BeaWroc 16.02.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 magnolia0joaska Bea, pod ścianą jest idealnie. Robiąc odpływ musisz wylać posadzkę ze spadkiem (lub ułożyć w ten sposób płytki) - jeśli zrobisz spadek w kierunku drzwi, istnieje ryzyko, że woda będzie się wydostawać na zewnątrz. Pozdrawiam dzieki , na to nie wpadlam dobrze , że jeszcze mamy czas zeby tak zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 16.02.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 foksi, żeglarska łazienka smyków świetna, brawo! przypomniał mi się przy tej okazji taki gadżet na allegro wypatrzony, może ktoś z klimatów żeglarsko-wioślarko-morskich skorzysta: http://www.allegro.pl/item924289645_wieszak_do_lazienki_antik_look.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
formalina 16.02.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Prawie skończona żeglarska łazienka moich smyków Super, naprawdę bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 16.02.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 JoShi, Anulek2005 Miło mi ,że sie podoba Lustro musi wisieć w tym miejscu bo skrywa skrzynkę rozdzielczą od podlogówki a ona wchodzi w płytki. monah Pochwała z ust Królowej bardzo mnie cieszy Ma być jeszcze bulaj w drzwiach i może koło ratunkowe z pagajem, choć nie wiem czy to nie za dużo... Podczytuję skrycie Twój wątek i choć jestem z innej bajki to baaardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.02.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Foksi, ja jeszcze dodam że fantastycznie dobraliście lampy do tej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.02.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wreszcie łazienka z charakterem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 16.02.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Prawie skończona żeglarska łazienka moich smyków http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz1.jpg http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz2.jpg http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz3.jpg http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz4.jpg http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz5.jpg http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz6.jpg ALE SUPER!!!!!!!!!! Co za odmina w porównaniu z neutralnymi brązami, beżami itd. czym połączony jest ten cerkolor (co to za duze płytki) łazienka wyszła S U P E R !!!! ps a czy ktoś moze podrzucić program do projektowania łazienek, skąd cos takiego wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Lustro musi wisieć w tym miejscu bo skrywa skrzynkę rozdzielczą od podlogówki a ona wchodzi w płytki. To ja bym w takim układzie kombinowała, żeby płytki niżej się kończyły, albo coś w tym guście. Poza tym gdyby lustro kończyło się nad płytkami to przecież też by skrywało to co trzeba, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.02.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Łazienka żeglarska jest boska gratuluję wspaniałego doboru materiałów i kolorów no i pomysłowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 16.02.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 foksi, ja raczej tylko oglądam, ale po zobaczeniu Twojej łazienki muszę napisać: jest niewyszukana, w zasadzie skromna, ale bardzo pomysłowa, oryginalna, odmienna od wszystkich, które tu widziałam. Ma swój klimat, jest po prostu urocza. Gdyby była moja, dodałabym jakiś marynistyczny fresk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 16.02.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 łazienka dla smyków śliczna a przede wszystkim inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 16.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Sloneczko, Elfir, Princesa, 30Agulka Dziekuję bardzo za takie pochwały Margoth* Taka miala być... Fajnie ze Tobie też to przypadlo do gustu. Co do fresku - niestety do malowania na mokrym tynku brakuje mi talentu , na malarza artystę brak kasy i dlatego nadrabiam tymi dodatkami marynistycznymi. JoShi Masz rację że płytki mogły się niżej kończyć Jakoś przy tym układzie nic innego nie mogłam wydumać http://i803.photobucket.com/albums/yy315/foksi_album/Lazienka%20goscinna/Pokoj%20chlopcow/Lazienka%20chlopcow/zeglarskalaz7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
foksi 16.02.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 akselek Spostrzegawcza jesteś Tam sa az trzy kolekcje płytek różnych producentów Podłogowe - CERSANIT Adagia blue 33,3x33,3 Dekory - CERKOLOR Arlekinada DUNAJ 9,9x9,8 Ścienne - BALDOCER Colors White 30x41,6 Miło mi, że łazienka zrobiła na Tobie pozytywne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 16.02.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 wszytsko jest bardzow zględne, bo mnie zupełnie pasuje lustro zachodzące na płytki , bo broni sie ramą. Patent z szafką rozdzielni za lustrem jak z kryninału, tylko tam zazwyczaj był sejf... Super patent! Tak czy siak, łazienka robi ogromne wrażenie, mimo, ze nie przeinwestowana, to świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arielka39 16.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 W swojej drugiej łazience - nie wiem jak to się fachowo nazywa chcemy zastosować chcemy stelaż podtynkowy do WC ze spłuczką.I nie wiem, czy mamy wykuwać dziurę w ścianie i całkiem to schować - podobno osłabi to bardzo ścianę, czy zastosować stelaż czyli go dobudować do ściany, które rozwiązanie jest lepsze? Chyba to drugie mniej czasu i pracy pochłania ale mogę się mylić. Proszę o jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 17.02.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 W swojej drugiej łazience - nie wiem jak to się fachowo nazywa chcemy zastosować chcemy stelaż podtynkowy do WC ze spłuczką. I nie wiem, czy mamy wykuwać dziurę w ścianie i całkiem to schować - podobno osłabi to bardzo ścianę, czy zastosować stelaż czyli go dobudować do ściany, które rozwiązanie jest lepsze? Chyba to drugie mniej czasu i pracy pochłania ale mogę się mylić. Proszę o jakieś sugestie. Dostaw stelaż do ściany i zabuduj plytami GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 17.02.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 U nas stelaz jest wkuty w ścianę. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 17.02.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Foksi, co to za drewniana ławka, to jest komplet mebli łazienkowych, czy pomysłowo dobrane pojedyncze sztuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 lawka jakby z ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 17.02.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 to chyba Ikea, molger, barwiona na trochę ciemniejszy? (tam jest brzoza), wieszaczki tez wyglądają znajomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts