nacar również porcelanosa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania87 27.09.2016 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Zauważałam u przyjaciółki ciekawe rozwiązanie, wokół umywalki w łazience miała blat granitowy, konkretnie w kolorze bianco cristal [spamer] glazurę ma białą. Muszę przyznać całość robi wrażenie, spotkaliście się z takim rozwiązaniem w łazience? Edytowane 27 Września 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 27.09.2016 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Hej, powiedźcie proszę z czego wykonać szafkę pod umywalkę do łazienki jak niżej. Zgodnie z projektem ma być to błyszcząca czarna kostka zawieszona w powietrzu (wizualizacja poniżej) i obok zabudowa pralki także czarna. Pytanie czy zrobić oba lakierowane ? czarny lakier wychodzi tak sobie z tego co widziałam. To może szkło ? ale szkło w obudowie wirującej pralki spędza mi sen z powiek. To moze szafke obłożyć konglomeratem (drogie rozwiązanie) i wtedy pralka w szkle ? ale czy można tak łączyć materiały w malutkiej łazience ? co myślicie ? Pomóźcie ! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.09.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 z corianu lub podobnego materiału (rausolid?) . Wówczas umywalka też może być czarna. Albo z lakierowanej płyty meblowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bubblegum 27.09.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 corian i na szafke pod umywalke i na cały słupek - obudowe pralki odpada ze względu na finanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.09.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 [ATTACH=CONFIG]368613 bubllegum, możesz, bardzo proszę, napisać cenę, symbol i firmę Twojej szyby prysznicowe? Może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts