Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 15,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:) ...................

nie .......to trudne było ..............zabolałao ..............ale uwierz .........strasznie to potrzebne .........obiektywna prawda nawet jak sie nie podoba ...

bo jak w ogólnym zachwycie spojrzeć na gargamelki .........i iśc ku lepszemu .......no jak ........?????????:bash:no po to tu jesteśmy żeby się wypowiedzieć ......a nie schlebiać :)

a tak swoja droga to konkretnie wrzuć co sie nie podoba .........no też mi tam nie leży ale nie wiem co ..........te 3 płytki z pierwszego zdjęcia lubie .......nie rusze :cool:

Edytowane przez konstancja30

Fionka- w castoramie kupisz na sztuki, dodatkowo możesz oddać to co nie wykorzystałaś :)

bardzo Cię dziękuję artmag :)

nie wiedziałam, że w Castoramie można kupować na sztuki...

ja w końcu doczekałam się wizualizacji mojej łazienki dolnej w Organzie Opoczna... ale kilka rzeczy muszę poprawić...

realizacja łazienki od września....

pozostała część bez struktur .........na szczęście :) ;)

no cóż struktura to moje dzieło .......amatorskie .......w desperacji niczego stworzone .....

......

patrzyłam ostatnie 2 minnuty .......i w realu wygląda to spokojniej .....

połączenie zdjęć po 4 dokłada choć nie czyni przekombinowania :)

.ale te bordowe dekorki .......pfuj niestety ...musze tam wyciszyć troche to fakt

czerwień ?????????? do różu i borda ............sorki .......nie :)

struktura jest gruba na tym mocny akcent mazajów ..........tu za dużo ........zgodze się i pałeczki przy okienku nad kibelkiem ..........upstrzone ........tez się zgodze .......

.......

Konstancja: moim zdaniem za dużo struktury w tym małym pomieszczeniu. Przekombinowane. Nie wiem, jak to się ma do pozostałej części domu - być może nawiązuje do ogólnego wystroju, ale można to było zrobić delikatniej.

Dokładnie!!! ja bym dała biały gładki albo baardzo jasny szary, nawiązujący do szarości na płytkach. Ale i tak dla mnie jesteś guru dizajnu i pomysłów i ciągle siedzę na Twoim wątku :)

Slav bardzo ładna łazienka.

Elcia84- fajnie wygląda czerwień w łazience. Też z początku chciałam czerwień albo niebieski, ale mężowi mojemu średnio się to podobało i zostaliśmy tradycyjnie- beż i brąz.

moniag74 bardzo żywo i energetycznie u Was.

Za jakiś czas- może za tydzień pochwalę się naszą. Dzisiaj kładła się podłoga, potem fugi trzeba zrobić, wc, bidet, kabinę, wannę zamontować. Jak już będzie gotowe to wkleje.

Konstancjo, to jest naprawdę straszne. .............................Nie mogę uwierzyć, że można sobie coś takiego zrobić. :-(

każda krytyka powinna miec granice .........dobrego smaku też ..........korzystam z tak zaaranżowanej łazienki 4 lata .........i zapewniam cie że nawet przez chwile nie poczułam sie w niej skrzywdzona :) ...........

moi drodzy to chyba łazienka która pomimo swej niekwestionowanej brzydoty wywołała niezłe poruszenie wsród krytykujacych .......chyba tylko dlatego że przyjełam krytyke ...bo tak między nami mówiąc nie zamieniłabym jej ...na inną .......a zmiany kosmetyczne tylko biore pod uwage ......

Witam wszystkich serdecznie! :)

Właśnie jestem na etapie projektowania mieszkania. Łazienka z grubsza MUSI ;) wyglądać tak:

wymiary 255x205, wanna koło modo 180x80, umywalka koło twins, toaleta koło quadro, szafki wiszace lakierowany mdf, pozostale fornir, nad umywalka lacomat ok h40cm, powyzej lustro, płytki: podłoga - grespania escandinavia nogal; sciany + pas na podlodze - gres szary

może jakieś sugestie? lub inne pomysły :)

MEBLE ŁAZIENKA_07..jpg

Edytowane przez annNS2